sorun beni hizmetçi gibi görmesi değil bana çok yardım ediyor hatta benden önce eve geldiği için çoğu zaman yemeği bile hep o yapıyor normalde de benden nadiren çay meyve falan ister bu akşam bunları istemesi ona göre beni konuşturmaya çalışmak işte saçmalıyorSiz hizmetçi misiniz yok isleri yarım bırakırsın dıye sarılmıyormus falan. Cay ıstedıgınde meyve ıstedıgınde konuşuyor. Hay allahım yaa...
sorun beni hizmetçi gibi görmesi değil bana çok yardım ediyor hatta benden önce eve geldiği için çoğu zaman yemeği bile hep o yapıyor normalde de benden nadiren çay meyve falan ister bu akşam bunları istemesi ona göre beni konuşturmaya çalışmak işte saçmalıyorSiz hizmetçi misiniz yok isleri yarım bırakırsın dıye sarılmıyormus falan. Cay ıstedıgınde meyve ıstedıgınde konuşuyor. Hay allahım yaa...
canım zaten bir haftadır hiç takmıyordum aynen dedğiğingibi davrandım ama işte bi yere kadar bakıyorum hala ondan bi adım yok artık ben çok geriliyorum ani tepkiler sinirle kapıları çarpmalar falan oluyor bilmiyorum galiba sinirlerime hakim olamıyorumTakmiycaksiniz, yani takmiyormus gibi gözükeceksiniz, onun ufaktan olayi unuturrup normal hayat dönme egilimlerinide hice sayacaksiniz, duymayacaksiniz, kabul etmeyeceksiniz....Yatagimi ayiriyor, verin eline yastigini yorganini, aklin basina gelip benden adam akilli özür dileyene kadar girmeyeceksin yataga deyin, madem bu dilden anliyorsun benim icin hava hos diyceksiniz, iciniz kan aglasada ona belli etmiyeceksiniz, dik duracaksiniz, onun karsinda egilmiyceksiniz.... Su kavga edince yatak ayiran erkekler cok itici geliyor bana yaaaa,cocukca resmen...
sorun beni hizmetçi gibi görmesi değil bana çok yardım ediyor hatta benden önce eve geldiği için çoğu zaman yemeği bile hep o yapıyor normalde de benden nadiren çay meyve falan ister bu akşam bunları istemesi ona göre beni konuşturmaya çalışmak işte saçmalıyor
evet 4 buçuk aylık evliyizKesin evliliğinizin ilk yılı..beyfendıler bu sekıl afraları anca ilk yıl yapar
Daha çok yeni canım zamanla düzelirevet 4 buçuk aylık evliyiz
şundan dolayı dedi canım; ben normalde eşime hep kedi gibi davranır hep yanına sokulurum yapışık ikizler gibi oluruz o da buna çok itiraz etmez bugünkü amacım sadece arayı yumuşatmak adına kısa bi sarılmaydı ama o böyle anlamadı yine kedi gibi sokulur onu saatlerce bırakmam diye düşündüniye o zaman sen simdi bulasiklari yikmazsin demis ?
şundan dolayı dedi canım; ben normalde eşime hep kedi gibi davranır hep yanına sokulurum yapışık ikizler gibi oluruz o da buna çok itiraz etmez bugünkü amacım sadece arayı yumuşatmak adına kısa bi sarılmaydı ama o böyle anlamadı yine kedi gibi sokulur onu saatlerce bırakmam diye düşündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?