Artık Katlanamadığım Ailem

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Klasik cümle ile başlayacağım bilenler bilir babam annemi aldattı ve boşanacak umuduyla herkese rest çekip
annemin yanında oldum zaten her zaman onun yanındaydım.
Aldatma olayı olmasa da hep ayrıl diyorduk babamla ilgili ciddi sıkıntılarımız var.
Ayrılcam dedi ayrılmadı.
Hatırlarsınız belki doğum günümde arkadaşımda kalmıştım eve dönmeyecektim annemin ağlamalarına dayanamayıp döndüm.
Annem babamın hatasını hem affetti hem de kabullenemedi her gün kavga çıkartıyor.
Babam da herkese gerine gerine annemi aldattığını anlatıyor marifetmiş gibi.
Anneanneme söylememiştik ona da anlattı.
O da bize erkektir yapar sakın sesinizi çıkarmayın dedi eskisinden daha çok ilgileniyor babamla
suyun var mı yemeğin var mı falan çocuk gibi ilgileniyor babamın yanında çocuk mu o ya bu ne diye fena çıkış yapmışlığım da var.
Annem sesini değiştirip babamı arayacağını o kadınlarla ilgili soru sorup bilgi alacağını söyledi.
Ya saçmalama yapma hem sesini anlar hem de ne bilgisi verecek gizli numaradan arayan birisine dedim dinlemedi.
Israr üstüne ısrar illa yapacak. Beni gizli numaradan arayıp denedi sesin belli oluyor dedim.
Yapmayı çok istiyordu yap bari anlarsa şaka yaptım de dedim.
Her zamanki gibi babam alkol almış. Aramış annem babamı gizli nodan ne dedi bilmiyorum.
Evde kardeşlerimle tv izliyorum bi geldi üstüme yürüdü seni savcılığa vericem sen nasıl beni gizli numaradan ararsın bağırdı çağırdı ben aramadım dedim inanmadı annem de orda sesi çıkmıyor.
Kız kardeşim baba ablam yanımda tv izliyordu kimseyi aramadı dedi.
Ona da neler söyledi neler. Bağırdı çağırdı. Gene de annemi ele vermek istemedim.
Yeter be bıktım sizden diye bağırıp kapıları yumrukladım o sinirle. Gidicem bu evden dedim gidersen git dedi.
Ama gitsem de rahat bırakmaz.
3 gündür ev arıyorum annemle babamın suratına bakmıyoruz onlara görünmeden odamıza geçiyoruz yemekte yemiyoruz.
Bazen annem indiğim yere karşılamaya geliyor falan ama hiç yüzüne bakmıyorum zoruma da gidiyor vicdanım el vermiyor kız kardeşim de ders vermemiz lazım sakın konuşma diyor.
Dün gelmiş baban sizinle konuşacak özür dileyecek diyor.
Peki ya kendisi.. tamam babam da suçlu ama en büyük suçlu annem.
şimdi onlar hiçbir şey yokmuş gibi hayatlarına devam ediyorlar gene olan bize oldu.
Ev arıyorum bekara evimiz yok deyip telefonu kapatıyorlar.
Uzun oldu kusura bakmayın. Zor zamanlar geçiriyorum.

ne denir çok zor durumlar..
kendinize ev buluncaya dek ses etmeyin bence artık
çünkü annen baban ne kadar didişse de anladığım kadarıyla keni yağlarında kavruluyorlar...

Evlatlarını stres topu niyetine dünyaya getirmis bir aile daha...

Aldatır , para ister , huzur bozar.. Babanda ne ararsan var..
Allah kurtuluş nasip eylesin size.

Annenize anlam veremedim
Aldatılmış bir kadın neden evli kalıyor ki
Üstelik alkol de var ilginç...

Anneniz çok enteresan.

Her şeyi sindirmiş yani, babanız sizden özür dileyerek diyor.
Ara bulmaya çalışıyor yani.

Suç baban kadar annende de ve sende farkındasın zaten..Aileyle imtihandasınız resmen çok zor olsa gerek.Annenizin boşanması durumunda ekonomik özgürlüğü yoksa kadın alttan almaya çalışmıştır.Ama ben ananeniz de kızdım daha çok ilgilenmek ne demek ya.Adam hem suçlu hem güçlü!

Ailede herkes anormal...Kolay gelsin size...

Annene destek olmaktan vazgec.
Birak napiyorsa yapsin babanla.
Bir an once ayril o evden.

Anneniz neden acizliği seçiyor? Keşke yanınızda olsa hep beraber evden babanızdan ayrılsanız da yeni bir hayata başlasanız, çok zor işiniz allah yardımcınız olsun.

Ayrılmayı dahi beceremeyen bir adet anne ve baba daha.! Tabi arada yıpranan, hayattan bezen çocuklar oluyor. Çok iyi anlıyorum seni. Bizimkilerde ne ayrılmayı ne de karı koca olmayı becerebiliyorlar. İkisinin stresi olmasa hayat daha güzel olacak.

İnşallah ev bulursun kardeşinle huzurlu mutlu bi hayat kurarsın

kesinlikle her şeyde destek değil köstekler

Biliyor musunuz bu tarz sorunlar malesef herkesin ailesinde var, size söyleyecebileceğim tek bir cümle var.
Lütfen ama lütfen olanları annenizin hatası olarak algılamayın. Emin olun, annenizin bu durum asla hoşuna gitmiyordur. Fakat ülkemiz ataerkil bir toplum olduğu için kadınlarımız için çok zor boşanma kararı. Anneniz gerçekten o hatayı isteyerek mi affetti sizce? Ben sanmıyorum, kendi sadece zorunlu hissetti.
Umarım sorunlarınız çözülür ve anneniz, siz ve kardeşinizle o adamdan kurtulup başka bir evde yaşarsınız. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…