Artık Katlanamadığım Ailem

Annem babama deli gibi aşık tek sebebi bu

kesinlikle her şeyde destek değil köstekler
Bizimkilerin arasındaki problem bize çok yansıyor. Her konuda destekler ama birbirleriyle anlaşamıyorlar. Daha doğrusu annem ev arkadaşı gibi yaşamak isterken babam cinselliğinde olmasını istiyor doğal olarak. Tek anlaşamadıkları nokta bu. Bu durum gerilmelerine, tartışmalarına neden oluyor ve arada 3 çocuk kalıyor. Annemin yanında olsam babamla düşman gibi oluyoruz. Mesela son 10 gündür babamla hiç konuşmuyoruz. Ben evlatlığımı düzgün yapmadığım sürece o da bana babalık yapmayacakmış Vallahi komikler.. Ne emmeye geliyorlar ne de gömmeye (kusura bakma ama). Yeminle bıktırdılar.

Kız kardeşimle ikimiz de çalıştığımız için gelirimiz olduğundan almak istemeyebilirler
Türkiye de de artık kadın hakları ile ilgili bir sürü platformlar oluşturuldu.KAdın evlerine sığınmak için illa ki evli olma şartı aranmıyordur heralde. Araştırmanızı öneririm.

Ben çok bunaldım hem suçlular hem de bize her şey yasak dışarı çıkmak bile off dertlerimle baş başayım ya

Ben çok bunaldım hem suçlular hem de bize her şey yasak dışarı çıkmak bile off dertlerimle baş başayım ya
Hamd olsun ben memurum, kimseye eyvallahım yok ama tek zoruma giden işe başlayalı evi tek başıma geçindirmeme rağmen (babam kumar borçlarını ödedi bu süreçte) babamın şu an "ne yaptın ki sen? bana mı yaptın sanki?" tarzında konuşmaları.. Doğru, onun için değil iki kardeşim için yaptım ne yaptıysam... Şimdi borçları bitmek üzere ve sesi yükselmeye başladı anlayacağın Boşansalar mı iyi olur yoksa böyle kedi köpek gibi mi devam etseler bilemiyorum..

Annem babama deli gibi aşık tek sebebi bu

Emin misiniz? Ben hiçbir kadının kendini aşağılayan, kötü davranan bir adamı sevebileceğine inanmıyorum. Belki bu onun kendini rahatlatma yöntemidir. Kendini bu şekilde kandırıyor olabilir.
"Evet o kötü bir adam ama ben onu seviyorum, ona mecbur değilim."

Hepsi annenizin suçu
Siz de artık bırakın onları ne halleri varsa görsünler
Benim Annem de babamdan dert yakınır bana ağlar sizlar dedim ben avukat oldum artik istersen tek celsede bosatirim işin var çocukların yanında her türlü desteğin var Yok bu yaştan sonra bosanilir mi yok seviyorum bilmem ne Ben de o zaman gelip bana ağlama Gerçekten bir şeyleri çözmek istersen yanındayım ama hem bana ağlayıp hem de bu adamla yaşamaya devamsa bana da anlatıp beni dert sahibi yapma Kendi aranizda cozun dedim
Bence siz de ilgilenmeye onlarla
Çünkü artık belli bir yerden sonra sizin kendi hayatınızı kurmanız gerekiyor Aslında size yarardan çok zararları var

Ben üzülüyorum, normalde bu kurduğunuz cümleleri bir çocuğun annesine kurmamas gelir fakat Türkiye, hayat şartları, kadın sorunları, tolum baskısı vb. annelerimizi bu korkunç hale getiriyor ve normal olarak sonra bu cümleler sarf ediliyor

yok o aşık olduğunu kabul etmiyor ben anlıyorum

aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü ile görüşün. işinizde varmış. belki sizi bir yere yönlendirirler...

Bu saydiklarinizin hiç biri bizim ailemizde yok hayat şartı ,toplum baskısı vs. İsterse anında bosanabilir
Boşanmış olmaları da çocuklar olarak bizi çok etkilemez hepimizin ayrı hayatı var artık
Benim Annem keyfiyetten sevdiği için katlaniyor o yüzden ben de artık karışmıyorum
Çünkü biliyorum ki iki gün sonra barisacaklar ben arada kalacağım

Anlıyorum, ben genelde bu şekilde olduğu için böyle yorum yaptım. Ne demek gerekir bilmiyorum ki, hayatta başarılar dilerim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…