konu sahibi bugün burda olmadığına göre, eşiyle görüştü demekki... inşlhhh iyi geçmştir. yuvaları dağılmasın...
Arkadaşlar Allah razı olsun ,ama düşündüğünüz gibi değil eşim yanımda yok ,o beni aramadı bende onu,dün pazartesiydi arıyacaktım szilerede söylemiştim hatta,yalnız ben önce doktora gittim aylar öncesinden randevum vardı endokrin bölümüne,sonuçlarımı aldım dün çok kötü oldumsonuçlarım kötü çıktı ,vucudum 30ml protein atıyormuş ve doktor bunu araştırmalıyız hiç iyi bir durum değil ,kalbine zarra verir böbreklerinde problem var dedi,sonuç korkutucu dedi,yarın sabah erkenden gel full bakalım herşeyine dedi ben oradan çıktım eve gelene kadar ağladım kimseyeide aramadım söylemedim aileme bile,akşam 8 de yattım sabaha kadar uyumuşum,şimdi doktorda randevum var,doktor inşallah makina yanlış hesaplamıştır dedi,inşallah öyledir dua edin benim için...
size yazmak için girdim nete ...sonuçlar buugunn çıkarmış haber veririm,çok mutsuzum
Arkadaşlar Allah razı olsun ,ama düşündüğünüz gibi değil eşim yanımda yok ,o beni aramadı bende onu,dün pazartesiydi arıyacaktım szilerede söylemiştim hatta,yalnız ben önce doktora gittim aylar öncesinden randevum vardı endokrin bölümüne,sonuçlarımı aldım dün çok kötü oldumsonuçlarım kötü çıktı ,vucudum 30ml protein atıyormuş ve doktor bunu araştırmalıyız hiç iyi bir durum değil ,kalbine zarra verir böbreklerinde problem var dedi,sonuç korkutucu dedi,yarın sabah erkenden gel full bakalım herşeyine dedi ben oradan çıktım eve gelene kadar ağladım kimseyeide aramadım söylemedim aileme bile,akşam 8 de yattım sabaha kadar uyumuşum,şimdi doktorda randevum var,doktor inşallah makina yanlış hesaplamıştır dedi,inşallah öyledir dua edin benim için...
size yazmak için girdim nete ...sonuçlar buugunn çıkarmış haber veririm,çok mutsuzum
karı koca arasına şeytan dahi girmezmiş ama benim kaynana çok ustaca hallediyor işini,bende anlamadım birde hergün oğlunun başının etini yermiş evlen diye,beni birtürlü beğenmiyor bu kadın mağrifetliyim ona muhtac değilim ondan ,kızlar Allah aşkına söyleyin 170 boyum var bana kısasın diyor,oğlu beni tanıştırmaya götürdü arkamdan demiş ki bune böyle kolun kadar birini bulmuşsun getirmişsin sen aslan gibisin şöyle böyle ozamanlar sıfır bedendim ama boyum vardı,şuan 40 beden oldum bu kadının basıkısından kurtulayım diye...
kaynanaların hepsi öyle bence
durduk yere asla kımseye büyücü demem,bu iftiraya girer,kayınvalıdemın babası başta millete muska yazar,gecenlerde vefaat etti,kayınvalıdemın evındee arapca yazılar derken isme yapılmış yazılar gördüm kızıma yaptırdım dedi,birde değişik sular vardı şişelerde saklanılmış,bende tesadüfen buldum bune anne dedim şifalı su camiden aldım dedi,ama neden saklamıştı aralara,herneyse insanın genede aklına şüpheler geliyor,bir arkadaşta büyü mü yaptırdı ki deyince aklıma şüphe girdi iyice,neyse ben genede niyetimi bozmayım inşallah öyle birşey yoktur.Allah korusun.
eşimle bir problemımız yok annesi yüzünden tartışıyoruz sürekli,kayınvalidemi ara dedi aradım açmadı teli,peki dedim annene niye birşey demiyorsun gelinin arıyor nıye açmıyorusn diye hesap bile sormadı,şimdide ben mi haksızım?
diğer söyledıklerını dıkkate alıcam
yolunda giden evliliğimi her daim bozmayı başaran bu kadından nefret ediyorum! Biz mutlu olursak o mutsuz olur çünkü..Şuan yatağında rahatça uyuyor bense günlerdir uyuyamıyorum evde yalnızım.Eşimle annesi yüzünden tartıştık ve eşim bana tek kelime demeden çıktı gitti,10gün oldu hala dönmedi,ne arıyor ne soruyor.Oysa ki benim aşkım çok kıskanç dışarı çıktığımda bile beni merak eden ne zaman geleceksin diyen adam yokhiç mi merak etmiyor bu kadın evde birbaşına ne yapıyor.Eve kıyafet vs. bahane edip gelmiyor bile... kızlar sizce eşimin amacı ne? burnumu sürtmek mi yoksa benden vaz mı geçti? olumlu olumsuz hiçbir haber yollamadı,ameliyat olan yakınını kapı önünde bekleyip doktorun çıkıp iyi bir haber vermesini bekleyen hasta yakını gibi günlerdir bekliyorum ,annesi kimbilir nasıl doldurduysa eşimden ses çıkmıyor...
Çok geçmiş olsun..Arkadaşlar Allah razı olsun ,ama düşündüğünüz gibi değil eşim yanımda yok ,o beni aramadı bende onu,dün pazartesiydi arıyacaktım szilerede söylemiştim hatta,yalnız ben önce doktora gittim aylar öncesinden randevum vardı endokrin bölümüne,sonuçlarımı aldım dün çok kötü oldumsonuçlarım kötü çıktı ,vucudum 30ml protein atıyormuş ve doktor bunu araştırmalıyız hiç iyi bir durum değil ,kalbine zarra verir böbreklerinde problem var dedi,sonuç korkutucu dedi,yarın sabah erkenden gel full bakalım herşeyine dedi ben oradan çıktım eve gelene kadar ağladım kimseyeide aramadım söylemedim aileme bile,akşam 8 de yattım sabaha kadar uyumuşum,şimdi doktorda randevum var,doktor inşallah makina yanlış hesaplamıştır dedi,inşallah öyledir dua edin benim için...
konuyu baştan sona okudum ama bir erkeğin evini terkedip 10 gün boyunca eşiniğ aramamasına neden olan cümleyi göremedim.neydi acaba bu cümle:26:
konu sahibesi kaynanasını aramış oda telefona bakmamış
sonra kocasına demiş ara anneni hesap sor, gelinin arıyo seni nasıl cevap vermezsin
oda küsmüş evi terketmiş
konu sahibesi kaynanasını aramış oda telefona bakmamış
sonra kocasına demiş ara anneni hesap sor, gelinin arıyo seni nasıl cevap vermezsin
oda küsmüş evi terketmiş
Adam bunalmış ve kafasını dinlemek istemiş olabilir...Uzun süredir kayınvalidesiyle sorun yaşıyor konu sahibi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?