Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

konu sahibi bugün burda olmadığına göre, eşiyle görüştü demekki... inşlhhh iyi geçmştir. yuvaları dağılmasın...

canım inşallah bugün çok güzel gelişmeler olmuştur ve şu an yüzün gülüyodur
güzel haberlerle gel bize :)

Sabahtan itibaren hep dua ettim.. insallah esin yanindadir ve ozleminizi gideriyorsunuzdur..

Arkadaşlar Allah razı olsun ,ama düşündüğünüz gibi değil eşim yanımda yok ,o beni aramadı bende onu,dün pazartesiydi arıyacaktım szilerede söylemiştim hatta,yalnız ben önce doktora gittim aylar öncesinden randevum vardı endokrin bölümüne,sonuçlarımı aldım dün çok kötü oldum sonuçlarım kötü çıktı ,vucudum 30ml protein atıyormuş ve doktor bunu araştırmalıyız hiç iyi bir durum değil ,kalbine zarra verir böbreklerinde problem var dedi,sonuç korkutucu dedi,yarın sabah erkenden gel full bakalım herşeyine dedi ben oradan çıktım eve gelene kadar ağladım kimseyeide aramadım söylemedim aileme bile,akşam 8 de yattım sabaha kadar uyumuşum,şimdi doktorda randevum var,doktor inşallah makina yanlış hesaplamıştır dedi,inşallah öyledir dua edin benim için...

size yazmak için girdim nete ...sonuçlar buugunn çıkarmış haber veririm,çok mutsuzum

Canım geçmiş olsun umarım sonuçlar iyi çıkar...kv ni ve eşinide allah ıslah etsin..sen bu haldeyken onlar keyifdeyse eğer ana oğul inan yanlarına kalmaz zaten...

konuyla alakasız ama nasıl bi doktormuş o öyle, madem makinana güvenmiyosun iyice bi tarama yap sonra tedaviyi anlat, mahalle ağzıyla teşhis anlatılmazki hayret bişey yaa

bence kendinizi bu kadar perişan etmeyin. görüyorsunuz işte elden hayır gelmiyor. insan merak eder eşini öldü mü kaldı mı bir ihtiyacın var mı diye. evlenirken ölüp biterler evlendikten sonra kıymet bilmezler. o yüzden ne olursa olsun önce kendinize mukayyet olun kızlar. aşk meşk bir yere kadar. önce can sonra canan. inşallah bir terslik çıkmaz. evliliğiniz için de hayırlısı olur inşallah.

Canim lutfen uzulme!!! Doktorlar bayiliyor olaylari abartmaya, benim hayatimda yumurtaliklarimda kist olmadi gecenlerde ultrasona girdim adetim gelmeyince ve doktor bana cok feci bir sekilde polikistik over sendromu var hamile kalman cok zor hatta tedavi tup bebek filan yapman gerekli dedi. 2 gun agladim daha sonra filmlerimi alip radyoloji uzmanina gosterdim doktor resmen guldu hangi doktor sana bu tehsisi koydu dedi
Onun icin sen canini sakin uzme iyice arastirsinlar yani olumcul bir sorun yok daha agirlikli proteinle beslenmeye baslarsin ve ilac takviyesiyle duzelir insallah..
Esinede pes artik diyorum insan karima noldu keyfi sagligi yerindemi diye bir yoklar yaaa

bu gibi durumlar herkesde oluyordur genelde erkekten kaynaklanmaktadır annesine inanması yapacak birşey yok ,umarım evlilik yıkılmaz

sen hata yapıyorsun bütün suçu kaynanana atıyorsun, sanki kocan sütten çıkmış ak kaşık, koskoca adam sonuçta. anası ne kadar karşı çıksada seni bırakmazdı 10 gün tek başına.

ben olsaydım öncelikle eşimden nefret ederdim sonra kaynanamdan.

haaaaadii caaanım...

belki kadın müsait değildi, belki wc de idi

Şimdi bunun kaynananız ile ne alakası var ?
Eşiniz evliliğin bilincine varamamış en ufak bi kavgada çekip kapıyı gidip 10 gün gelmiyorsa ohooo..
Sorunlar konuşarak çözülür, şimdiden bunu yapan adam ilerde bi başka sebepten kavganızda hiç gelmez..

Sorun kayınvalideniz de değil eşiniz olacak büyümemiş yetişkinde..

Çok geçmiş olsun..
Umarım sonuçlar iyi çıkar.
Böyle zamanlarda hastalık gibi..Eşinle de durum böyleyken içindeki nefret büyüyor
İstemem bugünümde benden bihaber kocayı diye üzülüyor insan.
Şuan üzüntün daha da büyümüştür.
Allah kocana akıl fikir versin yaa

konuyu baştan sona okudum ama bir erkeğin evini terkedip 10 gün boyunca eşiniğ aramamasına neden olan cümleyi göremedim.neydi acaba bu cümle:26:

konu sahibesi kaynanasını aramış oda telefona bakmamış
sonra kocasına demiş ara anneni hesap sor, gelinin arıyo seni nasıl cevap vermezsin
oda küsmüş evi terketmiş

sonra kocasına demiş ara anneni hesap sor, gelinin arıyo seni nasıl cevap vermezsin
oda küsmüş evi terketmiş

Adam bunalmış ve kafasını dinlemek istemiş olabilir...Uzun süredir kayınvalidesiyle sorun yaşıyor konu sahibi çünkü

oda küsmüş evi terketmiş

Geçen hani kar yağdı ya metrobüs azıcık bi karda felç oluyo
Eve çok zor gittim saatlerce metrobüs bekleyip itiş kakış ( O gün eşim erken gitmişti eve )

Buz tutmuştu ayaklarım , gelir gelmez battaniye örttüm uzandım..
Telefonum çantamda kalmış, geç saatte sabah için alarm kuralım deyince aklıma geldi..
Telefonumu çantamdan çıkardım bi baktım kayınvalidem aramış.. Saat geç diye de dönmedik üstelik..

Eee o zaman bende mi suçluyum şimdi, kayınvalidem aradı ve ben bi şekilde cevap vermedim sonuçta ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…