Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

evet suçlusun. hangi cürretle bakmazsın sen kendini ne zannediyosun piss çocuk

belki o kadında görmedi, belki kontörü yoktu, belki hastaydı
annene hesap sor ne demek ya......

Son düzenleme:
evet suçlusun. hangi cürretle bakmazsın sen kendini ne zannediyosun piss çocuk

belki o kadında görmedi, belki kontörü yoktu, belki hastaydı
annene hesap sor ne demek ya......

Bilmiyorum Ous'a dedim ara istersen, yok dedi bu saatte annem yatmıştır tv karşısında şimdi..

Ben unutkanımdır üstelik, ertesi günde tekrar cevapsızlara bakmak aklıma gelmedi.. Bi baktım kayınvalidem bi daha arıyo iyice rezil oldum

Bişey demediler ama acaba benden de hesap sorulması mı gerekiyordu :26:
Sadece görümcemin nişan cd sini alacaklarmış gelin beraber izleyelim demek için aramışlar, normalde Ous'u ararlar diye şaşırdım da onların yöresel bi yemeği var ben sevmiştim.. O yemekten yapacağız demek için aramışlar beni Zahmet etmeyin o yemekten yapmasanız da geliriz cd yi izlemeye dedim

insanlık hali işte kanka..

insanlık hali işte kanka..

Bi kere de lavaboya gitmiştim ( Bizim işyerinde lavabo 5.katta )
Çalmış durmuş telefon mesela
Ve ne hikmetse yine kayınvalidem aramıştı yani altında art niyet aramak istese haklı olur çünkü hep ona denk geliyo
İftara çağırmak içinmiş o zaman araması da

yok yok, sen mahsus yapıyosun

kendine hesap sorulmuş tele bakmadığında o da madem bana hesap soruyorsunuz o zaman ona da sorun demiş konu sahibi. tabi bu da mantıklı değil çünkü kayınvalideler her şeyi yapabilir ama gelinlerin haddini aşma durumu olamaz. ne de olsa erkek tarafı. bir kurtulamadık ya şu ezik kadın zihniyetinden ben ona yanıyorum.

eziklikle ne alakası var ki şimdi
kaynanalarla yarışmayı bırakın ya..
elmayla armutu kıyaslar gibi, eşleri zor durumda bırakıyorsunuz (bu kadın içinde geçerli erkek içinde)

eziklikle ne alakası var ki şimdi
kaynanalarla yarışmayı bırakın ya..
elmayla armutu kıyaslar gibi, eşleri zor durumda bırakıyorsunuz (bu kadın içinde geçerli erkek içinde)

yahu kız niye böyle davranmış demeden kayınvalide haklıdır moduna girmişsiniz. . hem zor durumda kalan gelinler de olabilir sonuçta dağılan onların yuvaları oluyor problemli kayınvalidelerinki değil. eşler istese zor durumda da kalmaz merak etmeyin. dengeyi kurmak onların elinde ama bazıları uğraşmak istemezler bu örnekte olduğu gibi.

söylemek istemiyorki neden böyle davrandığını
demek ki var birşey
kaç sayfa olmuş bazı arkadaşlar tartışmanın neden çıktığını dahi anlamamışlarki haklılar sonuna kadar.

Doktorlar hastayı herzaman en kötüye hazırlamayı marifet ediniyorlar malesef.
Belki de ciddi bişey yoktur.
İnşallah temiz çıkar.Geçmiş olsun.

arkadaşlar burada konu sahibi sonuna kadar haklı ne olursa olsun 10 günden fazla zaman geçmesine rağmen aramaması eşini kabullenilebilir bir davranı değil bence.Ben konu sahibinin yerinde olsam direk boşanma davası açardım kavga gürültü etmek yerine.Kadıncağız ne yapmış sanki bunu hak edecek.yazık çok yazık bu nasıl bir kayınvalidedir ya da kocadır ki...O kadın onların namusudur nasıl yalnız bırakırlar anlam veremiyorum.Kaynana ne kadar kötü olursa olsun eşinin böyle yapmaması gerekiyordu karısını hiç mi tanıyamamış ..Ben olsam hiç aramazdım çünkü o kaynana oldukça ve eşi de annesini dinledikçe bu evlilik yürümez..konu sahibi sadece yıpranır ve eninde sonunda bu evlilik biter...

seni çok iyi anlıyorum canım çok üzüldüm gerçekten.boşanmak istemiyorsun anladıgım kadarıyla ama başına biey gelmiş olmasın hiç haber aldın mı gıttıgınden beri.

Konuyla dalga geçmeyin, geyik yapmayın.
Lütfen konuya yorum yapın, üyelere değil...

konuyu baştan sona okudum gerçekten üzüldüm..
öncelikle sağlığınızı bu derece ihmal etmeniz hiçde doğru değil ..
bu hayatta sizin için kendinizden fazla değerli kimse olmaz.
anlattığına göre gerçekten senin kaynananında yatacak yeri yok yani
ama şunuda unutma etme bulma dünyası, bu dünyada ne ekiyorsan onu biçiyosun hakkında hayırlısı olsun

kızlar çok sağolun, dün sabah gittim hastaneye yalnızca hormonlarıma baktıracaktım idrarda istedi endokrin bölümü ,vucudum potasyum ve sodyumu dışarı atıyormuş sonuçlara göre,çok ciddi bir durum kalbine vurur böbreklerinde hasar var büyük ihtimalle araştırmalıyız senin şuan ayakta olman bile büyük şans dedi beni bayağı korkuttu ölümcül hastaymışım gibi davrandılar resmen! akşam 5 buçukta hastaneden çıktım ,nasıl ağladım yarın erkenden gel dediler akşam 8 de yattım sabah erkenden de çıktım test yaptılar sonuçların çıkmasını bekledim büyük stresle sonra baktılar değerler çok farklı kan elle sallansa parçalanır değerler yanlış çıkar geçmiş olsun birşeyin yok dedi,şükürler olsun ki hasta değilmişim.
şuan büyük annemin evine geldim eşimide aramadım akşam ışıkların yanmadığını görünce ne yapacak bakalım! hem ona hemde kayınvalideme çok kırgınım

haaaaadii caaanım...

belki kadın müsait değildi, belki wc de idi

içeriğini bilmesem tabikide öyle ihtimaller olabilir,ben öncelikle evi aradım cebini aramadan önce kızı çıktı telefona annem evde yok dedi..
daha sonra cebini iki kez aradım açmadı ...
tamam müsait değildi daha sonra telinin ekranında gördüğünde dönebilirdi veya eve gittiğinde kızı söylemedi mi gelinin aradı diye..

seni tanımıyorum Carrie Bana karşı bir gıcıklığın mı var yada düşünme kabiliyetin mi bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…