- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
olabilir. belkide annesinin yanında bile değildir, başka yerdedir.
Geçen hani kar yağdı ya metrobüs azıcık bi karda felç oluyo
Eve çok zor gittim saatlerce metrobüs bekleyip itiş kakış ( O gün eşim erken gitmişti eve )
Buz tutmuştu ayaklarım , gelir gelmez battaniye örttüm uzandım..
Telefonum çantamda kalmış, geç saatte sabah için alarm kuralım deyince aklıma geldi..
Telefonumu çantamdan çıkardım bi baktım kayınvalidem aramış.. Saat geç diye de dönmedik üstelik..
Eee o zaman bende mi suçluyum şimdi, kayınvalidem aradı ve ben bi şekilde cevap vermedim sonuçta ?
evet suçlusun. hangi cürretle bakmazsın sen kendini ne zannediyosun piss çocuk
belki o kadında görmedi, belki kontörü yoktu, belki hastaydı
annene hesap sor ne demek ya......
BilmiyorumOus'a dedim ara istersen, yok dedi bu saatte annem yatmıştır tv karşısında şimdi..
Ben unutkanımdır üstelik, ertesi günde tekrar cevapsızlara bakmak aklıma gelmedi.. Bi baktım kayınvalidem bi daha arıyo iyice rezil oldum
Bişey demediler ama acaba benden de hesap sorulması mı gerekiyordu :26:
Sadece görümcemin nişan cd sini alacaklarmış gelin beraber izleyelim demek için aramışlar, normalde Ous'u ararlar diye şaşırdım da onların yöresel bi yemeği var ben sevmiştim.. O yemekten yapacağız demek için aramışlar beniZahmet etmeyin o yemekten yapmasanız da geliriz cd yi izlemeye dedim
insanlık hali işte kanka..
Bi kere de lavaboya gitmiştim ( Bizim işyerinde lavabo 5.katta )
Çalmış durmuş telefon mesela
Ve ne hikmetse yine kayınvalidem aramıştıyani altında art niyet aramak istese haklı olur çünkü hep ona denk geliyo
İftara çağırmak içinmiş o zaman araması da
kendine hesap sorulmuş tele bakmadığında o da madem bana hesap soruyorsunuz o zaman ona da sorun demiş konu sahibi. tabi bu da mantıklı değil çünkü kayınvalideler her şeyi yapabilir ama gelinlerin haddini aşma durumu olamaz. ne de olsa erkek tarafı. bir kurtulamadık ya şu ezik kadın zihniyetinden ben ona yanıyorum.
eziklikle ne alakası var ki şimdi
kaynanalarla yarışmayı bırakın ya..
elmayla armutu kıyaslar gibi, eşleri zor durumda bırakıyorsunuz (bu kadın içinde geçerli erkek içinde)
yahu kız niye böyle davranmış demeden kayınvalide haklıdır moduna girmişsiniz. . hem zor durumda kalan gelinler de olabilir sonuçta dağılan onların yuvaları oluyor problemli kayınvalidelerinki değil. eşler istese zor durumda da kalmaz merak etmeyin. dengeyi kurmak onların elinde ama bazıları uğraşmak istemezler bu örnekte olduğu gibi.
Arkadaşlar Allah razı olsun ,ama düşündüğünüz gibi değil eşim yanımda yok ,o beni aramadı bende onu,dün pazartesiydi arıyacaktım szilerede söylemiştim hatta,yalnız ben önce doktora gittim aylar öncesinden randevum vardı endokrin bölümüne,sonuçlarımı aldım dün çok kötü oldumsonuçlarım kötü çıktı ,vucudum 30ml protein atıyormuş ve doktor bunu araştırmalıyız hiç iyi bir durum değil ,kalbine zarra verir böbreklerinde problem var dedi,sonuç korkutucu dedi,yarın sabah erkenden gel full bakalım herşeyine dedi ben oradan çıktım eve gelene kadar ağladım kimseyeide aramadım söylemedim aileme bile,akşam 8 de yattım sabaha kadar uyumuşum,şimdi doktorda randevum var,doktor inşallah makina yanlış hesaplamıştır dedi,inşallah öyledir dua edin benim için...
size yazmak için girdim nete ...sonuçlar buugunn çıkarmış haber veririm,çok mutsuzum
olabilir. belkide annesinin yanında bile değildir, başka yerdedir.
Olabilir
acaba nerde? :44:
Canim lutfen uzulme!!! Doktorlar bayiliyor olaylari abartmaya, benim hayatimda yumurtaliklarimda kist olmadi gecenlerde ultrasona girdim adetim gelmeyince ve doktor bana cok feci bir sekilde polikistik over sendromu var hamile kalman cok zor hatta tedavi tup bebek filan yapman gerekli dedi. 2 gun agladim daha sonra filmlerimi alip radyoloji uzmanina gosterdim doktor resmen guldu hangi doktor sana bu tehsisi koydu dedi
Onun icin sen canini sakin uzme iyice arastirsinlar yani olumcul bir sorun yok daha agirlikli proteinle beslenmeye baslarsin ve ilac takviyesiyle duzelir insallah..
Esinede pes artik diyorum insan karima noldu keyfi sagligi yerindemi diye bir yoklar yaaa
haaaaadii caaanım...
belki kadın müsait değildi, belki wc de idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?