yarın ara yapıcı konuş kırgınlıklarından bahset ama kimseyi suçlamadan hani sen dili ben dili diye bişey var ya sen dilini kullanma hep ben dilini kulan misal 10 gündür neden aramıyosun demek yerine 10 gündür aramaman beni çok üzdü gibi konuş [eğitim çok çalışmışım] ve uyumaya çalış yarın konuşmayı düşünüyosan beynin açık olsun dinlen biraz
inşallah herşey tatlıya bağlanır ya,
eşinin senden adım bekledği apaçık ortada zaten
haklısın ama kimi kv böle olmuyo artık nası bi bencillikse onlarınki çocuklarının mutluluğu kendinden sonra geliyo çocuğu torunu umrunda olmuyo
İnsanlar, huyunu suyunu bilmediği kişiler ve ilişkilerle ilgili nasıl bir cesaretle bu kadar detaylı taktik verebiliyorlar şaşıyorum vallahi.anladığım kadarıyla bu ilk değil, devamlı sorun yaşatan bu kadına onun gibi davranma, önce kocanı güçlü ve hafif rahat bişekilde ara, zarfta atabilirsin, kıyafetlerini almıyomusun falan gibi (tabii yerse) sonra yumuşat gel bi yemeğe çıkariym seni falan da biraz sıkıntılarım var dertleşelim:) gibi arkadaşça yaklaş, o da seni özlmiştir zaten, altından gir üstünden çık ama asla suçlama ve lafı ille kaynanaya getireceksen üçüncü kişiden bahsediyomuş gibi davran onun hallerini ti ye alarak anlat ve beraber komikliklerine gülün böyle böyle yaşadıklarını anlamaya başlıycaktır bence..... ama sağlam sabır gerekir söyleyeyim
karı koca arasına şeytan dahi girmezmiş ama benim kaynana çok ustaca hallediyor işini,bende anlamadım birde hergün oğlunun başının etini yermiş evlen diye,beni birtürlü beğenmiyor bu kadın mağrifetliyim ona muhtac değilim ondan ,kızlar Allah aşkına söyleyin 170 boyum var bana kısasın diyor,oğlu beni tanıştırmaya götürdü arkamdan demiş ki bune böyle kolun kadar birini bulmuşsun getirmişsin sen aslan gibisin şöyle böyle ozamanlar sıfır bedendim ama boyum vardı,şuan 40 beden oldum bu kadının basıkısından kurtulayım diye...
10 gündür eşim olmadan yaşayabılıyorsam bir ömür boyu olmadanda yaşarım bu erkekler ne tür bilmıyorum ama eskiden kadınlar kaçardı annelerının evıne şimdi durum tersıne döndu sorunlarını kendı başına çözemeyen bı adamdan bi hayır gelmez bu devırede ınsasn eşini 10 günüde aştı bukadar yanlız bırakırmı bence hiç uğraşmaa değmez bugun ararsın düzelir yarın bu adam gene anasına kaçar kaçmasa bile annesı artıkk aranıza gırmiş ne olursa olsun herşeyde söz hakkı bulcak kendısınde çekilmez bence 10 gun yapabıldıysen eşin olmadan bundan sonrada yaşar gıdersın hiç boşuna anasınıda eşinide pohpohlama anasıyla mutlu mesut yaşasınlarr aralarına gırme :)
Kendisi cokmu guzel? agzim bozulacak simdi...neyse
10 gündür eşim olmadan yaşayabılıyorsam bir ömür boyu olmadanda yaşarım bu erkekler ne tür bilmıyorum ama eskiden kadınlar kaçardı annelerının evıne şimdi durum tersıne döndu sorunlarını kendı başına çözemeyen bı adamdan bi hayır gelmez bu devırede ınsasn eşini 10 günüde aştı bukadar yanlız bırakırmı bence hiç uğraşmaa değmez bugun ararsın düzelir yarın bu adam gene anasına kaçar kaçmasa bile annesı artıkk aranıza gırmiş ne olursa olsun herşeyde söz hakkı bulcak kendısınde çekilmez bence 10 gun yapabıldıysen eşin olmadan bundan sonrada yaşar gıdersın hiç boşuna anasınıda eşinide pohpohlama anasıyla mutlu mesut yaşasınlarr aralarına gırme :)
bugunde gelmedi yazıklar olsun yaaaa...sabaha kadar uyumadım ne uyku düzeni kaldı nede evimin düzeni..sabah yattım akşama kadarda uyudum ..yemek bile yiyesim gelmiyor az önce tartıldım eşim olmayalı 3 kılo vermişim..elim kolum kalkmıyor yataktan dışarı cıkmıyorum tv bile izlemıyorum..herşeye küstüm ..aileminde bu durumdan haberi yok..tek başıma yapayalnız kaldım..sanırım deprosyona girdim kızlar..inanaın cok kötüyüm su bile içmiyorum kaç günlerdir..hepsine küstüm..eşimide asla tanımamışım demek ki..hakkımı helal etmiyorum ..dua edıyorum gelsin diye kabul bile olmadı[/QUOTE
birak gelmesin boylesi zaten PISIRIK
ohhh ne guzel azicik asim kaygisiz basim
erkek evden mi gidermis canim
ustelik birde naz istiyor yalvarilmayi bekliyor galiba
ben senin yerinde olsam son bi mesaj yazardim
YUZ GORUMLUGUNU HAZIRLADIM NE ZAMAN GELEYIM SENI ALMAYA diye
şöyle kız gibi erkeklerdende nefret ediyorum ya
yok küsmeler kaprislenmeler triplenip nazlanmalar evi terk etmeler
Allah Alllaahhh
canım arasana ya bu iş yüzyüze konuşulmadan hallolmucak sarpa sarıcak git gite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?