Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

Teşekkür ederim ...
canım normalde sağlıkla ilgili bir problemim yoktu yalnızca adet düzensizliklerim oluyordu endokrine gittim onlarda tüm hormonlara baktılar,ama sonuçlar yanlış hesaplanmış çok şükür..
kaynanam gerçekten can verirken onu düşünemiyorum hep yalan hayatı yalan üzerine kurulu yalnızca kendini düşünür bu hayatta
evet etme bulma dünyası birgün bu yaptıkları çıkacak ondan..yorumun için sağol..

konuyu okuyan anlıyor ama nedense bazıları anlamıyor:)

benim kızdığım kişi eşim kendisi hep adaletli olduğunu söyler madem sen adaletlisin benim bir hatam olduğunda bana soruyorsun annen bana karşı hata işlediğinde neden ona sormuyorsun o kayınvalide bende gelin ikimizde kadınız sonuçta kayınvalide demek üstünlük mü demek birgün bende kayınvalide olacağım oda benim geçtiğim yollardan geçti farkımız yok ki nihayetinde insanız...
eşime kızdım çünkü sen o dengeyi kurabilseydin ben aradığıma telefonlarım açılırdı diye..

kayınvalidem yüzünden sürekli kavga çıkıyorsa çok alakası var demektir!
ben eşimin en ufak bir kavgada çekip gittiğini yazmadım,hatta tam tersini söyledim ilk defa böyle yaptığını daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığımı yazdım ..siz beni kendi durumunuzla karıştırıyor olmayasınız..her mesajınızda kayınvalidenizi övmenizde pek ayra alamet değil bu gibi durumlarda insanlar olmayanı olduğu gibi gösterirlermiş:)
eşimle severek evlendim görünüşte kendi işini gücünü eline almış yaş olarakta olgun kimseye muhtacta değiliz cok sükür ama sürekli duygu sömürüsü yapan ağlayan sızlayan etraftakileri örnek veren bir türlü mutlu olmayan bir kayınvalidem var doğal olarak buda bizi etkiliyor

gelmedi mi felicyam?
hiç mi ses yok?

yok canım gelmedi...
ama bu yaptığını asla affetmicem barışsak bile her seferinde söylücem bunu ona ..bin pişman olacak bunu yaptığına
bende büyük annemin evine geldim,akşam ışığımın yanmadığını görünce ne yapacak bakalım,nasıl olsa günlerdir evi bekleyen bir karısı vardı bu sefer ne yapacak

olabilir. belkide annesinin yanında bile değildir, başka yerdedir.

engellenmişsin ama ben sana genede yazim..eşim hergün düzenli olarak annesinde kalıyor çünkü bana haber uçuran ispiyoncu komuşular var:)
öyle olsaydı evde durmazdım..yani arada başka kadın yok annesinden başka hemen aldatan koca moduna sokmayın:)

sonuclarin iyi cikmasina cok sevindim.
bi an okuyunca sok oldum, ama neyseki iyi sonuclandi.
aramayi düsünmüyor musun esini?

Doktorlar hastayı herzaman en kötüye hazırlamayı marifet ediniyorlar malesef.
Belki de ciddi bişey yoktur.
İnşallah temiz çıkar.Geçmiş olsun.

teşekkür ederim ..
ilk defa böyle bir durumla karşılaştım..
Allah kimseye ağır hastalıklar vermesin doktorun dediği gibi olduğumu düşündüm çok bunaldım yaşama sevincimi kaybettim bian psikolojısı bile cok ağır..
cihazlardada hata cıkabiliyormuş,eğer bana direk ilaçlar yükleseydi sonuç kötü olurdu

sonuclarin iyi cikmasina cok sevindim.
bi an okuyunca sok oldum, ama neyseki iyi sonuclandi.
aramayi düsünmüyor musun esini?

teşekkür ederim..
yok canım aramıcam büyük annemin evine geldim hastaneden çıkınca ..günlerdir evdeydim çok bunalmıştım..hem bugun ışıların yanmadığını görünce eşimin tepkisi ne olacak,eğer aramazsa yarın arıcam,inşallah o kadarda vurdumduymaz olmaz.

felicyam çok üzüldüm ama şükürler olsun ki bir şeyin yokmuş!
eşine inanamıyorum ya gerçekten
randevun olduğunu biliyordu heralde daha önceden
bırak arama bu kadarda olmazki ya napmışsın bu kadar seni bunca zaman yalnız bırakmaya gönlü razı geliyor
bu mu kocalık!!!!
çok sinirlendim hele sonuçlar kötü diyince eşini parça pinçik etmek istedim!!!
erkek dedğin harbiden ERKEK olucak kız gibi küsmeler annesinin evinde kalmalar aramamalar
başına bişey gelse bunun yükünü nasıl taşıyabilicek çok merak ediyorum
siz karı kocasınız iyi günlerinizde oldu o günlerin hatrına böyle yapmaz insan
kayınvalidende bence senin anlattığından fazlası var gönlü nasıl razı geliyor anlamıyorun !!!!

teşekkürler canım..inan dünyam başıma yıkıldı bian nasıl ağladım..ikinci testle birinci testin alakası yok,ne doktorlara nede hastanelere güvencim kalmadı..
bende eşime inanamıyorum,nasıl böyle durabiliyor hayret ettim ,bunun altınan başka birşey çıkacak diye korkuyorum çünkü iftira etmeyi seven bir kv var karşımda..
eşimin randevudan haberi yok canım hatta sonuçlardan bile bahsetmicem ..
sorma sonuçlar kötü cıkınca eşimden ayrılmak bile geçti içimden hemde hasta olduğumu hic söylemicektim...
bende nefret ederim küsen insanlardan,eşimde hiç böyle yapmazdı ben küssem uzatma derdi oda sevmez ben hala şoktayım bu davranışına inanamıyorum
çok haklısın kendiisine söylücem ,bunu bana birşey olsa bunun yükünü kaldırabilirmi

kızlar yapmayın ya,kadıncağız hasta,eşi kaç gündür ortalarda yok,acımasızca olmuyor mu biraz?

ben bazı kadınları anlamıyorum ,dalga gecmek için mi yazıyorlar iki polemik yapalım zaman gecsin yada bu gibi durumdan haz mı alıyorlar oh iyi olmuş dercesine..hepimiz insanız benim başıma gelen yarın seninde başına gelebilir bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ki canımızın bile.. ben derdimi paylaşıyorum sende cevap vermek zorunda değilsin ego tatmin edilecek yer değil burası çünkü sanal ..

yol gösteren saygıyla cevap yazan kişilerede tek tek teşekkür ederim.

kayınvaliden sana iftira atmış olsun ama eşin buna hemen inanacak mı?
bu bi evlilik çocuk oyuncağı değil ki
ben sana küstüm annemin evine gidiyorum senide aramıcam naparsan yap e yok artk!
ve eğer eşin şu durumda haklıysa bile artık haksız durumda
bence artık sorununuz eşin gitmeden önceki kavga sebebiniz değil, eşinin seni bu kadar zaman yalnız bırakmaya gönlünün el vermesi!!
kayınvaliden bak oğlum seni arayıp bir gel bile demiyor bu kadın seni sevmiyor dediğinde oda anne haklısın galiba mı dicek!!
kayınvalidenin günahını almak istemiyorum ama bu şekilde oynadığını düşünüyorum
çünkü daha önce bu tür girişimlerde bulunmuş eski konularına göz attığım kadarıyla
bilmiyorum ya gerçekten durum iyice zor bir hale bürünüyo
elbet bir gün konuşacaksınız ya sen arayacaksın ya o ve eşinin neler diyeceğini çok mera ediyorum

ne yazık ki başkalarının mutsuzluğundan keyif alabilen ve bunu göstermekten çekinmeyen insanlarda olabiliyor....

Felicyam öncelikle geçmiş olsun. İyi olmana sevindim. Bak canım üzüntüler sadece sana zarar veriyor gördüğün gibi. Sana bunları reva gören koca ve kv için üzülme. Ama eğer ki eşinle konuşursan bu hastane olayını da araya sıkıştır. Ben çok hastalandım ama sen yanımda yoktun de. Arkadaşlar kv de değil de kocanda suç bul demişler ama seni 10 günü aşkın zamandır aramayan kocan kadar onu evine dönmeye zorlamayan en azından konuşmayan kayınvaliden de suçlu.

Ayrıca koca annesinin yanında olmayabilir diyerek hasta bir kadının aklına kurt düşürmeye çalışan arkadaşlar. Sizleri kınıyorum. Ne yapmaya çalıştığınızı da anlamış değilim. Hiç kimse dört dörtlük değildir ve bir kavgada mutlaka her iki taraf da kabahatlidir. Ama burada bize düşen yanlış varsa yapıcı şekilde düzeltmek, tecrübelerimize göre tavsiyelerde bulunmak değil midir?

yahu allah askına kv ye laf etmeyı bırakın ya ....
bugun kv ıftıra atar yarın baskası atar ne bu kv de kv olayı şimdi suç kvdedmi allah askına kızlar ???
bir erkek eger gercekten erkekse annesi esı olmadıgı ortamda hakkında bısey soyledıgınde ''orda dur'' demesini bilicek .
bugun kv iftira attı adam onu lafıyla gıttı deılmı konu ozetle bu deılmı kv doldurdu gitti .......
bu kadın dunyaya kazık çakmıycak ya sonuçta?? 3 gun sonra olup gider sonra bı baskaları bu adama karın sole bole bunu dedı bunu yaptı dese bu adam gene çekıp gıdıcek gene milletin doldurusuna gelicek sorun 3. sahıslarda deil kocasında adamın kişiligi oturmamıs lastik gibi nereye ceksen oraya gidio baksanıza .

güzelim oyle ayrıl demesı kolay ama bu adamdan hıc bı cacık olmaz genclıgıne guzellıgıne yazık bugun anasının lafıyla cekıp giden doldurusa gelebılen bi adam yarın daha buyuk sorunlarla hayatını mahveder bune yahu cocuk gibi ???
bi erkek karısını 10 gun aramazmı saglıkla ılgılı durumda sormazmı birakın soyle anakuzularını nolur ya ...
sen bu 10 gunu unutabılıcekmısın seni bırakıp anacıgının dizinin dibinde duran adamı affedebılıcekmısın ? artık karısısın sen onun hayat arkadasısın senı 10gun evde tek basına bırakabılıosa bırak hayatı boyunca annecıgıyle yasasın .

hayatını zehır etmeye saglıgından olmaya degermı boyle bi insan .. herkes oyle hayallerle umutlarla evlenıo ki sonra bi uyanıyosun ben naptım bu hayat benim mi diyosun kendı kendıne .. zaman gercekten kıymetli degerini bil kendini boyle ınsanlara harcatma lutfen ......

aradaki yorumları okumadım sadece ılk sayfalarda okudugum kadarıyla yaptım yorumu durum nedir bılmıorum ama herzaman ıcın gecerli bu yazdıklarım kimse senden senin saglıgından psklojınden onemlı deil....

son olarakta şunu ekliyim nefret etmen gerekn kişi kv deil eşin .. senin yanından gitmek istemesydi bırak annesini dünya karsısına dikilse hiç kimse çıkaramazdı o evden eşini bunu anla 3 gün sonra tepkı verırken kv kv kv die tutturma tapkın eşine olsun cunku burda tek suclu eşin olucak adam ...

Son düzenleme:

sağlık açısından bi sorunun olmadığına sevindim..
eşine gelince ona söyleyecek bi laf bile bulamıyorum ama en kısa zamanda bu sorunu çözmeye bak ulaş derdin ne senin de..
bazen en kötü cevap bile cevapsız kalmaktan iyi geliyor insana

Oncelikle sunu belirteyim yasadiklarina uzuldum, herseyi konusarak halletmen varken.... Benim merak ettigim oncesinde bir konunuz vardi kv size iftira atmis esiniz demisti kv esime laf soyleyenin dilini kopartirim kemiklerini kirarim diye bir ithamda bulunmustu sizde kv kazandigim zafer diye ovunmustunuz... Simdi ne olduda yerdén yere vurdugu kadini en ufak bir tartismanizda bu laflari unitarak Ona kostu???? Simdi kiymete bindi????? Kv asla savunmuyorum onceki konunuzdada yazmistim annesine bunu soyleyen size ne demezki??? Bir anne nekadar kotu olsa bu argo kelimeleri haketmez en mantiklisi hatasini anlayincaya kadar gorusmemek degilmi???? Abimin esinin hep bir lafi vardi annesini seven karisinida sever annesini sevmeyen saygi duymayan esinede duymaz etrafimdaki kisileri gordigum kadariyla saygisi olan sonuna kadar olmustur.... Bazén diyiyorum kv sevmesemde aramiz olmasada iyiki esim annesine ailesine saygili ki bana karsi saygisizligi vurdumduymazligi hic olmadi... Umarim esin hatasini anlayip doner bundan sonra ikinizide dengede tutmayi basarir orta yolu bulur bu yasadiklarinizla ikinizde kendinize ders cikartirsiniz...

devir ne kadar değişti ya...önceden kadınlar evi bırakır annesinin evine giderdi.şimdi erkekler gider olmuş..kv den suçlu olabilir ama aklı başında karısını seven hiç bir erkek ne kadar kızarsa kızsın karısını evde bir başına bırakıp böyle çekip gitmez..ailenizi bu durumdan haberdar etmeniz gerekir..1-2 gün değil çünkü 10 günü aşmış..Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…