konuyu baştan sona okudum gerçekten üzüldüm..
öncelikle sağlığınızı bu derece ihmal etmeniz hiçde doğru değil ..
bu hayatta sizin için kendinizden fazla değerli kimse olmaz.
anlattığına göre gerçekten senin kaynananında yatacak yeri yok yani
ama şunuda unutma etme bulma dünyası, bu dünyada ne ekiyorsan onu biçiyosun hakkında hayırlısı olsun
kendine hesap sorulmuş tele bakmadığında o da madem bana hesap soruyorsunuz o zaman ona da sorun demiş konu sahibi. tabi bu da mantıklı değil çünkü kayınvalideler her şeyi yapabilir ama gelinlerin haddini aşma durumu olamaz. ne de olsa erkek tarafı. bir kurtulamadık ya şu ezik kadın zihniyetinden ben ona yanıyorum.
Şimdi bunun kaynananız ile ne alakası var ?
Eşiniz evliliğin bilincine varamamış en ufak bi kavgada çekip kapıyı gidip 10 gün gelmiyorsa ohooo..
Sorunlar konuşarak çözülür, şimdiden bunu yapan adam ilerde bi başka sebepten kavganızda hiç gelmez..
Sorun kayınvalideniz de değil eşiniz olacak büyümemiş yetişkinde..
gelmedi mi felicyam?
hiç mi ses yok?
kızlar yapmayın ya,kadıncağız hasta,eşi kaç gündür ortalarda yok,acımasızca olmuyor mu biraz?
olabilir. belkide annesinin yanında bile değildir, başka yerdedir.
Doktorlar hastayı herzaman en kötüye hazırlamayı marifet ediniyorlar malesef.
Belki de ciddi bişey yoktur.
İnşallah temiz çıkar.Geçmiş olsun.
sonuclarin iyi cikmasina cok sevindim.
bi an okuyunca sok oldum, ama neyseki iyi sonuclandi.
aramayi düsünmüyor musun esini?
felicyam çok üzüldüm ama şükürler olsun ki bir şeyin yokmuş!
eşine inanamıyorum ya gerçekten
randevun olduğunu biliyordu heralde daha önceden
bırak arama bu kadarda olmazki ya napmışsın bu kadar seni bunca zaman yalnız bırakmaya gönlü razı geliyor
bu mu kocalık!!!!
çok sinirlendim hele sonuçlar kötü diyince eşini parça pinçik etmek istedim!!!
erkek dedğin harbiden ERKEK olucak kız gibi küsmeler annesinin evinde kalmalar aramamalar
başına bişey gelse bunun yükünü nasıl taşıyabilicek çok merak ediyorum
siz karı kocasınız iyi günlerinizde oldu o günlerin hatrına böyle yapmaz insan
kayınvalidende bence senin anlattığından fazlası var gönlü nasıl razı geliyor anlamıyorun !!!!
kızlar yapmayın ya,kadıncağız hasta,eşi kaç gündür ortalarda yok,acımasızca olmuyor mu biraz?
teşekkürler canım..inan dünyam başıma yıkıldı bian nasıl ağladım..ikinci testle birinci testin alakası yok,ne doktorlara nede hastanelere güvencim kalmadı..
bende eşime inanamıyorum,nasıl böyle durabiliyor hayret ettim ,bunun altınan başka birşey çıkacak diye korkuyorum çünkü iftira etmeyi seven bir kv var karşımda..
eşimin randevudan haberi yok canım hatta sonuçlardan bile bahsetmicem ..
sorma sonuçlar kötü cıkınca eşimden ayrılmak bile geçti içimden hemde hasta olduğumu hic söylemicektim...
bende nefret ederim küsen insanlardan,eşimde hiç böyle yapmazdı ben küssem uzatma derdi oda sevmez ben hala şoktayım bu davranışına inanamıyorum
çok haklısın kendiisine söylücem ,bunu bana birşey olsa bunun yükünü kaldırabilirmi
ben bazı kadınları anlamıyorum ,dalga gecmek için mi yazıyorlar iki polemik yapalım zaman gecsin yada bu gibi durumdan haz mı alıyorlar oh iyi olmuş dercesine..hepimiz insanız benim başıma gelen yarın seninde başına gelebilir bu hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ki canımızın bile.. ben derdimi paylaşıyorum sende cevap vermek zorunda değilsin ego tatmin edilecek yer değil burası çünkü sanal ..
yol gösteren saygıyla cevap yazan kişilerede tek tek teşekkür ederim.
Teşekkür ederim ...
canım normalde sağlıkla ilgili bir problemim yoktu yalnızca adet düzensizliklerim oluyordu endokrine gittim onlarda tüm hormonlara baktılar,ama sonuçlar yanlış hesaplanmış çok şükür..
kaynanam gerçekten can verirken onu düşünemiyorum hep yalan hayatı yalan üzerine kurulu yalnızca kendini düşünür bu hayatta
evet etme bulma dünyası birgün bu yaptıkları çıkacak ondan..yorumun için sağol..
konuyu okuyan anlıyor ama nedense bazıları anlamıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?