Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

bu adamdan hayır gelmez
amaaaaaaaaaaaaaa
kadın büyücü ise ve oğluna da büyü yapmışsa adam kendinde de olmayabilir kendi gibi davranmayabilir
bunun çok örnekleri var
bence eşini yalnız yakala ben ayrılmak istiyorum de bakalım tamam mı diyecek tutuşacak mı o zaman belli olur tavrı
ben senin yerinde olsam 10 gün evde kalmak mı ilk gece eve gelmesin direk babamı ararım alsın beni götürsün kendi annemin evine olanı biteni anlatırım onlar da araya girer olay ya çözülür ya da biter
amaaa
11 gün ne deemk yaaaa şaka gibi

Öncelikle geçmiş olsun,sağlıklı olmana sevindim....Ben her ne olursa olsun sizin de 10 nasıl dayandığınızı merak ettim??Tamam eşinizde hiç yapılmaması gereken hareket de bulunuyor yerden göğe kadar haklı olabilirsiniz...Haklı dahi olunsa bu kadar zaman geçmesi araya soğukluk girmesi bence hiç doğru değil!!!Sıcağı sıcağına sorunları halletmeniz de fayda var..Konuşarak,sakince..Evet benim de hatalarım oldu ama ile başlayan cümleler özellikle hem özür dilerken hem de kırıldığınız noktaları belirtmek için etkili olur...
bu bakalım önce hangi taraf pes edecek durumu da değil...Evlilik kesinlikle gurur yapılacak bir müessese değilmiş,bende evlenince anladım!!Eşinizin yaptığı yanlış ama bence sizde aynı yanlışı yaparak malesef ayrılmanızı isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz..Seviyorsanız adımı atın ,barışın inşallah ve sonrasında da eşinize böyle arkasını dönüp giderse bir dahaki sefere sizi bulamayacağını belirtin Tabiiki!
Kayınvalide ile ilgili de şunu söyleyebilirim...Her ne kadar kötü de olsa hatta eşiniz bunun farkına dahi varsa annesi...Bi yerde anam o benim ya diyip sizi kırabilir malesef...Keşke annesinin yaptığı sizin özellikle çileden çıkıp eşinize dert yanacağınızı bilerek yaptıklarını hiç görmezden gelebilseydiniz..Çok zor ama sanırım başka yolda yok..Çünkü anne işte ,ne kadar da kötü kalpli olsa annesi...
Bence eşinizde hemen çekip konuşun güzelce..Zaman geçmesi aleyhinize...Sonra pişman olmayın derim!!!Eşiniz gurur yapıyor,sizde aynı hataya düşüp de yuvanızı bozmayın.

annesinin sözüyle dönen kocadan hayır gelir mi peki

başka işlere karışmasını istemediğiniz kaynananın buna karışmasını istemek mantıklı mı.annesinin sözüyle ilgilenen kocam olacağına hiç olmasın

önceki konuda konu sahibi kazandığı zaferden sarhoş olmuştu ama bunun uzun sürmeyeceğini tahmin etmiştim.gerçekten,kendini doğurana saygısızlık eden adam,karısına daha fazlasını yapıyor.çevremde çok kişide gördüm bunu.

Evet annesinin sözüyle donen adamdan hayır gelmez dogru ama insanları gaza getirmek yerine vicdanli olup akıl vermek gerekir. İnsan olan boyle yapar. Sadece anne de degil. Normal olan her insan bunu yapar kötülük olmasını istemez. Benden büyük evli arkadasım bile bana kocasiyla problemlerini anlattığında empati yapmasını sakın olmasını eşini dinlemesini sonra karar vermesi yönünde akıl veriyorum. Bi anne de aynen boyle yapmalı bence.

anneler ön yargılıdır.ister kadının olsun,ister erkeğin.çocuğunun canı yanmışsa çocuğundan taraf olur.

bu nedenle çok büyük sorunlar yaşanmadıkça ailelere aksettirilmemeli

bir ara oğlumun kız arkadaşı oğlumu şikayet etti,oğlun bana küstü diye.ama benim oğlumun kesinlikle küsme huyu yoktur.babası da ben de ya da başka biri de ne derse desin küsmez.oğlumu çok iyi tanıyorum.dedim benim oğlum küsmez ne dedin de küstürdün,haklısınız dedi.üstüne çok gittim,söylememem gereken birşey söyledim dedi.oğlumdan özür diledi ve barıştılar.oğlum haklıysa ben destek olmayacakmıyım

Felicyamin konusuyla bi alakası var mı bu anlattığınızın? Ben kaçırdım sanırım felicyam bise mı yapmış kocasına o yuzden kadın oğlunu mu savunmuş? Oyle bile olsa oğlum git evine bu evlilik cocuk oyuncağı degil oturun adam gibi konusun ne karar vericekseniz ona göre verin demesi gerekmez mı?

vardır belki bilemeyiz,tek taraflı dinliyoruz olayları.adam karısını düşünmüyorsa kaynana neden düşünsün

benim eşim bir gün gelmese babamı ararım, baba evine dönmem ama annemlerin yanımda kalmasını isterim, zaten öyle bi durumda beni yalnız bırakmazlar, eminim seninde ailen seni yalnız bırakmayacaktır, bazı şeylerin üstesinden tek kişi gelemez, anne baban sağsa onların desteğine ihtiyacın var bence. ayrıca karşı taraf seninde bir ailen olduğunu anlamalı. arkanda bir babanın olduğunu bilmeli.. ailene mutlaka söyle ve onları dinle.. benzer bi durum bende yaşamıtım benimki 1 gün sürdü, sadece babam değil amcalarımada söyledim, ve hepsi çok tepki verdiler, eşim bir daha asla böyle bi şeye cesaret edemez. 3 sene öncesinde kaldı bu.. ailem okadar tepki verdiki haklı olarak... beni sinirlendirecek veya üzecek hiç bir şey yapmıyorlar artık, kaynanamın en ufak hatasında ben tavır yapıyorum uzun süre gitmiyorum, eşim de pek görüşmüyor öyle bi durumda. ve ne olursa olsun bana hak veriyor artık. çünkü en ufak tartışmada o gidişini yüzüne vuruyorum ve hiç bir şey diyemiyor.. yani o olay aslında iyi bile oldu benim için.. ailem sayesinde... ailen çok önemli onların desteğini al.. yürümezse de yürümez..

o zaman söyle bı sonuc cıkar annesı gıt dediğinde gider annesi gitme dediginde gitmez . tabiki buyukler yapıcı olmalıdır ama anne baba vs lafıyla oturup kalkan adamdan ne beklenir ki . adamın hatasını anlayıp donmesı lazım annesı gıt dedıgı ıcın gitmesi değil . gelin kv ılıskılerı malum 3 gun sonra kotu oldular dielim kv:''gel oglum buraya cabuk'' diyincede gider ki bu adam ne beklersiniz yani :44:

Canim benim, sen kendinde o edayla bir yuru, bak goreceksin kayin validenin piskolojisi degisecek ve seni birden guzel gorecek.
Bu aslinda bir nefi piskolji oyunudur. Ornegi: pembe olan ruja hayir bu 100 deva kirmizi de, sonunda kirmizi olarak gorursun

Bos ver tatlim o hasta ruhlu kayin valideni ayni sey benim icinde soylendi, yok ben kisaymisim esim uzunmusmus..

kayin validen havali ve ya guzel olabilir ama kalbi cok cirkin!

Benimkisi Allahdan havasida bes kurus etmiyor

Evde kalmamakla gitmekle iyi yapmışsın.
Ancak merak ettim eşin evin ışığının yanıp yanmadığını nerden görecek
yakın mı kv ile eviniz?
:26:

meramımı tam olarak anlamadığınız belli neyse anlayan anladı zaten detaya girerek bu saatte yoramayacağım kendimi

meramımı tam olarak anlamadığınız belli neyse anlayan anladı zaten detaya girerek bu saatte yoramayacağım kendimi

gerçekten anlamıyorum,oğlum karının yanına git deyince gelen koca ne kadar hayreder bir kadına:44:

çok doğru değil belki ama keşke hastanede ilk raporları aldığınızda onu arasaydınız.bu ona sizin gönlündeki yerinizi hatırlatırdı belki... yada incir çekirdeğini doldurmayacak bir mevzunun beteri olduğunda aslında yaptığının ne kadar boş olduğunu fark ettirip kendine getirebilirdi,diye düşünmeden edemedim:44:

gerçekten anlamıyorum,oğlum karının yanına git deyince gelen koca ne kadar hayreder bir kadına:44:

bazen biz de bazı durumlarda insanların yap dediğini yapmıyoruz ama tavsiye alıyoruz değil mi? gerçekten ANNE olan bir annenin de oğluna bu yolda yapıcı tavsiyede bulunması gerekirdi oğlunun eve gitmemesini ya da eşiyle küsmesini fırsata çevirmesi değil.

üzüldüm durumuna arkadaşım, umarım çok geç olmadan tekrar barışırsınız..

yalnız kızma ama ben senide hatalı buldum, olayın tam detaylarını yani senin eşine tam olarak ne dediğini yazmamışsın, yüzeysel bir açıklama yapmışsın bize, sanki eksik bi şeyler var gibi .. birde evi terk eden, seni aramayan EŞİN ama sen kolaya kaçıp, kv suçluyorsun.. kv iyi olmayabilir, iyi anlaşamayabilirsiniz, senin hakkında kötüde konuşabilir ama eşinin böyle davranmaması lazımdı sana.. kv değil eşin suçlu, sen kozunu eşinle paylaş

hem hangi kv gelinini seviyorki, hepside fırsatını bulunca gelini kötülemiyormu? benimde kv aram pek iyi değil, hiç görmesem eksikliğini duymam eminim oda benim için öyle düşünüyor ama ikimizde birbirimizi idare etmeye çalışıyoruz, çünkü ortak bir sevdiğimiz var :))

sende kv bazı huylarını, bazı yaptıklarını görmemezlikten gel, her şeyi eşine anlatma ama önce hala aramadıysan, evliliğinide kurtarmak istiyorsan eşini ara, evlilik böyle inat ederek, o arasın, ben aramam, ben yapmam diyerek yürümez. bazen alttan almak, hoş görmek, hatta görmemek gerekir Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…