Kusura bakmayın ama ben sizi haksız buluyorum. Acaba nerede diyerek kötü bir şeyi ima etmeye çalışmamış olabilirsiniz ama inanın insanın aklına kötü geliyor. ve tahminim o cümlenizi okuyan bir çok kişi aynı şeyi düşünmüş olabilir, bir tanesi de benim. kaldı ki karşınızda canı yanan birisi var, kötüyü düşünmeye meğilli olabilir yaşadığı şey yüzünden. Kısaca kötü düşünmesini hiç yadırgamıyorum aksine sizin tavrınızı yadırgıyorum. tavrınızı ben de dogru bulmadım...
hem banlatıyorsunuz hemde konuya girip bakalım neler olmuş diye merak ediyorsunuz.. pes
felicyam kullanıcısından alıntı
içeriğini bilmesem tabikide öyle ihtimaller olabilir,ben öncelikle evi aradım cebini aramadan önce kızı çıktı telefona annem evde yok dedi..
daha sonra cebini iki kez aradım açmadı ...
tamam müsait değildi daha sonra telinin ekranında gördüğünde dönebilirdi veya eve gittiğinde kızı söylemedi mi gelinin aradı diye..
seni tanımıyorum Carrie Bana karşı bir gıcıklığın mı var yada düşünme kabiliyetin mi bu kadar?
ben bu yüzden kibledim. benim ona karşı bir gıcıklık söz konusu olamayacağına göre açık açık bana gerizekalı dedi.
sağolsunlar editörlerde duyarlı davrandılar.
yani dediğim gibi karşınızdaki insanın canı yanmış ve ucu çok açık bir cümle kurmussunuz kötü niyetle olmasa bile. yazdığınızı bu şekilde anlayıp fevri davranması normal geliyor bana. anlayışlı davranmak lazım. keşke cümlenizi ''acaba başını dinlemek için bi yerlere mi gitti, tatile mi kaçtı'' gibi cümlelerle bitirseydiniz keske. ucu açık cümleler tehlikelidir. hele canı acıyan insanlar için. evet felicyam talihsiz bir cümle kurmuş olabilir size karşı ama onu da anlayın. eşi gitmiş, üzülüyoru ve başka bir kadının yanına gidebileceği ihtimaline çıkan bir kapı açılıyor karsısında, nasıl bir tavır bekleyebiliriz ki.. öyle demek istemediğini ve kurdugu cümle için kendisine kırıldıgınızı söyleseydiniz ve kibarca konuyu kapatabilseydiniz çok daha iyi olurdu. açıklığa kavuşturamadığınız iyi niyetiniz ortaya cıkardı. su an ondan anlayış beklemek cok sacma. tek başına bir evde, kocası o ya da bu sebepten gitmiş ve aramamış.
ayrıca sizden hemen önce yazan arkadaşın yorumu da cok sert. burda insanlar sürekli bahsediyor daha nazik olun diye. kimse kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değil bunda herkes hemfikir. konu sahipleri ''sürekli olumlu sözler bekliyorum, benimle aynı fikirde değilseniz yazmayın'' demiyor ama anlayış beklemek herkesin hakkı. o kadar sert yazıyorsunuz ki ben bile rahatsız oluyorum. yapmayın bunu lütfen. biraz empati kurmak zor değil. %100 haklı kimse yoktur tartışmalarda. bu kadar kolay olmamalı ''bence hatalı sensin'' demek.
evet, ben yaptım
o yorumum için değil,
''Carrie kullanıcısından alıntı
haaaaadii caaanım...
belki kadın müsait değildi, belki wc de idi''
bu yorumum için bana gerizekalı dedi
biraz dikkatli takip edelim konuları lütfen.[/QUOTE
İşte tam da bundan bahsediyordum sert olmayalım derken. Ben sizin gibi birisi olsaydım eğer burda muhtemelen ''emredersiniz'' yazardım. Ama bahsetmek istediğim şeyi anlatabilmek için şunu yazıyorum: ''kusura bakmayın atlamışım bu yazılanı, üzüldüm sizin adınıza. dediğim gibi talihsiz bir cümle olmuş. fakat yine de fikrimi değiştiremicem. keşke güzel bir şekilde hatasını yüzüne vursaydınız, çok ayıp etmiş. yardıma, dertleşmeye ihtiyacı olan bir insanın kendi konusundan uzaklaştırmak pek güzel olmamış''.
neyse frekanslar ayrı zaten diyecek bir şey yok.
Bu arada inş eşi gelmiştir artık arkadaşın
lütfen konuya dönün.
bu son uyarımdır.
kusura bakmayın da bu nasıl bir uyarı biçimidir. konu dışına çıkılamaz diye bir kural mı var ayrıca? herkes gayet terbiye sınırları içinde, forumun da geleceğini düşünerek yorumlarını yazıyor. bunda yanlış ne var?
felicyam kullanıcısından alıntı
''içeriğini bilmesem tabikide öyle ihtimaller olabilir,ben öncelikle evi aradım cebini aramadan önce kızı çıktı telefona annem evde yok dedi..
daha sonra cebini iki kez aradım açmadı ...
tamam müsait değildi daha sonra telinin ekranında gördüğünde dönebilirdi veya eve gittiğinde kızı söylemedi mi gelinin aradı diye..
seni tanımıyorum Carrie Bana karşı bir gıcıklığın mı var yada düşünme kabiliyetin mi bu kadar?''
ben bu yorumu yüzden kibledim. benim ona karşı bir gıcıklığım söz konusu olamayacağına göre açık açık bana gerizekalı dedi.
sağolsunlar editörlerde duyarlı davrandılar.
Konu sahibinin size yazığı düşünce kabiliyetinmi bu kadar lafıyla eşiyle nasıl tartıştığını ailesine neler söylediğini kullandığı kelimeleri bir nebze tahmin ettim. Siz kötü birşey söylememmişsiniz sadece ihtimaller üzerinde durmuşsunuz evet öyle ihtimaller yokmu var tabi.bunları okuyunca o şekil tepkiye hakarete gerek yoktu.Çok yanlış olmuş.Bu tavırla arkadaş pek bi yere varamaz yani ılımlı olmak lazım.Ben erkek olsam eşimin aileme laf söylemesine bu şekilde tartışma çıkarmasına asla izin vermezdim ben anlamıyorum bayanlarda fena cesaret var o insan eşim dediğiniz insanı doğuran büyüten yetiştiren insan anne ile erkek çocuk arasında da farklı bi bağ vardır. erkek çocuğu olanlar anlar.Bilmiyorum ben konu sahibini haksız buldum. İnşallah bir an önce kendini toparlar hatalarının farkına varır ve ortam yumuşar.Valla ben kayıncalimle kavga etmeyi bırak eşime arkasından çekiştirmeye cesaret edemem.Zaten olayları bu durumada hayatta getirmem.Çünkü benim ailelere saygım var bir çocuk kolay yetişmiyooo.
lütfen konuya dönün.
bu son uyarımdır.
ikinciside açık açık eşiyle neden tartıştığınıda söylemiyor. eksik birşeyler var, herşeyi anlatmıyor o yüzdende herşey yoruma açık kalıyor.. hoşlanmadığı cevaplar aldığındada maalesef böyle tepki veriyor. bana o kadar kızıp hakaret etmişse, allah bilir bide kavga etsek bana neler neler dicek, yada eşine/kayınvalideye neler demiştir haklısınız. raporlu hanım.
bende onun eşinin yerinde olsam asla anneme laf söyletmem. hem diğer arkadaşlarında dediği gibi hep kayınvalideden nefret ediyorsun hemde ondan medet umuyorsun kocamı eve göndersin diye, sanki kadın zincirle kalörifere bağlamış adamı.
hiç bir normal erkek hiçbirşey yokken evini terkedip 10 gün karısını yalnız bırakmaz.
ya annesine çok kötü bir hakaret edilmiştir yada artık karısını sevmiyor ve evden gitmek için bahane arıyordu. ikisinden biri.
Ne yani siz konu sahibini haksız gördünüz ve olay bu mudur?????Burada konu sahibini yargılama hakkınız yok!!!
Konuya Yorum yapın diye emir de veremezsiniz!!!Burada konu sahibinin durumunu merak ediyoruz kendisi yazmamıyor neye yorum yazılacak şu durumda!!!
Gayet seviyeli bir şekilde yorum yapılıyordu bir ara bazı arkadaşlar geyik yapar gibi dalga geçmek istediler uyarıldılar...
Sizinde hadii canım belki wc'dedir üslubunuz çok mu doğru yani!!!Biz burada konu sahibine kimseye savunmuyoruz!!En serinkanlı şekilde nasıl davranmalı,ne yapabilir diye fikir vermeye çalışıyorduk nacizane...
Bu kadar önemli bir konuya ortadan girip sadece haksız gördüğünüz için bence konu sahibini cezalandırdınız...
Fikirlerimizi terbiye içinde belirtmek en doğal hakkımız!!! Çok kişisel sebeplerle hareket ederek benim gibi birçok insanı soğutuyorsunuz forumlara yazmak için...Günlerdir emek verip,sayfalarca yazı yazıp fikir veren kişilere saygısızlık yapıyorsunuz.
ay hiiçç güleceğim yoktu,sen çok yaşa emi
zaten içimden bunlar geçiyor sende gaz verme
iyice soğdum kadından demez mi oğlum evindir karındır git yalnız bırakma ,birbaşına ne yapsın yok kızlar birde varya hergün çeşit çeşit yemekleri dökdürüyormuş
evet öyle bir kural var ben çok banlandım öyle bir kural yüzünden ondan söylüyorum
Sizin gibi saygıyla yaklaşan üslubuna dikkat eden yorumda bulunan ve yol gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum tek tek..sayfalar uzayıp okumalar zorlaşmasın diye diye alıntı yapmadım..
Bu sitede birkaç arkadaş var olumsuz yanıt verince artı puan kazanacağını üstünlük göstergesi olduğunu sanıyorlar ama yanılıyorlar ,sanalda olduğunu unutuyorlar galiba...
Bu siteden birçok konu okudum üzülen insanlarla üzüldüm gülen arkadaşlarla sevindim,hata yapanları yargılamak bana düşmez önemli olan yol gösterici durumlarda bulunmak..
Burada ki yol gösterici olan arkadaşlarımız olmasa ben eşime karşı adım atmayacaktım,aradan zaman geçtikçe belki soğacaktık ve geri dönülmeyen bir yola girecektik..sizlerin zoruyla eşime ilk adımı ben attım..ve şuan pişman değilim teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?