üzüldüm durumuna arkadaşım, umarım çok geç olmadan tekrar barışırsınız..
yalnız kızma ama ben senide hatalı buldum, olayın tam detaylarını yani senin eşine tam olarak ne dediğini yazmamışsın, yüzeysel bir açıklama yapmışsın bize, sanki eksik bi şeyler var gibi .. birde evi terk eden, seni aramayan EŞİN ama sen kolaya kaçıp, kv suçluyorsun.. kv iyi olmayabilir, iyi anlaşamayabilirsiniz, senin hakkında kötüde konuşabilir ama eşinin böyle davranmaması lazımdı sana.. kv değil eşin suçlu, sen kozunu eşinle paylaş
hem hangi kv gelinini seviyorki, hepside fırsatını bulunca gelini kötülemiyormu? benimde kv aram pek iyi değil, hiç görmesem eksikliğini duymam eminim oda benim için öyle düşünüyor ama ikimizde birbirimizi idare etmeye çalışıyoruz, çünkü ortak bir sevdiğimiz var :))
sende kv bazı huylarını, bazı yaptıklarını görmemezlikten gel, her şeyi eşine anlatma ama önce hala aramadıysan, evliliğinide kurtarmak istiyorsan eşini ara, evlilik böyle inat ederek, o arasın, ben aramam, ben yapmam diyerek yürümez. bazen alttan almak, hoş görmek, hatta görmemek gerekir Allah yardımcın olsun
Yorumuna bayıldım.... Bır anne evladına nasihat verirya aynen öyle yorumlamıssın.....
kızlar yorumlarınız için teşeşkkür ederim okuyamadım size durumu bildirmek için girdim büyük annemle dışarı çıkacağız akşam okurum hepsini..
eşime az önce mail attım destan gibi uzun uzun yazdım ,okuyup cevap vermesini bekliyeceğim ..bende günlerdir çok huzursum bu durumdan hic hoşnut değilim günüdlzeri kafamı yorduğum yetmiyormuş gibi her gece karmakarışık rüyalar görüyorum,tek temennim bu durumun düzelmesi..Allah kimseye ailevi geçimsizlikler yaşatmasın.
içeriğini bilmesem tabikide öyle ihtimaller olabilir,ben öncelikle evi aradım cebini aramadan önce kızı çıktı telefona annem evde yok dedi..
daha sonra cebini iki kez aradım açmadı ...
tamam müsait değildi daha sonra telinin ekranında gördüğünde dönebilirdi veya eve gittiğinde kızı söylemedi mi gelinin aradı diye..
seni tanımıyorum Carrie Bana karşı bir gıcıklığın mı var yada düşünme kabiliyetin mi bu kadar?
engellenmişsin ama ben sana genede yazim..eşim hergün düzenli olarak annesinde kalıyor çünkü bana haber uçuran ispiyoncu komuşular var:)
öyle olsaydı evde durmazdım..yani arada başka kadın yok annesinden başka hemen aldatan koca moduna sokmayın:)
Kiz banlandi sonunda ya, inanmiyorum...
neden niye banlandı thirtyfour
evet, ben yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?