Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

haklısın canım..anasının adını almıcam ağzıma off bende bian kendimi tutamadım..bu 10 gün umarım bize ders olur birdaha kavga etmeyız eften püften şeyler için..sizin sayenizde öğrendim ki hiçbir erkek kötüde olsa anasını kötülemez:)

Eet aynen bende okudum yuhhhh dedimm ama oluyo ozaman p.tesiye birakma yarin ara canim. bukadar arayi sogutma bence. Canim ben yatiyorum artik gozumden uyku akiyo gelismeleri burdan yazarsin guzel haberlerini bekliyoruzz

Evet canim ne kadar hakli olursan ol bundan eminde olsa annelerinin tarafini tutarlar. fazla umursamayacaksin olan sana olur cunku birdee ozellikle esinin yaninda kayinvalidene cok cok iyi davran ne yaparsa gulumse cok ise yariyoooo...

Eet aynen bende okudum yuhhhh dedimm ama oluyo ozaman p.tesiye birakma yarin ara canim. bukadar arayi sogutma bence. Canim ben yatiyorum artik gozumden uyku akiyo gelismeleri burdan yazarsin guzel haberlerini bekliyoruzz

iyi geceler canım,tatlı uykular olsun ..tabikide yazarım gelişmeleri ..iyi ki varsınız sağolun

Evet canim ne kadar hakli olursan ol bundan eminde olsa annelerinin tarafini tutarlar. fazla umursamayacaksin olan sana olur cunku birdee ozellikle esinin yaninda kayinvalidene cok cok iyi davran ne yaparsa gulumse cok ise yariyoooo...

öyle mi denicem bird ebunu denicem çok ma çok iyi olucam annesine eşimin yanında kaynanam ne derse desin belki eşim inanmaz b,rde bu ttktiği uygulayım bakalım cok sağol:)

öyle mi denicem bird ebunu denicem çok ma çok iyi olucam annesine eşimin yanında kaynanam ne derse desin belki eşim inanmaz b,rde bu ttktiği uygulayım bakalım cok sağol:)

uygula ama abartma yani sevmiyosun yapmacıklığın belli olmasın
umarım hayırlı haberlerini duyarız ama bundan sonra dikkatli ol anladığım kadarıyla kv tehlikeli biraz ve onunla girdiğin savaşta kaybeden sen oluyosun.. ne bileyim eşine annen yalancı demektense ben öle bişi demedim de annenin yanlış anlaması beni üzdü falan de ki suçlayıcı konuşuo olma .. suçlamazsan oda gardını alıp kulaklarını kapatmaz belki seni dinler ve anlar

NOT..tüm msjları okumadım ilk sayfaları okudum yanlış anladığım atladığım bişi varsa kusura bakma canım

önemli değil canım cvb yazdığın ıcın sağol..
ben zaten annen diyorum eşim sus demeye başlıyor sinirleniyor,annesiyle ilgili birşey desem yanlış anlıyor iyi lafımı bile:) en iyisi hiç adını anmamak..
taktiklerinizi uygulucam

valla bi keresinde erkek arkadaşımın yengesine "o kadın" dedim diye tartıştık adını hatrlayamamıştım ki o neler söyler... bana dedi ki ailem ne kadar kötü olursa olsun yorum yapma tabi ben dumur çünkü kötü bişi dememiştim "o" dedim ve ardından kötü bişi söyleyecem sandı.. neyse sonuç olarak kendi küsse bile haklısın dahi demiyorum onun tarafından bak belki şöle olmuştur falan diyorum sonuç olarak ailesi nasıl olsa küssede dönüp dolaşıp iyi oluyolar ben neden kötü olayım ki..

haklısın bi bakıyorum ailesiyle tartışıyor tamam bu sefer anasını takmaz artık diyorum ama birde bakıyorum ki yağlı ballı olmuşlar..en iyisi hiç ailesinin adını anmamak ..umarım başarabilirim:)

haklısın bi bakıyorum ailesiyle tartışıyor tamam bu sefer anasını takmaz artık diyorum ama birde bakıyorum ki yağlı ballı olmuşlar..en iyisi hiç ailesinin adını anmamak ..umarım başarabilirim:)

umarım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ayrılık sizi birbirinize daha sıkı bağlar hatalarınızdan ders çıkartırsınız

yorumları okumadım ama 10 gündür senin evde yalnız olman ve arayıp sormaması hiç doğru değil!
ne olmuş olabilirki bu kadar kötü
kayınvaliden kim bilir neler demiştir günahını almıyım ama valla ben gıcık oldum he
çünkü bi anne olarak bu kadar zaman içinde oğlunu eve yollamaya ikna etmeliydi ne olursa olsun!!!
gerekirse eve almayıp git karının yanına halledin demesi gerekirdi, öyle değil mi ama?

haklısın ama kimi kv böle olmuyo artık nası bi bencillikse onlarınki çocuklarının mutluluğu kendinden sonra geliyo çocuğu torunu umrunda olmuyo

evet çok doğru söylüyorsun helal olsun..
olması gereken bu doğru bir anne bunu söyler..
orada ona gaz verip kaç gün kalırsa kar hesabı yapıyor..
oğlunu yollayamıyorsa bile beni arayıp hadi kızım bu akşam yemeğini hep beraber yiyelim demesi gerekirdi,insanlıktan nasibini almamış..
eşimede öyle kırgınım ki 10 günde insan bi evine uğrar olumlu yada olumsuz birşey söyler böyle çaresizce bekletilmez...

haklısın ama kimi kv böle olmuyo artık nası bi bencillikse onlarınki çocuklarının mutluluğu kendinden sonra geliyo çocuğu torunu umrunda olmuyo

bu kişilik bozukluğundan başka bir şey olmasa gerek
sonuçta onlarda zamanında aynı yollardan geçti, aynı şeyleri yaşadılar
bu erkek analarında ne var anlamadım ki ben :)
ya birde zamane erkekleri annecimidir nedir,ben babama falan bakıyorumda hiç alakası yook valla :)
eskiler başkaydı heralde

"insanlıktan nasibini almamış.."işte bu konuda tam destekçinim katılıyorum öleleri bana göre de öle görmemişler öğrenmemişler bazı şeyleri galiba bi yerde eksik kalmış bişileri var

ne bileyim bu tarz kv örneği çok var çevremde ben çektim o da çeksin kvmin bana yaptıklarını bende yapıcam tarzında gezen tipler..
benim anlamadığım nasıl bir anne evladının mutsuzluğuyla mutlu olabilir..

şimdi ana oğul kendilerini haklımı görüyorlar
tamam o annesi ama sende onun karısısın, evi terk etmek ne demek
kırılmakta çok haklısın
ama şu noktada yapıcı olmaktan başka bir çaren yokmuş gibi görünyor...

anne var annecik var diye boşa demiyorlar...
bi yuvayı etkiliyorsun ya bu nasıl vicdandır!
gerçekten uzak kalmak evliliklerde böyleleri için en iyisi sanyorum.. ama işte şartlara bağlı birazda

evet aynen öyle...birde benim kv de şuda var kızının kaynanası ne yapıyorsa benım kv de onu yapıyor:) birde ondan taktik öğreniyor :) kızı diyor ona anne ben sinir oluyorum sende gelinine yap herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…