bende çok şaşırdım 10 gün olmasına.
sevgili değilsiniz, nişanlı değilsiniz evlisiniz yahu...
kesin bir şey söyleseydi diyorsunda bence net cevap isteme çünkü dediğin gibi annesi dolduruyorsa bitti derse ne yapacaksın üsteleme...
bu erkeklerin çoğunun aklı çocuk aklı gibi oluyor kusura bakma canım ama benim düşüncem bu... tabi ki kötü bir şey ama seviyorsan ve seviliyorsan gurur yapma ara...
görüşüp konuştuğunuzda da sakince tavır sergile. yuva kolay kurulmuyor bitir gitsin diyemeyiz ama dediğim gibi seviyorsan ve seviliyorsan...
bir de barışsanız yine annesinin aklına kanıp giderse korkusu olacak bilemedim ya
haklısın canım,ağzına sağlık güzel yazmışsın
sen bayağı tecrubelısın benım galıba 40 fırın ekmek yemem gerek:)
cevap versem bu safer adım saygısız olacak,en iyisi kaleyı içten fethetmek eşimi buna yönlendırmelıyım ,yok artık ona fırsat vermem önceden cok verdım malesef,insan zamanla birşeyleri yaşayarak öğrenıyor
söyledıklerını dikkate alacağım sağol
çok doğru aynı hayatı evi yatağı paylaştığım insan benı hayal kırıklığına uğrattı ben onun eşiyim bumu olmalıydı bana reva gördüğü çok ama çok kırıldım ...
nasıl durabiliyor anlamıyorum bir eşyasını bahane edip evine gelmez mi,kıyafet almaya olsun gelse,yüzümü görse sesimi duysa değişir biliyorum
amacı ne şimin onuda anlamış değilim burnumu sürtmek mi benden vazzmı geçti?
insan olumlu yada olumsuz bir haber yollamaz mı? bir msj at istemıyorsan istemıyorum de yada evine dön dimi?
Çok zor canım okurken ağzım açık kaldım inan. Kesinlikle ama kesinlikle adımı eşinin atmasını bekleme. Ara hemen evine neden gelmiyorsun ben senin eşinim 10gündür nasil tekbaşima bıraktın gibisinden söyle. Hatta eve çağır yanlız sessiz sakın konuşalım de. Ah bu kayınvalideler anlayamam hala madem oğlunu paylaşamayacaksin niçin evlendirirsiniz? Mesafeli ol derim koz verme eline herşeyinizi bilmek zorunda değil, sen ona açıldıkça o oğluna biraz daha yakinlaşir. Elbette annesi gidecek görecek sevecek, ama artık bir yuvasi var bunun da farkına varmalı biraz. Sen eşinle kötü olma canım onlar gün gelir can ciğer olurlar sen dışlanır sin yine. Ne yap et barışmaya çalış, 10 gün ne demek ya?
Annesini eşine kötüleme asla gerçeği görmesine izin ver bırak eşin farketsin bunu.
ben ama artık gözümü açtım birdaha bana laf sokmaya kalksın cevabını alacak susmucam,yeter ona kendımı ezdırdığım,kaynanam nasıl yapıyorsa aynı şekılde davranıcam çok şey öğrendım ondan..
eşim anasının muzurluğunu nasıl görsün kayınvalidem yalan söyleyen bir kadın ,ondan öyle korkuyorum ki her türlü iftirayı atıyor,sürekli dolduruşa getiriyor eşimi,Allah sonumuzu hayır etsin.
artık kv nasıl konuştuysa eşini sana karşı bir iyice kinlendirmiş. o yüzden sen de kv karşı kötüleyici konuşma, ekmeğine yağ sürmüş olursun. sadece 10 gün boyunca çok üzüldüğünü, kocanı çok özlediğini, her gece yalnız sessiz sessiz ağladığını falan anlat. sensiz bu ev bana zindan falan de. süslü cümleler kullan. hatta ağla biraz. hani hürrem süleymanı nasıl avcunun içine alıyor süslü cümlelerle, işte öyle.
akşam gelirse de güzelce giyin hatta seksi ol güzel bir sofra hazırla. o gece kocana 10 gündür kaçırdığı evlilik tatlarını hatırlat.
bence yani
sağol canım
kimbilir neler söyledi o cadoloz,kızlar kaynanız ne kadar kötü olursa olsun eğer yalan söyleme huyu yoksa öpün başınızın üstüne koyun ,benım kaynanamda o var işte yapmadığım şeyleri yapmışım gibi söyler,nasıl rahat uyur bilmem.
bi evine adım atsa yapıcam herşeyi hergün süslen püslen bekle ya gelirse diye ama hep ffosss çıktı,sözlerimi hazırladım onu etkiliyecek birdünya şey söylücem,ah bi tel açsa yada gelse avucumun içine alıcam ama yapmıyor..
canım meraba konunu okudum ve yazmadan edemiğcem bende senin gibi kayınvalidemden çok çektim oğluyla iyi olmamı kıskandı ve hergün benim evimdeydi hem beni sevmiyor hemde bende yer içerdi her şeye tanık olurdu iyi günümüze kötü günümüzdede.ve bir gün ailemi aramamsı yüznden onun yanında tartışma çıktı konu büyüdü büyüdü ve bana afderesin o..pu dedi ve terlikle üzerime yürüdü bende orda tepkisiz kalamayıp çık evimden dedim ne oldu biliomsun vay sen benim anneme nasıl çık git dersin dedi ve ben hatalı oldum onun o küfürü falan kayboldu ve evi terk etti gitti gitmeden söledi sen den boşanıcam die 14 gün bekledim aradım cvp vermedi ve en sonunda eşyalarımı toplayıp anamın babamın evine gittim sonuçmu şuan boşanıoruz dava sürüyor.senin anlıyacağın evlilik kumar gibi kimisini güldürür kimisini sürüdndür ben politik olamadım malesef neyse oydum o da bu fırsatı değerlendirdi aynı şekilde yine diorum snein gibi evinde bende benzer şeyler buldum kimsenin yanına kalmaz merak etme eninde sonunda yaptıklarını allah onlara yaşatır ama ben bu evliliğinizn sonunu iyi görmüorum eğer olursa çok stratejik davran sana kolay gelisn
aslında evin her yerine gizli kamer koyacaksın, kv gelip kötülük yaptıkça izleteceksin kocana. yoksa herkesin gözünde annesi melek.
cnm aslında 1 yıl kadar oldu ben evleneli..benim kayın validem sinir hastası ..hap falan kullanıyor..kadında ağlama krizleri duvarları yumruklamalar bayılmalar..bi rde hastalığını kullanıyor o da ayrı bir dert..
ben tek çare olarak mesafeli olmayı seçtim..eşimde saolsun yanlışı doğruyu ayırtedebilen birisi..ha zman zman o da annesinden etkileniyor bunu hissediyorum..ozman da karşıma laıp konuşuyorum..mantıklı cümleler kurarak kendi ifade ediyorum..annesini kötülemeden tabi..olaya bi rde dışarıdan bakmasını söylüyorum..duygusal davrandıklarında bazı şeyleri ayırt etmeleri zor oluyor çünkü.. bir de ben eşime dedim ki..annen bariz bi şeklde bana haksızlık yaptığında beni koru kolla gerekirse lafını sakınma..sana 1 gün 2 gün dargın kalır ama ben kendimi savunursam istemeyeceği sözler söylerim araya soğukluk girer..sen evladısın ben ona göre el kızıyım..arayı sen bulacaksın dedim..ona da mantıklı geldi..hem de beni takdir etti..
cnm birde eşini ara ..ulaşamazsan açmazsa..tatlı bi msj at araya soğutma bencede..sadece kokunu özledim diye bi msj bile atsan..inan çözüleverecek aradaki soğukluk..orda dolduruştadır şimdi..o nedenle aramamıştır..
kayınvaliden evine ne kadar uzaklıkta ?
yakınız canım yürüyerek 10 dk
bence kv bunu bildiği için eşinin dönmesine izin vermiyordur. ne de olsa o da bir kadın. o yüzden eşini araman gurursuzluk değil, kv atacağın güzel bir çalım olacaktır. sen pztsi eşini ara, ne yap et eve gelmesine ikna et onu.
aah ah boşuna dememişler kadın kadının kurdudur diye...
10 dk mı? canım etkilemek gibi olmasın ama ben olsam gider bu saatte çalardım kapısını da şok olsunlar bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?