ben sizin yerinizde olsam pazartesiyi bile beklemeden sabah hemen arardım. hem tatil günü uzun uzun aranızı düzeltmeye birlikte geride kalan on günün acısını çıkarmaya az da olsa fırsat da bulursunuz. annesi eminim ki direkt söylemese de alttan alttan gazı veriyordur bu yüzden vakit kaybı çok çok büyük bir kayıp bence sizin için. boşverin gururu da bir kerelik daha bir kenara:) onun hayat arkadaşı sizsiniz, her ne kadar rakibiniz annesi olsa da şu an ve daima en çok size ihtiyacı var bu hayatta...
sağol canım güzel yazmışsında pazartesiyi beklicem belki kendi gelir,hiç evden eşyasını bile almadı üzerindekilerle çıktı gitti..bende cok emınım annesi bu fırsattan ıstıfade cok guzel gaz verıyor..
baba evıne gitmedim,beklıyorum hala ,ama eşim ne arıyor ne soruyor,insan birşeyler bahane eder evine gelir,çamaşılarınıı almaya bile gelmedi,zaten eşimde anahtar yok yalnızca bende var evın anahtarı,kaynanam çok kötü bir kadın tek derdi ayrılmamız,oğlunu zorlayıp duruyordu boşan diye,birde şimdi onun evindeye ilgi alaka birde yalaka bir yiyen dayıcım dayıcım hiç kucağından inmez,eşimi yerlere göklere sığdıramışlardır
bence yarini bile bekleme simdi hemn ara zaten yakinda oturuyomussunuz bahaneler uret hastayimde kendimi iyi hissetmiyorumde sesler geliyo hirsizmi var bilmiyorum cork korktum de seni cok ozledimde bisey bul ve evine getir canim yoksa bugun yarin derken o kadin sizi ayirir bi bakmissin zamanda gitmis simdi belki esin nasil merak ediyodur seni ama gururu el vermiyo olabilir seni aramasina sen gurur yapmayi bosver ara evlilikler kolay yurumuyo
duvarları yumruklamalar mı ay cok güldümyok benımkisi kendıne zarar vermez benımkısıde sinir hapları kullanıyor,geceleri filan uyuyamaz hemen uyku hapı içer..sürekli hasta zaten şeker tansiyon kendini naza çekmeler vallahi benden sağlam turp gibidir normalde..
bende mesafeli olucam bundan sonra hep iyi olmaya çalıştım ama mesafe en güzeli haklısın,kaynanama evımın sırlarını hep verdim başlarda şurda şunu yapıyoruz burada bunu falan filan oda kocamı ona göre yönlendırdı ,başta çok cahillik ettim ,zaman geçtikçe öğrendım birşeyleri
bir de ben eşime dedim ki..annen bariz bi şeklde bana haksızlık yaptığında beni koru kolla gerekirse lafını sakınma..sana 1 gün 2 gün dargın kalır ama ben kendimi savunursam istemeyeceği sözler söylerim araya soğukluk girer..sen evladısın ben ona göre el kızıyım..arayı sen bulacaksın dedim..,
bu sözünü bende kullanıcam canım sağol..pazartesi son ihtimal arıcam ve içimdekileri söylücem 10 gün görüşmemek daha sonra yanyana gelmek yeni evliymişim gibi şimdiden heyecan bastı:)
aman ALLAH'ım bu ne biçim bi insan yaa,boşan boşanda ne demek bukadar kolaymı bir genç kadının hayatıyla oynamak.nekadarlık evlisiniz peki?eşinizde çocukmu canım nasıl annesinin gazına gelebiliyor bukadar kolay,bi erkek anasıyla karısının yerine ayırt etmeyi öğrenmeden evlenmemeli kendinde o olgunluğu bulmadan bi insanın hayatını bu denlice zedelememeli bunu bilir bunu söylerim...
3 sene olacak inşallah,eşimde olgun yaşını başını almış kendı işini kurmuş adam,ama o anası olacak,sizi tanıştırsam hem bana hem eşime hak verirsiniz,öyle bir rol yapıyor ki zaten kaynanamı görenin gözü korkuyor Allah sabır versın diyor bana sessizce..
bu gece eşimin kulaklarını çok çınlattım :) rüyasında beni görüyordur yada uyanıksa inşallah beni düşünüyordur.
inşallah görürde rüyasında aklı başına gelir canım yaa...çok üzüldüm ALLAH yardımcın olsun ben öyle insanlara katlanamıyorum bozuyorum deliriyorum resmen benim ablamında kayınvalidesi oğluna aşık fena bi kadın mesafeni koy şimdiden diyorum henüz nişanlı ama yok bizim saf yok yaa iyi kadın diyo,ben kayınvalidemin böyle bişeyini görmedim şükürler olsunki birkere bi tartışmamız oldu ondada kadın pişman oldu sarıldı ağladı falan oda çok düşkün oğluna ama asla böyle şeyler yapmaz aklı çıkar biz huzursuz olcaz kavga etcez diye...çocuk yok sanırım aslında olsa kocan belki aile olmanın ne demek olduğunu anlardı biraz...
sağol canım teşekkür ederim,Allah hepimizin yardımcısı olsun,evlilik zor gerçekten,nerede ne yapman gerektiğini bilmezsen biter.çocuk yok evet olsa evlilik çok değişecek düşünmeye başladım eşim istiyor ama doğum ve lohusalıkta kaynanamın yapacaklarını sımdıden hesap edıp gözum korkmuyor değil,buradakı hanımları göruyoruz gelin doğurunca kaynana deliriyor:) senın ne iyi kayınvaliden varmış öpte tepende taşı canım ,benım kaynanam benım ıcın ağlar ama ayrılıyoruz dıye sevıncten.
Cok uzuldum gercekten satir satir okurken kendi halime sukrettim bi an. benimde fikrim aramandan yana . Erkek kadinina kiyamaz cunku kosa kosa gelecektir sana eminim. annesi ne kadar kotude olsa anne sonucta atamaz ki. benimde oyle tartismLarim olmustu esimle annen soyle boyle demistim baktim huzurum kaciyor sustum cunku anladim ki yerden goge kadar hakli da olsam esim annesinin tarafinda. Kabullenip kaynanayi az biraz yavastan hayatin disina iterek biseyleri istedigim gibi yasamaya basladim..
sağol canım teşekkür ederim,Allah hepimizin yardımcısı olsun,evlilik zor gerçekten,nerede ne yapman gerektiğini bilmezsen biter.çocuk yok evet olsa evlilik çok değişecek düşünmeye başladım eşim istiyor ama doğum ve lohusalıkta kaynanamın yapacaklarını sımdıden hesap edıp gözum korkmuyor değil,buradakı hanımları göruyoruz gelin doğurunca kaynana deliriyor:) senın ne iyi kayınvaliden varmış öpte tepende taşı canım ,benım kaynanam benım ıcın ağlar ama ayrılıyoruz dıye sevıncten.
şükür et inan beterin beteri var..benden aslında adını anmıcam ama o kadın hiç rahat durmuyor ki illa bir problemle karşıma çıkıyor
ben o konuda çok şanslıyım evet canım hiç karışmaz etmez eşimle en ufak bi tartışmam olsun onlara yansısa (kayınpeder ve kayınvalideye)gelirler eşimin burnundan getirirler...biz iyiyiz çok şükür benim babaannem senin kayanana gibiymiş anneme etmediğini bırakmamış,ilk zamanlar annemler misafirliğe gitmişler 15 günlüğüne oğlum benle yatıcak diye çıldırmış o derece yani evet çocuk yaparsan bu dönem kıskançlık açısından biraz zorlanıcaksın ozamanda tek yapman gereken çabucak toparlanmak olcak sanırımsen hamile kaldığında ve çocuğunuzu doğurduğunda eşin ezer onun başını emin ol öyle kolay değil yatakta yatan lohusa yatan kadına eziyet etmek,anneni getirirsin o hakkından gelir hiç olmadı ayy ne biçim kadınmış bu yaa beni ter bastı bunları yazarken offfff
haklisin canim ama yapicak bisey yok esin icin sIkmalisin disini esinde bi bebeginiz oldugunda butun intikamini alacaktir emin ol. gerci kayinvaliden bu kez dogum boyunca oglumu bekletti bu gelin demezse iyibence hemen simdi kalk ara esini ozledim de biseyler de kesinlikle gelecektir onun da sana ihtiyaci vardir.
İyi dayanmışsın o kadar süre aramadan beklemişsin benim eşim öyle gidecek evden akşamına ararım ne kadar küs olsam da çok üzüldüm sizin adınıza umarım olumlu gelişmeler olur sizin için...
Arayı bozmaya çalışan kayınvalideye de ne desek az gerçekten...
ohh ne güzel eşin korkar hem daha temkinli davranır ailesi senın tarafında ne büyük şans canım bu senin için..
benım kayınpederım yok keşke olsaydı hıc boyle olmazdı vefaat etmıs kaynanamda özgür başına buyruk erkeksiz karışan yok adam birde mal mülk bırakmış buda gel keyfım gel ,kafaya birşey takmaz arsızın teki turp gibi..işi gücü evde plan yapmak kızlarıyla gelini nasıl alt ederiz diye..gidiyorum sürekli laf sokmalar gitmiyorum bu sefer eşimi doldurmalar Allah kimseye vermesin..onlar şuan huzurlu yataklarında uyuyorlar bense gözümde zerre uyku yok yemek bile yemiyorum birkaç kilo verdim üzüntümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?