Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

sağol canım güzel yazmışsında pazartesiyi beklicem belki kendi gelir,hiç evden eşyasını bile almadı üzerindekilerle çıktı gitti..bende cok emınım annesi bu fırsattan ıstıfade cok guzel gaz verıyor..

bence yarini bile bekleme simdi hemn ara zaten yakinda oturuyomussunuz bahaneler uret hastayimde kendimi iyi hissetmiyorumde sesler geliyo hirsizmi var bilmiyorum cork korktum de seni cok ozledimde bisey bul ve evine getir canim yoksa bugun yarin derken o kadin sizi ayirir bi bakmissin zamanda gitmis simdi belki esin nasil merak ediyodur seni ama gururu el vermiyo olabilir seni aramasina sen gurur yapmayi bosver ara evlilikler kolay yurumuyo

pazartesiden sonra sakın ertelemeyin ama, yarın ona verdiğiniz son fırsat günü olsun ve pazartesi hemen harekete geçin o zaman!

aman ALLAH'ım bu ne biçim bi insan yaa,boşan boşanda ne demek bukadar kolaymı bir genç kadının hayatıyla oynamak.nekadarlık evlisiniz peki?eşinizde çocukmu canım nasıl annesinin gazına gelebiliyor bukadar kolay,bi erkek anasıyla karısının yerine ayırt etmeyi öğrenmeden evlenmemeli kendinde o olgunluğu bulmadan bi insanın hayatını bu denlice zedelememeli bunu bilir bunu söylerim...

iyice telaşlandırdın beni,Allah korusun Rabbim okadının eline o fıratı ömür boyu vermesin,canım saat 2 olmuş,bende saç bas dağınık sizlerle yazışıyorum,hazırlanmaya kalksam 1 saatımı alır,hic havamda değilim suan,yarın son olsun,10 gün bekledım 1gün daha bekleyım,yalnızlık çok zor kızlar

evt cnm sonuçta yapıcı bir hareket olarak algılar eşin bunu..benim kisi ben bunları söyleyince bana sarılmıştı yani aslında en zor durumda olan insan eşin..yani düşünsene hayatındaki en önemli iki kadın arasında kalıyor..ikisinide kırmak ister mi..birde annesini savunan kardeşleri falan varsa onun da aklı bulanır bi yerden sonra.. kayınvalidenin istediği de kafa bulandırmak ..ona bu imkanı verme..kadınlığını kullan eşine romantik sofralar kur..çarpıcı giyin evde..güzel kokular kullan..mumlar falan işe yarar..kavga edip annesini aklına getirme..erkekler zor durumda kalınca ailelerine daha çok sarılıyorlar..

3 sene olacak inşallah,eşimde olgun yaşını başını almış kendı işini kurmuş adam,ama o anası olacak,sizi tanıştırsam hem bana hem eşime hak verirsiniz,öyle bir rol yapıyor ki zaten kaynanamı görenin gözü korkuyor Allah sabır versın diyor bana sessizce..
bu gece eşimin kulaklarını çok çınlattım :) rüyasında beni görüyordur yada uyanıksa inşallah beni düşünüyordur.

inşallah görürde rüyasında aklı başına gelir canım yaa...çok üzüldüm ALLAH yardımcın olsun ben öyle insanlara katlanamıyorum bozuyorum deliriyorum resmen benim ablamında kayınvalidesi oğluna aşık fena bi kadın mesafeni koy şimdiden diyorum henüz nişanlı ama yok bizim saf yok yaa iyi kadın diyo,ben kayınvalidemin böyle bişeyini görmedim şükürler olsunki birkere bi tartışmamız oldu ondada kadın pişman oldu sarıldı ağladı falan oda çok düşkün oğluna ama asla böyle şeyler yapmaz aklı çıkar biz huzursuz olcaz kavga etcez diye...çocuk yok sanırım aslında olsa kocan belki aile olmanın ne demek olduğunu anlardı biraz...

Cok uzuldum gercekten satir satir okurken kendi halime sukrettim bi an. benimde fikrim aramandan yana . Erkek kadinina kiyamaz cunku kosa kosa gelecektir sana eminim. annesi ne kadar kotude olsa anne sonucta atamaz ki. benimde oyle tartismLarim olmustu esimle annen soyle boyle demistim baktim huzurum kaciyor sustum cunku anladim ki yerden goge kadar hakli da olsam esim annesinin tarafinda. Kabullenip kaynanayi az biraz yavastan hayatin disina iterek biseyleri istedigim gibi yasamaya basladim..

sağol canım teşekkür ederim,Allah hepimizin yardımcısı olsun,evlilik zor gerçekten,nerede ne yapman gerektiğini bilmezsen biter.çocuk yok evet olsa evlilik çok değişecek düşünmeye başladım eşim istiyor ama doğum ve lohusalıkta kaynanamın yapacaklarını sımdıden hesap edıp gözum korkmuyor değil,buradakı hanımları göruyoruz gelin doğurunca kaynana deliriyor:) senın ne iyi kayınvaliden varmış öpte tepende taşı canım ,benım kaynanam benım ıcın ağlar ama ayrılıyoruz dıye sevıncten.

ben o konuda çok şanslıyım evet canım hiç karışmaz etmez eşimle en ufak bi tartışmam olsun onlara yansısa (kayınpeder ve kayınvalideye)gelirler eşimin burnundan getirirler...biz iyiyiz çok şükür benim babaannem senin kayanana gibiymiş anneme etmediğini bırakmamış,ilk zamanlar annemler misafirliğe gitmişler 15 günlüğüne oğlum benle yatıcak diye çıldırmış o derece yani evet çocuk yaparsan bu dönem kıskançlık açısından biraz zorlanıcaksın ozamanda tek yapman gereken çabucak toparlanmak olcak sanırım sen hamile kaldığında ve çocuğunuzu doğurduğunda eşin ezer onun başını emin ol öyle kolay değil yatakta yatan lohusa yatan kadına eziyet etmek,anneni getirirsin o hakkından gelir hiç olmadı ayy ne biçim kadınmış bu yaa beni ter bastı bunları yazarken offfff

şükür et inan beterin beteri var..benden aslında adını anmıcam ama o kadın hiç rahat durmuyor ki illa bir problemle karşıma çıkıyor

Allah yardimcin olsun canim ((

İyi dayanmışsın o kadar süre aramadan beklemişsin benim eşim öyle gidecek evden akşamına ararım ne kadar küs olsam da çok üzüldüm sizin adınıza umarım olumlu gelişmeler olur sizin için...

Arayı bozmaya çalışan kayınvalideye de ne desek az gerçekten...

şükür et inan beterin beteri var..benden aslında adını anmıcam ama o kadın hiç rahat durmuyor ki illa bir problemle karşıma çıkıyor

haklisin canim ama yapicak bisey yok esin icin sIkmalisin disini esinde bi bebeginiz oldugunda butun intikamini alacaktir emin ol. gerci kayinvaliden bu kez dogum boyunca oglumu bekletti bu gelin demezse iyi bence hemen simdi kalk ara esini ozledim de biseyler de kesinlikle gelecektir onun da sana ihtiyaci vardir.

ohh ne güzel eşin korkar hem daha temkinli davranır ailesi senın tarafında ne büyük şans canım bu senin için..
benım kayınpederım yok keşke olsaydı hıc boyle olmazdı vefaat etmıs kaynanamda özgür başına buyruk erkeksiz karışan yok adam birde mal mülk bırakmış buda gel keyfım gel ,kafaya birşey takmaz arsızın teki turp gibi..işi gücü evde plan yapmak kızlarıyla gelini nasıl alt ederiz diye..gidiyorum sürekli laf sokmalar gitmiyorum bu sefer eşimi doldurmalar Allah kimseye vermesin..onlar şuan huzurlu yataklarında uyuyorlar bense gözümde zerre uyku yok yemek bile yemiyorum birkaç kilo verdim üzüntümden

heheheh ay valla dermi der:) bi kadının konusu geldi aklıma sanırım sende okudun,aynen böyle söylemiş oğlumu bunca saat beklettin kapının önünde diye tövbe ya ,Allah o kadını bildiği gibi yapsın ..
yok canım şu saatte aramam uyumuşlardır..anasının evınde olmadıgı bi anda arıcam

felicyam o senin kocan sen onun karısısın 10 gün nasıl durdun aramadan burda sendede hata var salmışsın tamamen meydanı boş bırakmışsın annesi neler demiştir on gündür bak aramıyo sevmiyo istese arar bilmem ne..yahu benı sevgilim bak aramızda ne nişan ne söz var bikac saat aramasın anında merak edip arıyorum hep ilk adımları ben atıyorum demişsin ama evliliklerde naz niyaz olmaz ihanet olsa dayak olsa anlarımda burda abartılacak bişeyde yok..p.tesiyi falan bekleme yarın hemen ara üzgün oldugunu yüzyüze konusmak istediğini söyle ve asla bi erkeğe annesini kötüleme neolursa olsun yoksa gözünde senden kötüsü olmaz sevmesende ara sıra ara konuş nasılsınız de eşinle aranı iyi tutmaya bak :)

bende kendıme şaşıyorum nasıl dayandım diye..eski zamanlarım olsa ohooo dükkanına kadar giderdim ama zaman geçtikce insan olgunlaşıyor daha farklı davranıyor...

olumlu gelişmeleri yazıcam buraya

sen kendini toparla canım önce biraz sonra eşinin evde annesinin yanında olmayacağı bi saatte ara evlilklerde bazen alttan almak gerekiyor ben eşimle annemin arasında olan problemlerden ilk 6 ay evliliğim burnumdan geldi annem hatalı olurdu bunu bile ben hep annemi ailemi savundum eşimi hep attım,bigün yine babamın patavatsızlığı yüzünden eşimle birbirimize girdik yine babam haksızdı ama ben toz konduramıyordum laf söyletmiyodum aileme girdik birbirimize evi terk ettim gittim babamın evine sabah ne oldu biliyomusun babam bizim için ne diye kavga ediyosun hadi git evine dedi akşam geldim evime eşimle konuştuk anlaştık gitme bidaha sen niye çıkıp giidyosun falan dedi.o gün bugünben ailemi geeksiz savunup eşimin üzerine saldırmadım hiçde kavga etmedik maşallah ben öyle manalı manasız ailemi savunmayı kesince baktımda onların arasıda çok iyi oldu bizimde tek bir tartışmamız olmadı şuan 1.5 senelik evliyim evlilik gerçekten kolay oturmuyor yerine ben uzatıp eşime diklenseydim ailemde ailem diye boşansaydım eminimki ailem suçu kendinde aramıycaktı...eşinde anlar yakında ve bu günlerine lanet okur emin ol buna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…