- Konu Sahibi rosebeauty
Eşiniz annenize nasıl hitap ediyorsa siz de onun annesine öyle hitap edin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gorusmuyoruz konusmuyoruz ama o konuyu cozecek kisi kendisi cunku ailesi yuzunden beni nasil harcadigini insanlar da kendisi de biliyor ben de onun bu eve gelecegini biliyorum ama bu halimiz biraz da benim herkesi basta ailesini iyi niyetli sanip cok samimi olmamla oldu o yuzden bu soruyu sordumEsinlede küs oldugunu yazmissin baska bir msjda bence onceligin o konuyu cozmek olsun kayinvalideyi sonra dusunursun.
Esim evden ayrilmisti ama eve geri dondu suan ailesiyle gorusmuyorum ama baski yapiyor tabi gorusceksin diye . Ve ben hala anne demek istemiyorumEşinden ayrıysan anne demen gerekmiyorki
Ben sanırım sadece birkez anne dedim o zaman seni çıtır çıtır yerim dedi sonrada hep ortadan konuştum yada sizli bizliMerhaba kizlar 1 yila yakin evliyim ve kayinvalidemi yaptiklarindan alenen ve arkamda yaptiklarindan dolayı kendisinden cok tiksindim anne demek istemiyorum artik icimden gelmiyor ailesiyle eskisi gibi olmak istemiyorum ozellikle de annesine anne demek istemiyorum nasil hitap edebilirim ?
Valla artik o kadina ne saygim ne sevgim var suan ne derim gercektwn bilmiyorum belki de hic gorusmeme bile gerek kalmadan bosanirim hic bilmiyorumBen sanırım sadece birkez anne dedim o zaman seni çıtır çıtır yerim dedi sonrada hep ortadan konuştum yada sizli bizli
Zaten son olaylardan sonra artik anne diyemem demem icim elvermez iki seneden sonra da hicbisey demicwm nasil ki onlar beni yok sayiyor ben de artik yok sayarak ortaya konuscamBence bi hitap gerekmiyor ne siz ne anne ne hanım direk cümle kurun