• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Kayınvalideye nasıl hitap edeyim

Esinlede küs oldugunu yazmissin baska bir msjda bence onceligin o konuyu cozmek olsun kayinvalideyi sonra dusunursun.

anne demeden cümleler kur veya sorular sor. ben genelde sen diye başlarım. sen ettin mi yaptın mı gibi.

Esinlede küs oldugunu yazmissin baska bir msjda bence onceligin o konuyu cozmek olsun kayinvalideyi sonra dusunursun.
Evet gorusmuyoruz konusmuyoruz ama o konuyu cozecek kisi kendisi cunku ailesi yuzunden beni nasil harcadigini insanlar da kendisi de biliyor ben de onun bu eve gelecegini biliyorum ama bu halimiz biraz da benim herkesi basta ailesini iyi niyetli sanip cok samimi olmamla oldu o yuzden bu soruyu sordum

annelik yaptığını hissettiğim için nişan alışverişi yaptığımız günden itibaren anne derim oda bana annem der:) inşallah hep böyle oluruz (:

zorlamayın kendinizi...
Siz diye hitap edin, herhangi bir ortamda bahsederken "kayınvalidem" kelimesini vurgularsınız.
Onu bile söylemek istemezseniz ".... hanım" dersiniz olur biter.

Merhaba kizlar 1 yila yakin evliyim ve kayinvalidemi yaptiklarindan alenen ve arkamda yaptiklarindan dolayı kendisinden cok tiksindim anne demek istemiyorum artik icimden gelmiyor ailesiyle eskisi gibi olmak istemiyorum ozellikle de annesine anne demek istemiyorum nasil hitap edebilirim ?
Ben sanırım sadece birkez anne dedim o zaman seni çıtır çıtır yerim dedi sonrada hep ortadan konuştum yada sizli bizli

Ben sanırım sadece birkez anne dedim o zaman seni çıtır çıtır yerim dedi sonrada hep ortadan konuştum yada sizli bizli
Valla artik o kadina ne saygim ne sevgim var suan ne derim gercektwn bilmiyorum belki de hic gorusmeme bile gerek kalmadan bosanirim hic bilmiyorum

Bence bi hitap gerekmiyor ne siz ne anne ne hanım direk cümle kurun
Zaten son olaylardan sonra artik anne diyemem demem icim elvermez iki seneden sonra da hicbisey demicwm nasil ki onlar beni yok sayiyor ben de artik yok sayarak ortaya konuscam

Back
X