- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
- #21
Anladım ki iki yuzlu insanlara karsi kendin gibi olarak evlilik yurutulmuyor acilen iki yuzlu olmayi ogrenmem lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ise benim sorun nisanlilik donemi dahil 2 seneye yakin bir suredir anne diyordum ama son olaylardan sonra demek istemiyorum bunu da sadece o kadinin anlayacagi sekilde yapmak istiyorum ama nasilBen 4 senedir teyze diyorum yani baştan beri, anne demek bana tuhaf geldi hep, eşim de anneme teyze der
Ise benim sorun nisanlilik donemi dahil 2 seneye yakin bir suredir anne diyordum ama son olaylardan sonra demek istemiyorum bunu da sadece o kadinin anlayacagi sekilde yapmak istiyorum ama nasil
hitapsız konuş
Merhaba kizlar 1 yila yakin evliyim ve kayinvalidemi yaptiklarindan alenen ve arkamda yaptiklarindan dolayı kendisinden cok tiksindim anne demek istemiyorum artik icimden gelmiyor ailesiyle eskisi gibi olmak istemiyorum ozellikle de annesine anne demek istemiyorum nasil hitap edebilirim ?
Ay evet keşkeÇoğu insan anlaşsa bile zor geliyor anne demek.Keşke anne ,baba ,hala ,teyze gibi eşinin ailesine de denilebilecek bir kelime olsaymış.
x hanımMerhaba kizlar 1 yila yakin evliyim ve kayinvalidemi yaptiklarindan alenen ve arkamda yaptiklarindan dolayı kendisinden cok tiksindim anne demek istemiyorum artik icimden gelmiyor ailesiyle eskisi gibi olmak istemiyorum ozellikle de annesine anne demek istemiyorum nasil hitap edebilirim ?
Ben geçen dedim valla gicikligimaAcaba efsun gibi kayniş falan mi desem![]()