Bıktım bunlardan ya. Torunu görecek miyim diyor torununu düşünen karı gelinini strese sokmaz. Aylık ne kadar vereceksin diyor utanmadan oğlumun rızkını 2 uyuşuk yiyeceklerLügatimda bu anlattiklariniza cevap verecek çok güzel kelimelerim var ama banlanmak istemiyorumAllah yardımcınız olsun
Tüp midede eşim vermek istemedi ben verdim çünkü görümcem o zaman bana zavallı geliyordu düzelir sanmıştım. Eşim zaten hiç vermiyor vermedi. Aksine kızıyor kenarda paran yok diyeSıkıntı eşinde sınır çizemiyor. Tüp mide için sltın vermişsiniz işe yaramamış, kumar borcu yapmış birde yüzsüzce ev mi istiyor? Eşinle konuş kendine gelsin bu kadar bile vermesi normal değil. Anneside sorunlu ablasıda eşine ciddi bir rest çek senin çocuğunun rızkını heba etmesin bunlara.
Ev araba var borçları yeni bitti. Kayınvalidem ağlıyor kardeşlerden kazık yediği için haklı da. Emekli de olması lazım. Eşim de 1+1 2+1 al kafanı sok otur herkes nasıl geçiniyorsa öyle geçin olmazsa aç bırakmam diyor para vermem anne zaten yok. Yine de dertttttEsiniz inşallah bunlara hiç bir şey vermez.Elinu verse kolunu kaptirir çünkü.İki kişiler baksınlar başlarının çaresine.Geliriniz iyiyse onlar istemeden siz eşinizi borca sokun araba aldırın ev aldirin mesela.Yoksa daha çok çekersiniz gibi gorunuyor
Böyle diyemiyor işte duygusal birisi belli etmese de umursuyor takıyor kafasına. Benim de anneannem vefat etti annem küstü. Çok pişman oldu annemi gördü. Kayınvalideme de pıhtı attı tansiyonu yüksek. Ne kadar daha çalışacak kiBence problem eşinde evet annesi ama annesinin bı geliri var ona böyle bir vaatte bulunmasi saçma kendi çocuğunun rızkını kim düşünecek komşumu düşünsün.İyi bir evlat olmak istiyor olabilir ama bugüne kadar ona iyi bir ebeveyn olamayanlari görüp kendi çocuğuna iyi bir baba olmak için uğraşsın.Herkes başının çaresine bakar boşver ne halleri varsa görsünler
Bu kafayı yaşamak istiyorumBıktım bunlardan ya. Torunu görecek miyim diyor torununu düşünen karı gelinini strese sokmaz. Aylık ne kadar vereceksin diyor utanmadan oğlumun rızkını 2 uyuşuk yiyecekler
Evet eşim de buna kızıyor babasının evine güvenip bir şey yapmamış memur bir de ev derdi yoktu o derdi yoktu gözü hala yükseklerde projeye girecekmiş ev yapılana kadar kirasını ödeyecekmişiz diğer abiyle. İkisi de kabul etmedi. Kocam mesela farklı şeylerden şüphe ediyor telefonunu aç ver dedi vermedi bankanı aç dedi vermedi ya parası var ki inşallah vardır ya da parasını yiyen. Şimdi de e ben emekli olsam şöyle böyle. Bunu biz mi düşüneceğiz? Anne kız anlaşamıyor. Ona da ablanıza sahip çıkmadınız diye biz suçlu oluyoruzEş ailesinin önemı ortaya çıkıyor yıne evlılıklerde.
O yüzden bu ülkede evlilik yürütmek aşırı zor.
Kadın hayatı boyunca zırvalamıs ama adam ıcın o bir anne.
Gelın ona nıye para harcasın kadının duzensın ekonomik hayatına?
Hani kendı kendini bılerek magdur etmiş.
Aman zor işler...
Evet ayrı ama etmez 27 28 sene geçmiş kayınpederim evli. Zamanında da etmemiş işte. Nasıl geçineceğim dedi kocam da herkes nasıl geçiniyorsa öyle aç bırakmam elbet destek oluruz ama diğerleri olmaz dedi. Tarım geliri de olacak zaten. Diğer şeyleri pay edince yine 3 civarı parası olacak. Ama gözü yüksekte. Kardeşleriyle dava sürecine girince o da olmayacak uzun süre. Biz de arabulucu bulun anlaşın davayla uğraşmayın başını sokacak bi ev al otur diyoruz. Hanımefendi şaka gibi olduğu için gözü yükseklerdeKayınvalide ve kayınpederi ayrı galiba. Kp durumu iyiyse o yardım etsin sonuçta çocuğunun annesi. İnsanlar rahat yaşayınca hep böyle gidecek sanıyor. Kv biraz geç farketmiş, yine siz destek olursanız hiçbir zaman öğrenemeyecek.
Eşin neden 1+1 ev al emekli ol mutfak masrafına destek olurum diyor ki, tek başına emekli maaşı ile geçinebilir.
Zaten baştan bunu söyledi eşim ben maaşlı çalışanım kazancım belli çocuk olacak benden destek bekleme diyor kayınvalidem sıfır eve gireyim o süreçte kiramı evlatlarım ödesin kafasında. Konu onun miras paylaşımıydı zaten.Eşiniz hatalı.
Gerçekten ihtiyaç sahibi anne babaya elbette destek olunur ama bu insanlar belli ki borç kuyusu gibi. Saçma sapan para yönetimleri ve rahatlıkları ile dertleri hiç bitmez.
Bence açıkça çocuğumuz olacak, gelirimiz tek maaşa düşecek hiç bir şekilde yardım edemeyiz demelisiniz. Eşiniz arada destek olmak isterse yine olur. Ama baştan olumsuz konuşun ki size bel bağlamasınlar.
Benim ailem benden para almaz aksine verir ben babamın evine kalmaya giderim eve ekmek alsam çıkarır verir annemin de ihtiyacı yok. Boşanma konusu olduğunda evden o gidecek ben niye gideyim ailemin evine. zaten verecek paramız da yok. Yüzsüzlük beni sinir ediyor. Ama canım anqm kredi çekeyim edeyim derse o gider anasının evinePara vericekse siz de kendi ailenize para verin. Ya da ailenizin evine gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?