Artık kaynanam ve görümcemden bıktım

Yok canım hani git derken ya da ver derken kocana bunları söyle diyorum. Madem senin ailene veriyoruz o zaman benim aileme de vericez de.

Yok canım hani git derken ya da ver derken kocana bunları söyle diyorum. Madem senin ailene veriyoruz o zaman benim aileme de vericez de.
Yok ben karışmıyorum dedim ama bilerek ne halt edecek görmek için işte ödeyeyim edeyim derse sıkıntı olacak çünkü

Babasından kalan malları satıp bölüşsünler uygun fiyatlı 1+1 alsınlar alamazlar mı kayınvalide zaten memurmuş emekli olsa kızıda babasından emekli maası ile geçinirler ki borcundan dolayı emekli maasına el koyamazlar.

Bu miras paylaşımı gelecek için abisi vs geldi ben de sırf kocam ne diyecek diye gittim salak salak şeyler yapsa hoş olmayacak çünkü. O da veremem dedi. Drama kasıyorlar. Görümcem budalanın teki. Bir de evlenirim diye tehdit ediyor. Bizi milyoner sanıyorlar herhalde. Para kokusunu aldılar eşim arabasını sattı ben işten çıktım ya tazminat var. Ondan böyle yapıyorlar. Bir de kayınpederimin durumu iyi. Onun bize para verdiğini düşünüyorlar vardır paraları diyorlar. Silkelensen 1 ev paran vardır dedi eşime. Şaka gibi

Biz böyle öneriyoruz zaten ama kayınvalide sıfır eve girecekmiş. Dava açacakmış. Kardeşlerine eve masraf yaptım babama baktım diyor inkar edemem baktı ama hasta vs değildi sağlamdı adam. Kocam da eline geç2n parayla ev al oturun çok sıkışırsanız aç bırakacak halim yok ama başka bir şey veremem dedi. Dramaya bağlıyo hemen.

Ya mesela tüp mide ameliyatı devlette yapılmıyor mu? Ne bileyim çalışıyorum kendi param var yine de ilk önce devlete giderim hastalıklarım için. Bu işsiz güçsüz insanların özel sevdasını hiç anlamıyorum.
Kv'yi zaten hiç anlamadım çok arsız bi tip. Kış bahçesine, mutfağa para harcayacagina kendi evini niye almamış. Gelecek kaygısı bi bende var heralde

İşte sorun da bu. Şuursuz gelecek kaygısı yok. 1 milyon size para mı diyor. Ve para yani 30 yaşında bile yokuz daha bizi milyoner sanıyor

Varsa var 1 ev parası. Onlara mı varmış? Ya ağzıma çok kötü şeyler geliyor da. Görümce de evlensin? Ay sinirden başıma ağrılar girdi canım Allah size gerçekten sabır versin. Kulaklarınızı bir an önce tamamen kapatmaya bakın. Zaten eşiniz de onları dinlemiyormuş.

Tüp midede eşim vermek istemedi ben verdim çünkü görümcem o zaman bana zavallı geliyordu düzelir sanmıştım. Eşim zaten hiç vermiyor vermedi. Aksine kızıyor kenarda paran yok diye

Siz de hatalısınız. 8 çeyrek az mı? Neden çocuğunuzun rızkını bir de karşılıksız şekilde başkalarına verdiniz? Çocuğa birikim yapardınız o 8 çeyrekle cidden az para değil. Gerçekten inanılmazsınız

Son düzenleme:
Ortada çocuk yoktu daha yeni evliydim pandemi vardı 23 yaşındaydım. Karşılıksız değil borç ödendi mi ödenmedi. 30unu geçmiş obez 150 130 kiloydu görümce ön yargısı yoktu acıyordum hayatına düzelir dedim. Şimdi ölüyorum dese su bile vermem. Artık bebeğimiz olacak bu saatten sonra zaten hiç.

Evlensin sonra bir de çocuk bakalım onun derdi olsun kim bakar ona soysuz sapsız biri bela bulur gelir

Borç ise altın olarak geri ödesin 8 çeyreği. Çok gereksiz bir fedakarlık yapmışsınız. Bundan sonra 1 kuruş vermeyin, memur annenin oğlundan 1 milyon para istemesi üstüne her ay para yardımı talep etmesi de ağzımı bir karış açık bıraktı. Anneler çocuklarına yardım eder normalde eşinizin annesi tam tersi. Farklı farklı adamlardan çocuk yapmayı biliyor birikim de yapsaydı o halde. Yüzsüz kadın sinirlerimi tepeme çıkardı

Son düzenleme:
Öyle bir eşten hangi motivasyonla çocuk yaptınız???
Tüm konularınız neredeyse eş ailesi ve eşinizin sizin arkanızda durmamasıyla ailesine laf geçirememesiyle ilgili boşansam mı diye bile sormuşsunuz,üstüne çocuk yapmak tam bir fiyasko kaç yaşında insan bunu düşünemiyor mu gerçekten böyle bir aileye böyle zihniyette bir kocaya çocuk vermek nasıl bir motivasyon şaka gibi pes

Eşim mi arkamda durmuyor bizimle beraber misin? Sadece kötü şeyleri yazıyorum burada. Oldukça seven arkamda duran huysuzluğumu çeken tüm parasını bana harcayan kocam var eşim de ailesini dinlemiyor ama annesi. Ekstrem bir durum var ortada. Zevkle yaptım valla bir şey olsa da tek bakacak gücüm var şükür

Tamam hemen öder o da aklıma gelmemişti öde demek. Ne yapayım boğazına mı yapışalım öde diye sadakam olsun umrumda değil artık ödemeyecek çünkü. Böyle bi kadın. İki oğlundan da para istiyor diğer oğlu salak maaşını bile yollamış zamanında karısı desen hizmetçisi. Ne olursa olsun annesi atamıyor satamıyor

Hmmm keşke o zevk şu an da olsa hamile hamile kaynana görümceyle uğraştırmasa sizi eşiniz

Hmmm keşke o zevk şu an da olsa hamile hamile kaynana görümceyle uğraştırmasa sizi eşiniz
Uğraştırmıyo zaten ben gitmek istedim ne olacak diye ne konuşulacak diye. Aramızda javgası da yok annen ablan karar senin dedim. Ama böyle bir şeye kalkışsa da susup oturmam bunu da biliyor. Kaybetme korkusunu görmesem beni ikna etmemiş olsa evli de kalmam. Ben boşanmaya karar vermiştim çünkü. Senin var mı kocan mükemmel sorunsuz ilişkin mi var?

Sadaka ihtiyacı olana verilir, sizinki asalak beslemek oluyor. Aptal görümcenize de oğullarını para kaynağı olarak gören kv'ye de bundan sonra zırnık koklatmayın karı koca. Yoksa sizin derdiniz bitmez çok konu açarsınız daha buraya. Boşanmaya kadar gider olay

Zaten koklatmıyoruz sorun da bu. Diğer oğlundan gördüğünü bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…