- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.359
- 333
- Konu Sahibi CoffeCoffe
bende valla her kızdıgımda esıme patlardım yıprandık rresmen, cocugumu uyuttugum saate kadar oturdugu yerden dırektıf verırdı...
bı gıderım suratı beşşş karışş nooldu anne sıkıldımmmm derdı....
ya sıkılmasın dıye bıde heryere zaten beraber goturduk...yapışık ıkız gıbı.. ben kendı anneme bu kadar zaman ayırmadım yemın ederım..anneme yetişemedim ondan zaman bulupta...
sonra gel zaman gıt zaman ole korkunc patladım kı esıme...onlar bıraraya gelıp ( kerdeslerıyle ) olaya cozum buldular..
allah ablalarından razı olsun...ne dıyeyım.. anladılar yadrıgamadılar aksıne haklısın hattaa cok haklısın dedıler...
velhasıl bu gecen 7 sene benı 27 sene gıbı yordu.. şimdi tek sıkıntım toparlanamıyor olmam.. duzelemıyor olmam..
bıde tabı bu tek tatıl gunlerımde halaaa herseyı beraber yapıyo olmam düzelmeme musaade etmıyor...
şükğr cekıp duruyorum..gercekten allah kımsenın evıne huzursuzluk vermısn. çok zormuş çok...
bı gıderım suratı beşşş karışş nooldu anne sıkıldımmmm derdı....
ya sıkılmasın dıye bıde heryere zaten beraber goturduk...yapışık ıkız gıbı.. ben kendı anneme bu kadar zaman ayırmadım yemın ederım..anneme yetişemedim ondan zaman bulupta...
sonra gel zaman gıt zaman ole korkunc patladım kı esıme...onlar bıraraya gelıp ( kerdeslerıyle ) olaya cozum buldular..
allah ablalarından razı olsun...ne dıyeyım.. anladılar yadrıgamadılar aksıne haklısın hattaa cok haklısın dedıler...
velhasıl bu gecen 7 sene benı 27 sene gıbı yordu.. şimdi tek sıkıntım toparlanamıyor olmam.. duzelemıyor olmam..
bıde tabı bu tek tatıl gunlerımde halaaa herseyı beraber yapıyo olmam düzelmeme musaade etmıyor...
şükğr cekıp duruyorum..gercekten allah kımsenın evıne huzursuzluk vermısn. çok zormuş çok...
Esler arasida bile sogukluk oluyo
Ben kizip sinirimi esimden aliyodum
Ona dirdir ediyodum kavga ediyoduk.
Suan mesela kahvalti yapiyorum ben bu saatte ama suan k.v burda olsa
Bu saate kadar kahvalti hazirlanmazmi
Yook yatilirmi
Vs vs
Simdi yedigimi kaldirir evide supurmeden cikarim islerimi hallederim gelince acarim muzigimi kafama göre hallederim isimi
Bir de anlasalar anlamiyolar ki