Artık kıyafetlerime karışmasın ...!

bus_ra

ߣ
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
38
0
86
Edirne
arkadaşlar bıktım ben artık ya..
kapri yasak,askılı yasak,v yaka yasak bıktırdı benii
tamam o ailesinden böle görmş.. bende aşırı açık bi insan deilim,yerine göre giymek istiorum bikini yasak,
ileride evlenceğimiz günleri konuşuoruz kapalı havuza girersin dio.
sizce bu fikrinden nasıl caydırcam yani ben bunları giyiyorum kafasına nasıl sokçam][/B]

değiştiremezsin.
tecrubeyle sabittir.
kendin değişmeden(seviyorum oluversin-hadi giymiyveriyim diye diye artar istekleri biliyorum) bırak gitsin..

Evli değilsin, nişanlı değilsin...
Emin ol dışarıda sana ve tercihlerine saygı duyacak erkekler var.
Kendini yıpratma bu kadar.
Hiçbir erkek senden kıymetli değil.
Bırak gitsin yoluna,kendisi gibi birini bulsun.

ama bende ona inat giyiyorumm...dırdır yaptığındada bi şekilde aklını karıştırıp konuyu değiştiriorum ama nekadarr kandırabilcem bilmiorumm..

1 buçuk senedir değiştiremedim. zaten kendi de diyor ben böyleyim değiştiremezsin beni diye. kabullendim oturdum iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. ahhhhh ahhhh aşık olunca gözün hiç bir şeyi görmüyor

evet ya insan sevince böle başa söledi ben böleyim die değiştiririm fln sandım ama.ayrılmak dışında saygı göstermesini sağliçak tavsiyelerde bulunsanızz.çünk ayrılmak çok kolayy ...

Bu tür yasaklarla zaten o ilişkinin sürmesi çok zor.
İleride evlendiğinizde daha büyük problemler haline gelir.
Gençsin, şimdi giymeyeceksin de ne zaman giyeceksin ?
Bence bunu otur iyice bir konuş. Duygularını anlat.
Gençliğini yaşamak istediğini söyle.
O ailesinden öyle gördü diye seni de öyle baskılar altına sokmaya hakkı yok.
Sen bir bireysin ve kişisel bir özgürlüğün var. Bunu sakın ve sakın kontol altına almasına izin verme.
Sevgilin olabilir, elbette bazı konularda karışacak ama kimseyi de kendisine göre yönlendirmeye hakkı YOK !
Sinir oluyorum böyle kıyafet vs konusunda baskıcı kişilere.

aynen kocam da öyle.. kapri yasak askılı yasak etek elbise yasak..ben yıllardır değiştiremedim kendim değiştim giymiyorum napimm huzursuzluk çıkıyor kafa tutunca..

arkadaşlarımın svgilileri karışırdı kızardım nasıl her şeyinize karıştıriosunuz ben aslaa izin vermem die.büyük konuştum galibaa

o sizin hayatınızı mahvetmeden siz ondan kurtulun..demek kadınları askııdan bikiniden ibaret gören kız arkadaşına kölesi zanneden tipik bir erkek..valla benim sevglim bana laf edemez..hayatta kırmızı oje sürmem birgün sürdüm ..oda bana niye kırmız sürdün dedi..burnundan getirdim..ne demek dikkat çekmek istiyorum..sapıkmıkmısın sen kırmızı ojeme taktın ..diye bir daha çık yoook.

onu değiştirmen zor bence evlenince kapalı havuza gireceğini şimdiden düşünüp dile getiriyorsa vay haline........valla canım bu sizin bileceğiniz iş tabi ...ben bu hayata alışırım katlanırım,seviyorum ayrılamam diyorsan böyle yaşamaya alış yoksa boşa bir mücadele vermiş yıpranmış olursun hele ki aile yapısı böyle diyorsan işin daha zor ..kimseyi değiştiremezsin bak o seni değiştirmeye çalışıyor bu yüzden mutsuz ve huzursuzsun sende aynısını yaparsan hiç huzurunuz kalmaz gerçekleri kabul etmek lazım.......ben bu durumda olupta değişeni görmedim çevremde evlendiler sorun dahada büyüdü arkadaşlarım resmen ızdırap çekiyor
ben senin yerinde olsama gelince ....ne kaar seversem seveyim kimse benim özgürlüğümden daha değerli olamaz !kimsede benim kıyafetime karışamaz ben giyinmeyi kimseden öğrenecek değilim beni böyle sevmiş! kabul etmiş! rahatsızlığı varsa kendi kafa yapısına uygun bir kız bulacak arkadaş ......hayat benim hayatım başlarım ben böyle aşka der yoluma devam ederim :92:

Biz hanimlari gercekten anlamak mümkün degil ,seven insan kiskanir arkadas ..

karisini sevdigini baskasi ile paylasmak istemez orta mali gibi
dengeli kiskanan erkekten kadindan korkmayin ,kiskanmayandan korkun ..

erkek karisini sevdigini kiskanmasa benimle ilgilenmiyor kiskanmiyor
acaba beni sevmiyormu önemsemiyormu diye dert ediniriz ...

Son düzenleme:
Dik dur karşısında,sakın dediklerini yapma.Madem öyle bir kız bulsaydın beni neden değiştirmeye çalışıyorsun?,diye sorsanıza...

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelrimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Dik dur karşısında,sakın dediklerini yapma.Madem öyle bir kız bulsaydın beni neden değiştirmeye çalışıyorsun?,diye sorsanıza...

istediğimi giyiyorumm.2 günlüğüne okuduğumuz ile gittik bende askılı giydim (hava 40 derece) iki gün sinir oldum sana dio.bidaha giyme dio bende giymem demiorum hehe deyip geçiorum.ona ben buyumu anlatcağım en iyi cümle sizin dediğiniz galibaa ben bunu bi söliyimm ..
TEŞEKKÜRLER...

kıskançlık hastalıktır ..............özgüvensizliktir! eşim beni dile getirerek,karışarak kıskansa eşime olan bakış açım değişir kesinlikle.......

KISKANÇLIK =SEVGİ .......masalını bırakın artık ..erkeklerin otorite kurmadaki en önemli silahı bu sevmesem kıskanmam hayatım ..yemezler...kimsede kendini kandırmasın ....özgürlüğünüze sahip çıkın ! benim eşim karışmaz bana ne yani bu adam silah zoruylamı 6 yıldır benimle birlikte??????????tabiki hayır karşılıklı güvenden kaynaklanıyor bu sadece...kıskanç arkadaşlada,eşlede işim olmaz

valla sair ne demis

özgürlük acmaksa bedeni inan hayvanlar bizden daha medeni ....

isterseniz foruma dönün bir bakin bakalim ,kocasini nisanlisini
abidik gubidik sebelerle kiskanan ayrilma noktasina tasiyan kac bayan var ..

Kadin kiskaninca seviyor fedakar oluyor ,erkek kiskaninca otorite saglamak istiyor
kadinlar üzerinde bu ne yaman bir celiski ...

Kıskançlıkla sevginin doğru orantılı olduğuna asla inanmıyorum.İnsan bilakis sevdiğini kısıtlamaz.Sonuçta çırılçıplak dolaşmıyoruz.Ben asla taviz vermem.Öyle de yaptım. Şimdi keyfini sürüyorum,eşim de alıştı.Küçüklüğümüzde bana çok karışırdı,büyüdük,olgunlaştık,evlendik,istediğimi giyiyorum,ama asla taviz vermedim.

Son düzenleme:

özgürlük anlayışına hayran kaldım her iki taraf içinde bu geçerli ..arkadaş çevresi içinde ........neyse anlayan anlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…