Artık kusma noktasına geldim ya!

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Merhaba herkese, ya ev arkadaşım bu aralar beni çok bunaltıyor. Ne zaman evde oturup sohbet etsek bir şekilde konuyu sevgilisine bağlıyor🤦🏼‍♀️ işte Kemal bugün abisiyle şuraya gitmiş, Kemal bana mesajda şöyle yazdı, geçen gün Kemalle otururken şu espiriyi yaptı vs vs vs.... en basiti dışarı çıkacaz Kemal de gelsin mi? oluyor. Arada sırada geliyordu bizimle dışarı, hatta ilk zamanlar rahatsız olmuyordum sürekli ilişkisi/sevgilisi hakkında konuşuyordu garipsemiyordum ama artık bi süre sonra normal bişey anlatsa bile batmaya başladı yahu. Hayır bende arada ilişkim hakkında bişeyler anlatıyorum, o esnada bile Kemal de şöyle ya Kemal de böyle yaa diye başlıyor. Bazen anlattığım bişeye o kadar alakasız bir şekilde erkek arkadaşını katıyor ki çıldırmamak elde değil. Hayır çocuk da bi garip yani ev arkadaşımla denize gitmiştik koşarak peşimizden geldi ya, artık gına geldi işten çıkıp eve gitmek istemiyorum resmen. Artık bişey anlatınca tepki vermiyorum duymamış gibi yapıyorum, rahatsız olduğumu çok net belli ediyorum ama yine de olmuyor. Ona göre dünyadaki en yakışıklı, en anlayışlı en aşık erkek sevgilisi. Çok doldum ne yapabilirim sizce? Onu kırmadan açık açık nasıl konuşabilirim?

“Hacı kulağım kemal kemal diye çınlıyo hatta uykumda sayıklarken kemal kemal diye duyarsan şaşırma o yüzden şunu anlatmayı kes yoksa birine aşık olup ismi kemal çıkarsa senin yüzünden cocuktan ışık hızıyla tiksinebilirim. Nolur kulak saglıgım icin vazgeç anlatmaktan”

De.

Ay korkunç 😅 hiç çekemem içimde de tutamam her şeyin bir sınırı vardır. Direkt tepki veririm kırılsa kırılsın o bu kadar kör ve anlayışsız ise bunu hak ettiğini düşünürüm. 🙈

Ay korkunç 😅 hiç çekemem içimde de tutamam her şeyin bir sınırı vardır. Direkt tepki veririm kırılsa kırılsın o bu kadar kör ve anlayışsız ise bunu hak ettiğini düşünürüm. 🙈
haksız mıyım sizce ya? Ay bide benim erkek arkadaşım hakkında sinir oldugum bi konu vardı ve ev arkadaşıma anlattığımda "gerçekten çok haklısın, bu gerçekten sorun olur" vs vs demişti ama aynı şeyi birkaç ay sonra kendi erkek arkadaşı yapınca assslaa sorun olarak görmedi bende kendimi enayi gibi hissettimm

Merhaba herkese, ya ev arkadaşım bu aralar beni çok bunaltıyor. Ne zaman evde oturup sohbet etsek bir şekilde konuyu sevgilisine bağlıyor🤦🏼‍♀️ işte Kemal bugün abisiyle şuraya gitmiş, Kemal bana mesajda şöyle yazdı, geçen gün Kemalle otururken şu espiriyi yaptı vs vs vs.... en basiti dışarı çıkacaz Kemal de gelsin mi? oluyor. Arada sırada geliyordu bizimle dışarı, hatta ilk zamanlar rahatsız olmuyordum sürekli ilişkisi/sevgilisi hakkında konuşuyordu garipsemiyordum ama artık bi süre sonra normal bişey anlatsa bile batmaya başladı yahu. Hayır bende arada ilişkim hakkında bişeyler anlatıyorum, o esnada bile Kemal de şöyle ya Kemal de böyle yaa diye başlıyor. Bazen anlattığım bişeye o kadar alakasız bir şekilde erkek arkadaşını katıyor ki çıldırmamak elde değil. Hayır çocuk da bi garip yani ev arkadaşımla denize gitmiştik koşarak peşimizden geldi ya, artık gına geldi işten çıkıp eve gitmek istemiyorum resmen. Artık bişey anlatınca tepki vermiyorum duymamış gibi yapıyorum, rahatsız olduğumu çok net belli ediyorum ama yine de olmuyor. Ona göre dünyadaki en yakışıklı, en anlayışlı en aşık erkek sevgilisi. Çok doldum ne yapabilirim sizce? Onu kırmadan açık açık nasıl konuşabilirim?
Muhalefetin kendisi bile bu kadar Kemalist değildir😅😅😅

Şakayla karışık gülerek üf kemal kemal başka hayatın yok mu senin ya hahaha de mutfağa git su iç arada kaynasın ara ara yap bunu. Laf sok anladığında susar zaten evde kulaklıkla takıl ne o derse kemali dinliyorum gözlerim kapalı de :D :D Dalgaya al yani anlasın saçma olduğunu

Sevgilisini aslandır kaplandır diye anlatanlar hep ayrılıyor şaşmaz sjsjs
Valla ayrılmasınlar da bukadar da anlatılmaz be kardeşim, çocuk da en basiti mağazaya alışverişe gitsek bile birden dibimizde bitiyor kendince süpriz yapıyor 🤦🏼‍♀️🤮artık rahatsız oluyorum mağazadan kendime elbise alırken onun ne işi var orda ya

Valla ayrılmasınlar da bukadar da anlatılmaz be kardeşim, çocuk da en basiti mağazaya alışverişe gitsek bile birden dibimizde bitiyor kendince süpriz yapıyor 🤦🏼‍♀️🤮artık rahatsız oluyorum mağazadan kendime elbise alırken onun ne işi var orda ya
'' Her yere taşıma, görür gaparlar guzuuumm. '' de, korkar o. 😂🤣

Görmemişin kemali olmuş :KK48:

Sen onu durdurmaya çalışsan da o kendini durduramaz. Anlatır da anlatır.:silah::KK53:

Şakayla karışık gülerek üf kemal kemal başka hayatın yok mu senin ya hahaha de mutfağa git su iç arada kaynasın ara ara yap bunu. Laf sok anladığında susar zaten evde kulaklıkla takıl ne o derse kemali dinliyorum gözlerim kapalı de :KK70: :KK70: Dalgaya al yani anlasın saçma olduğunu
Mantıklı, yani anlattığı zaman artık sessiz kalıyorum tepki vermiyorum ama anlamıyor sanırım rahatsız olduğumu. Bide en şaşırdığım şey ben ilişkimde bi problem yaşamıştm erkek arkadaşıma kızmıştım, ev arkadaşım da "evet sinirlenmekte çok haklısın" vs vs diye beni doldurdu ama ayynı olayı gerçekten abartmıyorum aynısını sevgilisi yaptı, tepki bile vermedi ya. Ben çok takılmıyorum buna demişti şok olmuştum

😂😂ya çocuğun adı Kemal değil öylesine yazdım onu. Ben ciddi bişey olmadıkça ilişkim hakkında bişey anlatmıyorum ya bu nedir arkadaş
Ciddi seyelr olunca anlatsan da dikkatini verip dinleyecek mi ki
Bana biraz bencil geldi de çünkü.
Hani şu kendi hayatını kendi derdini anlatan sen anlatınca da hmm diye dinleyip ilgili olmayan, senin o problemin noldu diye sormayan tipler olur ya

Back
X