Artık midemi bulandırıyorsun.

bazen onu sevdiğimi hissediyorum bazen hissetmiyorum, bu hissetmediğim zamanlarda ona soğuk davranıyorum

Bu zaten ayrılma sebebi değil mi? Bunu size erkek arkadaşınız yapsa, bir sevse bir sevmese siz ne yapardınız?

Sevgilinize hastaneye gitti diye mi kızdınız? Siz mi tedavi edecektiniz?

Çok üzüldüm erkek arkadaşınıza ben.

konuya bir göz attım da sinir krizi geçirdim.

konu sahibi sizin gibi kadınlar ve sevgiliniz gibi davaro erkekler olduğu sürece maalesef ülkede sağlıklı ilişki yüzdesi git gide düşüyor. insanlar psikolojik hasta oluyorlar.

ulan ben 1 haftadır hastayım sevgilim yanımda nöbet tuttu adam okula gitti geç geldi diye parçalama noktasına geldim sevgili Milana22 ablam sakinleştirdi öyle durdum. sen bi de adam hastayken trip yapmışsın. sonra adamın midesi bulanınca suçlu olmuş.

ben sana bir şey diyeyim mi,sevgilim dediğin adamın hastalığı senin için bir şey ifade etmiyorsa hala kendini düşünebiliyorsan sal adamı gitsin ikiniz de bi rahat nefes alın. benimki tırnağını azıcık derin kesse ben kendimi parçalıyorum adam orda ne hale düşmüş şu yaptığın mevzuya bak.

ekleme: pff pasif erkek sendromu zaten mesaj atmış kendimi boşuna yordum

Bu kadar umursamadığım birine karşı canın cok yanıyorsa neden onunla oynuyorsun neden onunla berabersin ?

Bence siz ne istediginizi bilmiyorsunuz bazrn seviyorum bazen sevmiyorum umursamıyorum bence az bile demis... aramayin birakin adamin hayatını alt üst etmeyin gerçekten bulmuşsunuz da bunaliyorsunuz şımarıklık bunun adı hayatınıza öyle biri girerki eşşek tepti sanirsiniz

Genelde böyle oluyor zaten 4S kuralı var bildiniz mi? Yani ben yazdım ama ilişkilerini böyle bir seviyede sürdüreceklerine eminim, yaranan bu çünkü.
Ay agzimdan almissin.
Bak bunlar evlenince kendileri prenses esleri de yanlarinda gezdirmeye tenezzul ettikleri marabalari olarak dolaniyorlar etrafta sonra. Baksana zaten nickimize tipik piremses sendromu
Mustehak valla erkek milletine

kib lemem korkma eleştirilere açığım :)
barıştık

Ben istemedim o içkiyi bıraktı. Ben götür demedim ama istediğim her yere götürdü. Ben demeden yaptı vs vs vs diye uzuyor konunuz.

Bana hakkını helal etmiyorum demişsin ben olsam bende etmezdim. Yaptığı ettiği sana kıymet vermiş yapmış bunun için zaten sana helal etmiyorum demiyor ki.

Sen onunla oynamışsın kandırmışsın işine gelince iyi gelmeyince kötü davranmışsın. Sana ne demesini bekliyordun ki.

2 ay seni seviyorum demeler icin cok erken degil mi ? Iliskiyi duygulari biraz hizli tuketmis olabilirsiniz.

Midemi bulandiriyorsun da sinirle soylenmis gibi dursa da affedip affetmemek sizin anlayisiniza kalmis. Sahsen 2 aylik iliskide bu lafi affetmek icin ugrasmazdim bile. Saygı oluşmamış.

ne demek salak nasıl konuşuyorsunuz ya bana diyebilirsiniz ama ona diyemezsiniz
ilk defa konu sahibinin ağzından doğru bir cümle çıktı tebrik ediyorum

barıştınız demek her ne kadar buradan gelen tepkiler sonucu kuyruğu dik tutmak adına bunu uydurdugunu düşünsem de erkek arkadaşına geçmiş olsun diyor Allah sabırlar versin diye de ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…