- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
barıştık inşallah hayırlısı olur2 aylik iliskide drama ustune drama. Sevememizi normal karsiliyorum. Iki aylik sevgiliden insan olsa olsa cok hoslanir. Ama davranislariniz cok itici. Ayrilmaniz bence hayriniza her ikinizinde
haklısın zaten çok pişman kaç kere özür diledi
çok utanıyorum sana öyle dediğim için dedi
Ben de ikizlerim :) İkizlerin ani duygu geçişleri olabilir ya, o yüzdenOnu bilmem ben ikizlerim niye :))
burdaki herkes beni haksız buldu ama ben onu üzmek için hiçbir şey yapmadım evet gel gitlerim var haklılar ama ben sevgilime çok değer veriyorum kıymetini bilmiyor olabilirim ama onu kaybetmek de istemiyorumben sana hak veriyorum ne bileyim bazen oluyor öyle belki de geçmişteki korkularımızdan..
bu kadar umursamadığım birine karşı canım neden bu kadar yandı onu da bilmiyorum
...
nasıl güzel bi laf böyle...ciğerime dokundun...
haklısınız onu üzmek istemiyorum ki ben zaten ama napayım aşık değilim işte keşke ona aşık olabilsemSizin böyle gel gitleriniz devam ederse, yine ayrılırsınız.
Karşınızdaki insan size değer veriyor hem de fazlasıyla.
Bu kadar şeyden siz istemeden ödün veriyorsa, bu size karşı olan bağlılığını gösterir.
2 ay da bu kadar bağlanmış ve size ehemmiyet veren birini üzmeyin derim.
Eğer üzecekseniz de ne karşınızdaki insanı ne de ilişkinizi yıpratın.
Sizin nasıl canınız yanıyorsa bir ters durumda, karşınızdaki insanın da canı yanar!
bilmiyorum canım arada herkesin olur yani herkes mutlu harika şeyler yaşamıyo gerçekçi olmak lazım bence... sen daha sevgilisin zaten olur öyle şeyler tapacak konumda değilsin böylece çok da üzülmezsin bence böyle devamburdaki herkes beni haksız buldu ama ben onu üzmek için hiçbir şey yapmadım evet gel gitlerim var haklılar ama ben sevgilime çok değer veriyorum kıymetini bilmiyor olabilirim ama onu kaybetmek de istemiyorum
Teşekkür ederim anlayışın içinbilmiyorum canım arada herkesin olur yani herkes mutlu harika şeyler yaşamıyo gerçekçi olmak lazım bence... sen daha sevgilisin zaten olur öyle şeyler tapacak konumda değilsin böylece çok da üzülmezsin bence böyle devam
Ben de ikizlerim :) İkizlerin ani duygu geçişleri olabilir ya, o yüzden
sevgilime çok değer veriyorum kıymetini bilmiyor olabilirim ama onu kaybetmek de istemiyorum[/QUOTE]burdaki herkes beni haksız buldu ama ben onu üzmek için hiçbir şey yapmadım evet gel gitlerim var haklılar ama ben sevgilime çok değer veriyorum kıymetini bilmiyor olabilirim ama onu kaybetmek de istemiyorum
Aşık değilsen neden adamı ne istediğini bilmeyen dengesiz bi insanla mutsuz olmaması ve aşık olma ihtimali olan bir başka kadınla mutlu olması için bırakmıyorsun? Hayatınızın her alanında böyle bencil misiniz?haklısınız onu üzmek istemiyorum ki ben zaten ama napayım aşık değilim işte keşke ona aşık olabilsem
bana aşık zaten niye başkasına aşık olsunAşık değilsen neden adamı ne istediğini bilmeyen dengesiz bi insanla mutsuz olmaması ve aşık olma ihtimali olan bir başka kadınla mutlu olması için bırakmıyorsun? Hayatınızın her alanında böyle bencil misiniz?
Hangi uzvunla okuyorsun? Kendisine aşık olan bir kadına aşık olsunbana aşık zaten niye başkasına aşık olsun
senin okuduğun uzuvla kimse aşık olamaz ona ne münasebetHangi uzvunla okuyorsun? Kendisine aşık olan bir kadına aşık olsun
Ama siz de aşık değilsiniz :/ iki yüzlü davranıyorsunuz.. Gerçi adam da bir değişik neyse alan razı veren razı.. Allah hayır etsin sonunuzu..senin okuduğun uzuvla kimse aşık olamaz ona ne münasebet
Aşık olmadığınız adama neden bu kadar taktınız, neden bırakmıyorsunuz,senin okuduğun uzuvla kimse aşık olamaz ona ne münasebet
amin teşekkürlerAma siz de aşık değilsiniz :/ iki yüzlü davranıyorsunuz.. Gerçi adam da bir değişik neyse alan razı veren razı.. Allah hayır etsin sonunuzu..
aşık değilim ama bir şeyler hissediyorum ve bana onun kadar kimse değer vermediAşık olmadığınız adama neden bu kadar taktınız, neden bırakmıyorsunuz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?