Artık midemi bulandırıyorsun.

Umursamiyorsun cunku sen ne yaparsan yap pesinden kosacagini dusunuyorsun.ona her istedigini yaptirabilecegini saniyorsun.ondan hic beklemedigin bir tepki gelince de pacalarun tutusuyor ve bir anda uzulmeye basliyorsun.kendimden biliyorum.eski erkek arkadasim deli divane olurdu bana.5 dk ulasamasa 50 defa arardi.ne istersem ne dersem yapardi.bense canini okurdum cocugun.swvmedigimden degil.emindim cunku ben ne yaparsam yapayim yalvar yakar bana donerdi.ha sevmedigimden degil.deli gibi severdim ama en ufak bir kaybetme korkusu yoktu icimde.hatta bazen sirf o zevki tatmak icin sacma sapan bir sebep yaratir kavga eder ayrilirdim ondan.sirf bana yalvarsin diye.aglayarak yalvarirdi beni birakma diye.sonra ne oldu?hic beklemedigim bir anda sak diye ayruldi benden.ugrasamam bu sekilde omur boyu dedi.o zaman cektigim aciyi daha once hic cekmemistim.bu sefer ben yalvar yakar dondurmeye calistim.ama donmedi.aylarca agladim.fazla naz gercektende asik usandiriyor canim haberin ola.bir sure daha boyle devam eder.sen ne istersen yapar.sonra vazgwcen o olur soyleyeyim

Ay nolur affetme !

Adamın seninle evliliği intiharı olurdu , ayrılık çok yerinde olmuş .. sadaka versin ..

Hak
Haklısın bana yapılsa kızardım

Mesaj attı konuşmamız lazım sensiz yapamıyorum diye
a a

Allah'tan o sizin gibi düşünmedi de mesaj attı vicdanlı demek ki

H
Haklısın bunun aynısını daha önce de yaşadım

Kendinizi supee maaum gostermeye calissaniz da vurdan bakinca adami parmaginizda oynattiginiz anlasiliyor. Benim hayalim de bir motor almak ve asla 3 ay icinde satmam aldiktan sonra. Sizin soylediginizi iddia ettiginiz her mevzuda baskinizi hissettirdiginiz cok belli. Sirf ilgisi hosunuza gidiyor diye sevmediginiz bbirini parmaginizda oynatmaya devam etmeyin.

Ama ciddi ciddi yas tutuyorlar bizde yorum yapıyooruz
Hayır gelmiş bana midemi buladırıyorsun dedi diyo e yorum yapılıyo tamam bitmiş gitmiş deniyor ve alınan yanıt "o sizin gibi değil taaaam mıaa mesaj attı bensiz yapamadığını söyledi hıh" çok şey derdim de yeni döndüm bandan :)

Bende nerede diyordum:)))))
Öyle diyorsa öyledir herkesin bir karşılığı var
Durup dururken ban yemiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…