- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Umursamiyorsun cunku sen ne yaparsan yap pesinden kosacagini dusunuyorsun.ona her istedigini yaptirabilecegini saniyorsun.ondan hic beklemedigin bir tepki gelince de pacalarun tutusuyor ve bir anda uzulmeye basliyorsun.kendimden biliyorum.eski erkek arkadasim deli divane olurdu bana.5 dk ulasamasa 50 defa arardi.ne istersem ne dersem yapardi.bense canini okurdum cocugun.swvmedigimden degil.emindim cunku ben ne yaparsam yapayim yalvar yakar bana donerdi.ha sevmedigimden degil.deli gibi severdim ama en ufak bir kaybetme korkusu yoktu icimde.hatta bazen sirf o zevki tatmak icin sacma sapan bir sebep yaratir kavga eder ayrilirdim ondan.sirf bana yalvarsin diye.aglayarak yalvarirdi beni birakma diye.sonra ne oldu?hic beklemedigim bir anda sak diye ayruldi benden.ugrasamam bu sekilde omur boyu dedi.o zaman cektigim aciyi daha once hic cekmemistim.bu sefer ben yalvar yakar dondurmeye calistim.ama donmedi.aylarca agladim.fazla naz gercektende asik usandiriyor canim haberin ola.bir sure daha boyle devam eder.sen ne istersen yapar.sonra vazgwcen o olur soyleyeyimEvet bana bu cümleyi kullandı.
Kesinlikle kendine böyle bir cümleyi yakıştırmayacak bana.
Gerçekten hak ettim mi bilmiyorum ama ne olursa olsun kimse böyle bir cümleyi hak etmez.
Size tarafsızca kendimi haklı gösterme çabasına girmeden anlatıcam, lütfen yorumsuz bırakmayın kendimi mutsuz hissediyorum. Yazmasam olmayacaktı.
Daha 2 aylık bir ilişki ama sürekli kendinden ödün veren sadece benim isteklerim doğrultusunda yaşayan karşı taraf.
Evet alkol alıyordu dışarı da çok çıkıyordu benden önce ama ben onu benden sonra hiç kısıtlamadım
çıkma içme asla demedim
aynı iş yerinde olduğumuz için biliyor sevmediğimi kendisi bıraktı
arada bir dışarı çıkar onda da izin alır her anını haber verir, ben izin alma desem de
dediğim gibi hiçbir zaman şunu şöyle yapma böyle yapma demedim
çocukluk hayali bir motor ve o motor için ilmek ilmek biriktirdiği paraları
almış tabi şu baktıkça bakmak istediğimiz ama ultra hızlı o motorlardan, markasını yazmayayım
alalı daha 3 ay falan olmuş
biz sevgili olalı 2 ay oluyor kısa ama bir o kadar uzun 2 ay
geçen hafta sattı ve gene asla sat demedim, hayalin o senin satma dedim
tabi içimden satmasını araba almasını istiyordum çünkü hızlı kullanıyordu korkuyordum
içimden geçen her şeyi hissettiği gibi onu da hissetti araba bakıyor şimdi sırf benim için, bir yere gideceğim de dolmuşa binmeyeyim diye Allah var bu 2 ayda gideceğim her yere ben istemeden götürdü
bazen onu sevdiğimi hissediyorum bazen hissetmiyorum, bu hissetmediğim zamanlarda ona soğuk davranıyorum o kötü davranıyorsun diyor sadece konuşmak istemiyorum, telefonlarına cevap vermiyorum ya da açıkken konuşmuyorum, ama içimden gelmiyor ne yapabilirim
bir gün seviyorum diyorsun 2 gün sevmiyorum diyorsun ne bu hava durumu mu diyor
2 gündür hasta pazar günü uyuyabilir miyim dedi tamam dedim 5 saat sonra aradı dün de işten izin alıp gitti hastaneye gitmişler ben de kızdım aramadım
o aradı gene kızdı işte neden böyle davranıyorsun naptım ben sana canım çok acıyor davranma böyle senden tek isteğim güler yüz başka bir şey istemiyorum diyor
1.ay da çiçek almış 2.ayımız için de hediye almış
ya bilmiyorum dün de istemiyorsan istemiyorum de dedi ben de istemiyorum dedim
sonra hastaneye gitmiş serum yemiş aramadım diye kızdı, hastayken onu aramadığım için ondan ayrıldım diye kızdı
sana inanıp güvenmiştim beni yarı yolda bıraktın hakkım helal değil dedi,
senin için çocukluk hayalimden vazgeçtim ben,annemden sonra ilk defa birisini kaybetmekten korktum dedi (annesi çocukken ölmüş)
artık midemi bulandırıyorsun dedi
onu affedeceğim varsa da affetmicem artık böyle bir lafı kaldıramam
sonra da seni seviyorum sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum diyor ama iş işten geçti
onu hiç bilerek üzmedim ama o benim canımı yaktı
bu kadar umursamadığım birine karşı canım neden bu kadar yandı onu da bilmiyorum
Ay nolur affetme !Evet bana bu cümleyi kullandı.
Kesinlikle kendine böyle bir cümleyi yakıştırmayacak bana.
Gerçekten hak ettim mi bilmiyorum ama ne olursa olsun kimse böyle bir cümleyi hak etmez.
Size tarafsızca kendimi haklı gösterme çabasına girmeden anlatıcam, lütfen yorumsuz bırakmayın kendimi mutsuz hissediyorum. Yazmasam olmayacaktı.
Daha 2 aylık bir ilişki ama sürekli kendinden ödün veren sadece benim isteklerim doğrultusunda yaşayan karşı taraf.
Evet alkol alıyordu dışarı da çok çıkıyordu benden önce ama ben onu benden sonra hiç kısıtlamadım
çıkma içme asla demedim
aynı iş yerinde olduğumuz için biliyor sevmediğimi kendisi bıraktı
arada bir dışarı çıkar onda da izin alır her anını haber verir, ben izin alma desem de
dediğim gibi hiçbir zaman şunu şöyle yapma böyle yapma demedim
çocukluk hayali bir motor ve o motor için ilmek ilmek biriktirdiği paraları
almış tabi şu baktıkça bakmak istediğimiz ama ultra hızlı o motorlardan, markasını yazmayayım
alalı daha 3 ay falan olmuş
biz sevgili olalı 2 ay oluyor kısa ama bir o kadar uzun 2 ay
geçen hafta sattı ve gene asla sat demedim, hayalin o senin satma dedim
tabi içimden satmasını araba almasını istiyordum çünkü hızlı kullanıyordu korkuyordum
içimden geçen her şeyi hissettiği gibi onu da hissetti araba bakıyor şimdi sırf benim için, bir yere gideceğim de dolmuşa binmeyeyim diye Allah var bu 2 ayda gideceğim her yere ben istemeden götürdü
bazen onu sevdiğimi hissediyorum bazen hissetmiyorum, bu hissetmediğim zamanlarda ona soğuk davranıyorum o kötü davranıyorsun diyor sadece konuşmak istemiyorum, telefonlarına cevap vermiyorum ya da açıkken konuşmuyorum, ama içimden gelmiyor ne yapabilirim
bir gün seviyorum diyorsun 2 gün sevmiyorum diyorsun ne bu hava durumu mu diyor
2 gündür hasta pazar günü uyuyabilir miyim dedi tamam dedim 5 saat sonra aradı dün de işten izin alıp gitti hastaneye gitmişler ben de kızdım aramadım
o aradı gene kızdı işte neden böyle davranıyorsun naptım ben sana canım çok acıyor davranma böyle senden tek isteğim güler yüz başka bir şey istemiyorum diyor
1.ay da çiçek almış 2.ayımız için de hediye almış
ya bilmiyorum dün de istemiyorsan istemiyorum de dedi ben de istemiyorum dedim
sonra hastaneye gitmiş serum yemiş aramadım diye kızdı, hastayken onu aramadığım için ondan ayrıldım diye kızdı
sana inanıp güvenmiştim beni yarı yolda bıraktın hakkım helal değil dedi,
senin için çocukluk hayalimden vazgeçtim ben,annemden sonra ilk defa birisini kaybetmekten korktum dedi (annesi çocukken ölmüş)
artık midemi bulandırıyorsun dedi
onu affedeceğim varsa da affetmicem artık böyle bir lafı kaldıramam
sonra da seni seviyorum sinirlenince ne dediğimi bilmiyorum diyor ama iş işten geçti
onu hiç bilerek üzmedim ama o benim canımı yaktı
bu kadar umursamadığım birine karşı canım neden bu kadar yandı onu da bilmiyorum
Haklısın bana yapılsa kızardımBurada anahtar sözcük "belki".Senin için önemli birini "belki" mi ararsın?Kaldı ki,hastayım diye çıkmış.Hiç merak etmedin mi?Eve vardın mı diye sormaz mı insan?Aynısı sana yapılsaydı?Neyse daha önce cevap vermedin bana.Muhtemelen buna da vermezsin.Olsun.Düşüncemi söylemek istedim.
a aValla kusura bakmayin da siz tutarsizmissiniz. Istemiyorum demissiniz simdi adami niye sucluyorsunuz? Belli ki hayal kirikligina ugramis. Bence bu saatten sonra zorlamayin da cunku sizden sogumustur barissaniz bile güvenemez ve üzülen siz olursunuz.
Allah'tan o sizin gibi düşünmedi de mesaj attı vicdanlı demek ki"onu affedeceğim varsa da affetmicem artık böyle bir lafı kaldıramam"
çocuk serum yemiş ya (hayatta anlamam serum nasıl yenir, serum takılır, serum verilir, yenmez) umarım "yerken" aklı başına gelmiştir de bidaha aramaz sormaz.
prenses hanım istediğini söyleyen, istemediğini işitir.
Haklısın bunun aynısını daha önce de yaşadımUmursamiyorsun cunku sen ne yaparsan yap pesinden kosacagini dusunuyorsun.ona her istedigini yaptirabilecegini saniyorsun.ondan hic beklemedigin bir tepki gelince de pacalarun tutusuyor ve bir anda uzulmeye basliyorsun.kendimden biliyorum.eski erkek arkadasim deli divane olurdu bana.5 dk ulasamasa 50 defa arardi.ne istersem ne dersem yapardi.bense canini okurdum cocugun.swvmedigimden degil.emindim cunku ben ne yaparsam yapayim yalvar yakar bana donerdi.ha sevmedigimden degil.deli gibi severdim ama en ufak bir kaybetme korkusu yoktu icimde.hatta bazen sirf o zevki tatmak icin sacma sapan bir sebep yaratir kavga eder ayrilirdim ondan.sirf bana yalvarsin diye.aglayarak yalvarirdi beni birakma diye.sonra ne oldu?hic beklemedigim bir anda sak diye ayruldi benden.ugrasamam bu sekilde omur boyu dedi.o zaman cektigim aciyi daha once hic cekmemistim.bu sefer ben yalvar yakar dondurmeye calistim.ama donmedi.aylarca agladim.fazla naz gercektende asik usandiriyor canim haberin ola.bir sure daha boyle devam eder.sen ne istersen yapar.sonra vazgwcen o olur soyleyeyim
vicdanli değil onun başka bi adı varAllah'tan o sizin gibi düşünmedi de mesaj attı vicdanlı demek ki
Yapamıyormuş onsuz 2 aylık ilişkideAy nolur affetme !
Adamın seninle evliliği intiharı olurdu , ayrılık çok yerinde olmuş .. sadaka versin ..
Ah aşk! biz ne anlarız ilk görüşte aşktan:)Yapamıyormuş onsuz 2 aylık ilişkide
Bu aşk değil ego tatmini veya buldumcukluk :)Ah aşk! biz ne anlarız ilk görüşte aşktan:)
Ama ciddi ciddi yas tutuyorlar bizde yorum yapıyooruzBu aşk değil ego tatmini veya buldumcukluk :)
Hayır gelmiş bana midemi buladırıyorsun dedi diyo e yorum yapılıyo tamam bitmiş gitmiş deniyor ve alınan yanıt "o sizin gibi değil taaaam mıaa mesaj attı bensiz yapamadığını söyledi hıh"Ama ciddi ciddi yas tutuyorlar bizde yorum yapıyooruz
vicdanli değil onun başka bi adı var
Bende nerede diyordum:)))))Hayır gelmiş bana midemi buladırıyorsun dedi diyo e yorum yapılıyo tamam bitmiş gitmiş deniyor ve alınan yanıt "o sizin gibi değil taaaam mıaa mesaj attı bensiz yapamadığını söyledi hıh"çok şey derdim de yeni döndüm bandan :)
Eğer sizde de vicdan varsa rahat bırakın adamıAllah'tan o sizin gibi düşünmedi de mesaj attı vicdanlı demek ki
Hem gösteriyor hem elletmiyor ,nasıl olcakmis o iş ?!Yapamıyormuş onsuz 2 aylık ilişkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?