Artık midemi bulandırıyorsun.

14 15 yaş çocukları gibi geldiniz bana.

En güzeli ayrılmanız zaten. Sizdeki tutarsızlıkla çocuktaki ıncık cıncık detay verme durumu.. gerçekten çok sıkıcı. Böyle ilişki olmaz..

Ben sizin eski konularınızı da biliyorum. Sevmediğiniz, beğenmediğiniz biriyle sırf egonuz için birliktesiniz. Zaten ilk mesajınızda da bu açık bir biçimde görülüyor. Alkol çok içerdi, ben demedim bırak diye duymuş bırakmış, çocukluk hayali ilmek ilmek biriktirdiği parayla motorunu almış ama sonra siz bi şey demeden hissedip, satıp araba bakıyomuş. Aşırı bencil ve tutarsızsınız. O adama iyilik yapın ve lütfen geri dönmeyin. Empati çok güzeldir ama herkeste bulunmuyor işte.

Ben sana hak veriyorum. Senin tek suçun hislerinden tam emin olmadan bir ilişkiye baslamissin. Ki bircok kişinin yaptığı bir şey. Çoğu insan basta çok bir şey hissetmese de tanıma amaçlı ilişkiye başlayabilir.

Çocuk seni çok seviyormuş belli , hatta saplantı derecesinde. Sen de onu sevesin diye hediyelere boğmus. Sen istemedigin halde birçok fedakarlık yapmış. Sen de bunların altında ezildigin için hemen ayrilamamissin. O dengesizlikler bi seviyorum bi sevmiyorumlar bu yüzden. Bak çocuk benim için neler yapıyor ben şimdi ayrilsam vicdan azabı çekerim psikolojisi.
Çocuk sorunlu bir tip. Seni fedakarlıklariyla ezmeye çalışmış. Beni sevmiyor ama ben ona sürekli hediye alirsam her dediğini yaparsam hic olmazsa ayrılık tarihi ertelenir belki de beni sever bu çabalarim sayesinde diye kendinden verdikce vermiş. Ama sen ona aşık olsaydın eminim öküzlesmeye başlayacaktı. Eskisi gibi hediyeler seviyorum ölüykrumlar havada uçuşmayacakti.

Sen ona istediği şeyi vermemissin. Baglanamamissin. Yapicak bir şey yok. Çok uzatmadan da ayrilmissin zaten. Motorunu sat diye gırtlağına sarilmadin sen onun. Ya da beni ilgiye boğ demedin. Kendi istemiş kendi yapmış. Sorumlu hissetme kendini. Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Sevilmedigini anlayan efendi bir insan sessiz sakin çekilip gitmeli. Esas mide bulandırıcı olan çocuğun tavrı. Tam bir ergenmiş. Bilmeyen de sen ona dört koldan sarilip sonra ortada biraktin zanneder.

sevmiyorsanız ilişkiye başlamayın bu kadar basit. kimse birbirinin boş tribini çekmek zorunda değil.

resmen kanser oldum 7.sayfaya kadar okudum ama size sorulan sorulara cevap vermiyorsunuz,suçlu olduğunuzu bilip kabul etmiyorsunuz bence.

bence adam sizi affetmezse üzülmeyin hatta iletişime falan da geçmeyin ilişki yaşayacak olgunlukta değilsiniz.

Öncelikle ettiği laf kötü ama kusura bakma hak etmişsin. O senin her defasında ağzının içine bakmış ama sen ona yeteri kadar değer vermemişsin. Benim sevgilim böyle olsaydı bana karşı varya dünyayı uğruna yıkardım. Hoş bu şekilde de yıkarım ama dediğim gibi bence dönüp kendine bakmalısın. Her türlü fedakarlığı yapmış senin için ama sen bırak onunla hastaneye gitmeyi aramadığı için kızmışsın. Yazdğm şeyler hoşuna gitmicek belki ama durum bu kusura bakma.

Adamı sevmiyorsun abuk subuk dengesizlikler yapmışsın. Bence çok şımarmışsın. Dediği gibi 1 birgün sevip 2 gün sevmiyor olman normal değil. Takmadığın adamın sana laf söylemesi bu kadar koymamalı bence.
Not: o da senin kadar hatalı.

Sevmiyorsan evcilik mi oynadın çocukla.Sevgisinin verdiği değerin karşılıgını görmemiş ne demesini bekliyorduz.Hadi koşun başkasını bulun sırılsıklam aşık olun ona o da sizinle ilgilenmesin gelin birde onuda şikeyet edin burda.

onu da hatalı bulmuşsunuz en azından beni anlamışsınız

Ben olsam daha fazlasini soylerdim.lutfen tekrar dusunme bu iliskiyi cocuk kurtulsun.bu tutarsiz ve gel git durumlarinla insanlari zaten kendinden uzaklaştırırsin.

İki ay iyi idare etmiş sizi, düşman olunsa hastayken arar bi insan, siz onu da yapmamışsınız. Mide bulandırma kelimesi gereksiz ve yersiz olmuş ama hatalı ve tutarsız olan taraf sizsiniz.

Neden üzüldüğünü söyleyeyim; bu çocuk gibi safını bulabilir miyim? Diye üzülüyorsun. Dönmemen gerek bence de. Hakkı'nızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…