- 27 Nisan 2012
- 15.903
- 19.246
- 498
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
olumsuz eleştirilere cevap vermiyorsunuzne alaka düşüncemi söyledim
Çok bencil bir yaklaşım olmuyor mu bu ama?ben bu kelimeleri hak edecek bir şey yapmadım
haklısın az önce şarkı göndermiş banaÇok bencil bir yaklaşım olmuyor mu bu ama?
Sen canın istemediği zaman telefona bile çıkmıyormuşsun. Tabi ki sinirden söylemiş bir cümle sinirli olunca hepimiz yanlış kesmeleri seçebiliriz ama bu adamı bunu dedirtebilecek noktaya ben getirdim diye kendini sorgulamalısın bence.
Sen üst üste hatalar yapıyorsun bu normal, adam bir cümle kurmuş onu artık affedemem diyorsun. Yapma be kuzu, adam başkasına giderse mumla ararsın
Kendine değil ona yazık ediyorsun oynama bak devran döner birgün onun yaşadığını sen yaşarsın o zaman anlarsın hatanı. Sevmiyorsan serbest bırak bu adamı.. gerçekten yazıkhaklısın az önce şarkı göndermiş bana
oynamıyorum kiKendine değil ona yazık ediyorsun oynama bak devran döner birgün onun yaşadığını sen yaşarsın o zaman anlarsın hatanı. Sevmiyorsan serbest bırak bu adamı.. gerçekten yazık
Onun duyguları ile oynuyorsun lğtfen kendi hareketlerini ve davranışlarını bir sorgula... bukadar bencil olmaoynamıyorum ki
abartmayın
Ben de ikizlerim yalnız. Olamaz derken?Hayırr ikizler burcu böyle olamaz (ikizlerim )
haber vermek istiyor belkiO değil de uyurken bile izin almasına takıldım. Ne saçma bir ilişki. Yemek yerken de izin veriyor musunuz?
Bende degiskenim. Değişmek ayrı seviyorum sevmiyorum şeklinde tutarsızlık ayrı. Evlimisinz yada sevgiliniz varmı hiç seviomuym sevmiomym suphesine düştünüz mu bu cok saçma deilmiBen de ikizlerim yalnız. Olamaz derken?
İkizlerin modu genelde hızlı değişir, çok neşeliyken kısa süre içinde huysuzlanabilir vs
Yani bahsettiğim seviyorum sevmiyorum değil tabi kiBende degiskenim. Değişmek ayrı seviyorum sevmiyorum şeklinde tutarsızlık ayrı. Evlimisinz yada sevgiliniz varmı hiç seviomuym sevmiomym suphesine düştünüz mu bu cok saçma deilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?