Artık midemi bulandırıyorsun.

ben bu kelimeleri hak edecek bir şey yapmadım
Çok bencil bir yaklaşım olmuyor mu bu ama?
Sen canın istemediği zaman telefona bile çıkmıyormuşsun. Tabi ki sinirden söylemiş bir cümle sinirli olunca hepimiz yanlış kesmeleri seçebiliriz ama bu adamı bunu dedirtebilecek noktaya ben getirdim diye kendini sorgulamalısın bence.
Sen üst üste hatalar yapıyorsun bu normal, adam bir cümle kurmuş onu artık affedemem diyorsun. Yapma be kuzu, adam başkasına giderse mumla ararsın

haklısın az önce şarkı göndermiş bana

Cebren ve hile ile size zorla beni sev demedi değil mi bu insan ? O kadar gereksiz ayrıntıya girmişsiniz ki okurken sıkıldım.Duygu anlamında net değilsiniz ama karşınızdaki insanın her anlamda hayatının merkezi olmayı istiyorsunuz.Böyle birşey yok.Önce netleşip kendi içinizdeki sorunlarınızı çözün.

Ne istediğini söylemeden hissedip yapan erkek müzeliktir
Kukla gibi bişey olmuş adam.
Gel gelme
Sev sevme
Yap yapma

Çok yorucu

Kadınlar kendini süründüren erkekleri seviyor sanırım

İki aylık ilişki için sanki 20 yıllık ilişkiymişçesine yazılmış uzun bir yazı.
Cidden okurken sıkıldım. Hem yazınızın ayrıntılarından hem de bu yaşta (muhtemelen ergenliğini tamamlamışsınızdır) bu kadar tutarsız oluşunuzdan.
Ne istediğinizi kendiniz bile bilmiyorsunuz.
Ben adama acıdım.

Sen çabuk sıkılan birisin. Karşılıksız sevgi istiyorsun. Köle değil çocuk da. Bitirmekle iyi yapmış. Psikolojisi bozulmamıştır umarım

Ben de ikizlerim yalnız. Olamaz derken?
İkizlerin modu genelde hızlı değişir, çok neşeliyken kısa süre içinde huysuzlanabilir vs
Bende degiskenim. Değişmek ayrı seviyorum sevmiyorum şeklinde tutarsızlık ayrı. Evlimisinz yada sevgiliniz varmı hiç seviomuym sevmiomym suphesine düştünüz mu bu cok saçma deilmi

Mide bulantisi olmasada akil bulanir kalp bulanir. Bu nedir boyle ya. Adam iki ayda neler yapmiş siz napmışsınız. En azindan hasta olan bir insani arayip geçmiş olsun dersin, insanlık olarak yani.

Bende degiskenim. Değişmek ayrı seviyorum sevmiyorum şeklinde tutarsızlık ayrı. Evlimisinz yada sevgiliniz varmı hiç seviomuym sevmiomym suphesine düştünüz mu bu cok saçma deilmi
Yani bahsettiğim seviyorum sevmiyorum değil tabi ki
Ama modum değişebiliyor, bazen uzaklaşıyorum falan burçla da alakalı olmayabilir tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…