Artık midemi bulandırıyorsun.

onu hiç bilerek üzmedim ama o benim canımı yaktı
bu kadar umursamadığım birine karşı canım neden bu kadar yandı

Hiç umursamadığın birinin canını neden yakıyosun? O adam senin oyuncağın mı? Yada sevgisi sana çok mu basit geliyor? Belli ki sevmiyosun onu daha fazla üzme. Kendi egonu bu şekilde tatmin etme. Yazık.

Ben ondan izin almasını istemedim demissin ama hiçbir erkek kız arkadaşı istemeden bu tarz davranışlar içine girmez.
Bence sen baskı yapmışsın haber vermek ayrı izin almak ayrı.
2.cisi çok küçük düşürücü üstelik daha 2 aylık ilişki sen hayırdır?
Noluyor da senden izin alıyor anası misin babası mi ?
Ne olursaolsun canından da endişe etsen bile daha 2 aydır beraber olduğun adamın motoruna karışamazsın .
Ben karşıladım etmedim diyorsun hissetti diyorsun ama adam müneccim mi evliya mi her şeyi bilecek ?Hareketlerinle davranışlarınla adamı baskı altına almışsın işte.
Ha sevgilininde de büyük hata var bi an tutulmuş ve kendinden çok ödün vermiş.
Eminim seni takmasaydı rahat olsaydı sen kosardin peşinden bu kez.

haber vermek istiyor belki

Haber vermek isteyen cümleyi izin alır gibi kurmaz. Ben biraz uyuyorum haberin olsun der ama konunuzda ''ben biraz uyuyabilir miyim'' dediğini yazmışsınız ona istinaden yazdım bende.
Ayrıca sizin eski erkek arkadaşınızı sevdiğinizi düşünmüyorum. Sevgi dediğin her zaman vardır öyle 2 gün seviyorum 5 gün sevmiyorum, soğuyorum dediğiniz şey sevgi değil yani. Sizin hoşunuza giden şey erkek arkadaşınızın size olan bağımlılığı, o da arada fazla olunca sıkılıyorsunuz bence.

Adamı çıldırtmışsın sonra da sinir anında söylediği bir cümleye takılıyorsun. Düşünmeden söyleyiverdi büyük ihtimalle.

Tabii ki ortada bir ahlahsızlık yok, bu cümleyi de hak etmemişsin. Ama dediğim gibi sinir anında söylenmiş saçma bir şey işte.

İlişkiniz garip geldi bana. 2 gün sevip 3 gün sevmemek nasıl oluyor bilemedim.

O kizginlik aninda ofkesini ifade etmek icin yanlis bi cumle kurmus fakat bence buna deil kendi tutarsiz kisilik bozuklugunuza odaklanin.bu ne yaa.boyle ikili iliski olmaz olamaz ruh sagliginiz pek normal gozukmuyor anlattiklarinz kadariyla

Durustce anlatmissiniz ama konuyu da kendi acinizdan degilde cocugun acisindan bakabilrsen ne kadar haksizlik ettigini anlayacaksin kimseyi kirmaya kiyamam ama cocuga da acidim yaa ne sansmis onunki de nickinizi yazinizdan sonra okudum ama usuten prenses daha uygun olurmus gibime geldi resmen cocugu usutmussunuz. Ama bende mi usudum ne

İstemiyorum dedikten sonra onun midesini bulandırman ne bileyim kusması falan seni ilgilendirmemeli.
Sen istemişsin ki terkecekmiş gibi yapayım da yalvarsın. Önce olgunlaşın öyle ilişki yaşayın.

Sanırım karşı taraf size baya kapılmış.Ben ne ona ne size acımadım.
İnsan gözünü açmalı diye düşünüyorum aşkından ölse bile karşı taraf için,siz de sevmiyorsanız çok zorlamayın yol yakınken bitsin gitsin işte karşı tarafın duygularıyla oynamayın,cidden hastalık gibi bir şey bu,insanda yapışıp kalıyor bir süre sonra.

İstemiyorum dedikten sonra onun midesini bulandırman ne bileyim kusması falan seni ilgilendirmemeli.
Sen istemişsin ki terkecekmiş gibi yapayım da yalvarsın. Önce olgunlaşın öyle ilişki yaşayın.
yok yalvarsın istemedim ama o kelimeyi kullanmaması gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…