Artık mutlu olmak istiyorum ama olmuyor.

ikisi de yanlış seçim....
bence önce sen kendini topla
biraz kendine zaman vermelisin...
mutlu olamıyorsan ters giden birşeyler vardır
aslında bunun sen de farkındasın

Cok gencsin daha zamanini bosu bosuna harcama onlar nasil hayatlarna devam ediyorsa sende et

Evet oyle olsun istiyorum ama benim karsima hep yanlis insanlar cikiyor ya da ben yanlis secimler yapiyorum. Insanlara olan guvenimi kaybettim sanki hep karsima yanlis insanlar cikacakmis gibi geliyor bu yuzden artik kimseyi istemiyorum hayatimda. Kendime bile guvenemiyorum. Haklisiniz bitmesi cok daha iyi oldu. Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin.

cnm boslukta oldugun ıcın 2sinede kafayı taknmssın.. hobi edın kıtaplar oku spor yap.. bak bakalım onların adlarının bas harflerini hatırlayacakmısın :))

Bazen cok iyi oluyorum cok mutlu oluyorum artik ikisi de umrumda degil diyorum ama bazen dusunmeden edemiyorum kafama takiyorum uzuluyorum. Arada boyle oluyor iste.

Kendine gel toparlan. Yazdıklarını kendin oku ..Gerekirse defalarca.. kendine bunu yakiştiriyor musun bi bak ..

Canim bak coook gencsin. Ordan burdan bu adamlari takip etip, dusunmek, hayaller kurmak, ders calismaktan katkat eglenceli geliyor sadece, yoksa gercekten boyle tiplere takilip kaldigindan degil. Neyse, yapma bunu kendine. Bos insanlarla vakit kaybedecegine kisiligine zenginlik kat. Zaten 25 e gelince dusunlerin netlesecek, cok daha dogru kararlar alacaksin. Bu verimli yaslarini bos islerle heba edersen, geri donup baktiginda birsuru pismanligin olur sadece.

İkisi de b.ktan tipler. Hiç düşünmemen gerekiyor bence. Yaşın daha çok küçük. Çevrenden birileriyle takıl. Arkadaşlarınla gez, dolaş... Böyle şeyler düşünmemeye çalış. Elbette kafana göre, seni çok seven birileri çıkacaktır karşına. Hele o boşanmış adamı hiç düşünmemelisin. Herşey çok güzel olacak, göreceksin

Bosanmis olandan tamamen sogudum bana cok kotu laflar etti zaten o umrumda degil sadece merak ettigim icin takip ediyorum ama digerini hala seviyorum sanirim. Bugun bi fotograf paylasmis gorunce kotu oldum sanki gercekten karsimda gordum gibi oldum. O cok farkli biseydi hani insan bazen ilk goruste asik oldum der ya. Bende hayatimda ilk defa ilk goruste asik oldum birine. Ikisinden de coook uzakta olmam iyi bisey burda oldugum surece sadece derslerime , baska seylere odaklanabiliyorum ikisi de bana mesaj atti mesela bi kac kere konusmaya calistilar bu 4 ay icinde cevap bile vermedim umursamadim ama Turkiye'ye gidince ne olacak bilmiyorum. Bosanmis olan ayni sehirdeyiz ama uzakta oturuyor 19 yasinda olanla ayni apartmanda olucaz 3 ay kalicam orda. 3 ay boyunca hergun gorucem. Ya yine duygularima engel olamayip ayni hatayi yaparsam ? Eminim beni yine uzer. Gitmeme daha cok var 6 ay var ama 4 ayda bende bisey degismediyse 6 ayda da degismez ki. Gercekten dediginiz gibi sanki dunyada baska erkek kalmamis gibi bu iki gerizekaliya takildim kaldim

Bosanmis olan beni kendinden o kadar soguttu ki inanin hic umrumda degil takip ediyorum evet ama bu sadece meraktan. Ama digerini hala seviyorum galiba. Yeni fotograflar atmis bugun icim bi tuhaf oldu. Beni cok sevebilecek duzgun insanlar var etrafimda ama ben bisey hissedemiyorum. Dunyada baska erkek kalmamis gibi bu salaklara takildim kaldim. 4 ay oldu hala yerimde sayiyorum hala kafama takiyorum artik umudum kalmadi ama umarim zamanla duzelirim

Düzelirsin düzelirsin. Öyle olmasa Türkiye'deki kadınların çoğu berbat vaziyette olur, hepsi evde otururdu merak etme sen. Geçecek... Ayrıca uzun bir müddet face kullanmamanı öneririm. Hatta fotolarını al. Hesabını sil. Bu çok işine yarar...

Sen böyle düşünürsen takılıp kalmaya devam edersin. Bu apartman maceraları berbat bişey. Hemen hemen benzer bir durum benim de başıma geldi. Ama ben görüşmek istemedim. Baktım çok alavere dalavere yapıyor. Bastım kıçına tekmeyi. Bi dünya küfür ettim. Her gördüğümde cinlerim tepeme çıkıyor. Tüylerim diken diken oluyor. Allah belasını versin dediğim tek insan. Sevdim mi hayır. Tamamen komşuların gazına geldim. Allah korumuş onunla evlenme gibi bir durumum olmadı. Uyanık olmanın faydasını çok gördüm. Ha bi de kusursuz gurur...
Ama şimdi eşimle el ele önünden geçmenin keyfi bambaşka Ona en büyük hakaret. Kendini bi halt sanan böyle tiplere iyi oluyor. Hiç umursama. Geçecek bak. Göreceksin...

Ne guzel inaallah birgun bende yasarim ayni keyfi. Beni o kadar cok yaraladilar ki birgun birini cok sevmeyi, cok sevilmeyi, mutlu olmayi cok istiyorum. Suan sanki hep bu iki salaga takili kalicam gibi geliyor ama umarim birgun bende bulurum mutlulugu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…