artık nefes alamıyorum

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
iyi gunler herkese.ne yapacagimi bilmez bir durumdayim anlatmak fikir almak düsuncelerinizi ogrenmek istiyorum.

7 aylik hamileyim.görumcem 31 yasinda bekar ogretmenlik.yapan baya hayat dolu biri bir gun mesajlaşırken gorumcem kizin bana benzemez insallah senin gibi olur gibisinden mesaj atti.gorumcem guzel bi bayan ama kilolu.bende benzesin halasida guzel yazdim.o.sirada annem ve 9yasindaki kiz kardesim yanimdaydi.anneme -gorumcem bana benzemesin diyo kiz anne dedim.annemde gorumcen cirkin degil niye oyle demiski felan dedi.bende aynen ama kilosu benzemez anne insallah ya kiz halaya benzer derler o kisim benzemez insallah sevmiyorum kilo milo filan dedim.ki bunu esimlede konusmustuk hadi kilosu benzerse filan diye sakalasmistik oda benimle.ayni sekilde dusunuyordu.ha kilolu olsa.sevmicemmi.yine benim.cocugum tabiki ama hani derler kiz halaya benzer ordan konusu aciliyodu .neyse bu tarz konusmalar gecti.iki gun once esim is seyahatinden eve dondugunde ben mutfakta yemek hazirliyordum kiz kardesim mesaj atmis telefonuma gorumcemle ilgili.iste yazmiski 'abla bi kiz var photoshopun kralini yapiyor tahmin et bakalim sevmedigin ve kizinin benzemesini istemedigin biri .yaninda kimse yoksa.atacam cunku cok.gizli' yazmis.ben mutfaktayken tlf salondaydi esim bu mesaji gorunce benim adima mesajlasiyor kiz kardesime at bakalim.kimmis filan yaziyor.kardesimde gorumcemin sosyal medyadan iki uc fotosunu atmis shoplanmis.
neyse mutfaktan hevesle geldim esim dellenmis vaziyette.sen benim ailemin dedikodusunumu yapiyorsun sevmiuorum felanmi.diyorsun kendi.ailenin yaninda.senin salak kardesin kimki bunlari yaziyor senin kardesin les gibi biz ona bisey diyozmu derken benim konusmama.firsat vermeden dovmeye basladi beni. ne oldu bitti anlayamadim kardesim konusmami farkli yorumlamis ve olan bana oldu.babamlari aradim durumu anlattim hemen geldiler babam evde kiz kardesime.baya kizmisti kardesim geldiginde agliyordu daha 9 yasinda.ama yaptigi yanlisti hemde cok.babam siddeti ogrenince esimle.hic.konusmadan kalk cabuk.gidiyoruz dedi. esimde aileme.kimse laf edemes felan deyince babam senin ailen kizim.ve karnindaki.bebegindir dedi.ben sana daha once kizima.vurma dedim dahada.gelip isteme.kizimi benden dedi babam
esimde tamam.istemem.dedi.o geceden sonra.ertesi gun eve gittim tek.basima .esyalarimi almaya esim evden cikmak uzereydi beni.gorunce.hemen.parmagindan yuzugunu cikardi cebine koydu.gormedigimi.zannetti.sonrada gitti
ben su an annemlerl kaliyorum yarin esim is seyahatine gidecek tekrar 1gunluk .ona cok.kizginim ne yaparsa yapsin icimde sevgi.var.ama.siddete.goz.yumamiyorum onun bebegini tasirken.su an evimde olmayi cok.isterdim gunlerce memlekete donmesini bekledim dondugu gun bunlari yasamak.oyle zoruma gittiki.galiba bu kez duzelmeyecek yaptigindan pisman oldu biliyorum kavga esnasinda babami.aradigimda pisman sekildeydi ama olanlari.degistirmiyor bu.su an oyle stresli ve skntlymki bebege bisey olacak.diye korkuyorum artik.vucudumda yaralar.atiyor uzuntuden.kusura bakmayin uzun oldugu icin

Son düzenleme:
Kıyamam çok üzüldüm kardeşiniz çok küçük onun yanlış yorumlaması çok normal. Ama afedersiniz eşiniz eşşek kadar olmuş hamile karısına vuruyor. Bi anlık sinirle gözü dönmüştür diye düşünmek istiyorum inşallah bu olay tekrarlanmaz

ayyy canım resmen şoktayım yaniii çok üzüldüm gerçekten kardeşinin yaptıgı ayıp ama zaten yaşı küçük oyuzden çokta eşinin onu sallamaması lazımdı , sanırım aranızda konuşup şakalaşmanıza bile içerlemiş bu şekilde patlak verdi ,

ama kocanın yaptıgı seni bu haldeyken dövmesi affedilmez yanii,

eşinizin ailesinin görümcenizin haberi varmı bu olaylardan ,inşallah yoktur yoksa kocan iyice gaza gelir.

eşinizin ailesinin görümcenizin haberi varmı bu olaylardan ,inşallah yoktur yoksa kocan iyice gaza gelir.
esim galiba annesine anlatti.tam.emin degilim ama. ben yanlis anlasildim.zoruma giden o. ne olacak bilmiyorum.

Haline çok ama çok üzüldüm. Karnındaki bebeğe yazık

Eşin bu mevzuya kızmakta haklı ama haklıyken haksız duruma düşmüş maalesef. Hiçbir yanlışın karşılığı hamile eşe vurmak olamaz. Üstelik kardeşinin yaşı daha çok küçükmüş, hoş görmek lazım.

Hakkında hayırlısı umarım bu zor günleri atlatırsın.

sanırım şiddet olayın daha öncede yaşanmış ki babanız kızıma vurmayacaksın dedim demiş.
Daha önce el kaldırmış hamileyken de acımamış bu insandan size fayda gelmez.
Kardeşinizin yaptığı hataymış ama eşiniz birkaç gün trip atıp kapatmalıydı konuyu.
Babanız en güzelini yapmış.

Babanız neden kızımı dövme demiş? Şiddetin öncesi de mi var?

Eşinizin yaptığı için burnunu iyi sürtmeli, ama siz de küçük çocuğun yanında abuk sabuk konuşmamalıydınız. Yok kilosu benzemesin falan filan, boş dedikodu. Siz beslemeyecek misiniz o bebeği? Sağlıklı beslerseniz neden kilolu olsun ki?

Fotoshop ile resimlere ne yapılmış? Benim ailemin arkadasından böyle şeyler dönse benim de şartel atabilir, ama tabii ki bu adamı haklı çıkarmaz.

Kadın kendi durumunun farkında üzülüyor ki eziklenme pahasına bana benzemesin yazmış. Siz tutup kilosuyla dalga geçmişsiniz. Sevmiyorum kilo milo falan. Hiçbir şey eşinizin hatasını desteklemez ama kimsenin yanında kimsenin dış görünüşünü veya başka birşeyini eleştirmeyin. Herkes insan. Eşinizde hem bana hem herkese anlatıyor diye sinirlenmiş. Madem şiddetin öncesi de var barışmayın.

bilmiyorum cok kotuyum ufak.adim.atsa pismanligni.gosterse tsmam.dicem oda yok.....cuma gunu doktora gitmem lazim .gelecekmi bilmiyorum.normalde kendi olmadan gitmeme.kizar. heralde sildi.beni tamamen

9 yaşındaki kardeşin daha çocuk. 19 desen yaptığı eşeklik diyeceğim ama 9 yaşında yaptıklarının sonucu nereye gider farkında olamaz daha. kaldı ki hiçbir şey öncelikle hamile kadına el kaldırmayı sonra da kesinlikle dayağı meşru kılamaz. asla geri dönme. köpek gibi pişmanlığını yaşasın peşinde koşsun o sıkıntı çeksin evlat ve karısının hasretini çeksin de görsün gününü.

Yaa bir hiç uğruna nerelere gelmiş olay.Üzüldüm keşke kendinizi ifade edebilseydiniz o an.
Eşinizin size şiddet uygulaması çok yanlış bir şey tabi ki kesinlikle haksız.

9 yaşında küçücük bir çocuk.
Sakın asla yüzünü asıp kardeşine kızma.
Eşin kaç yaşında?
Beyin yaşı kardeşinden ufak diye düşünüyorum.
Böyle birşey için hamile kadına vurulur mu?
İçindeki küçücük bebeğin canımı?
Yoksa kardeşcağazına gelen ufak bir alaycı söz mü?
Eşini gözünde çok büyütmesen iyi edersin.
Daha fazla üzülmene neden olacak bir sevgi bu
Haberin ola....

bilmiyorum cok kotuyum ufak.adim.atsa pismanligni.gosterse tsmam.dicem oda yok.....cuma gunu doktora gitmem lazim .gelecekmi bilmiyorum.normalde kendi olmadan gitmeme.kizar. heralde sildi.beni tamamen

canım senin şu an yapman gereken görümcen ile konuşup olayı düzgünce anlatman. doğru düzgün bir iletişim olmadığı için olaylar bu noktaya gelmiş. zaten belli ki görümcen de iyi biri. ama kesinlikle eşine konuş dön demiyorum bak o ayağına gelmedikçe asla. dayağın hiçbir savunması olamaz çünkü. sadece olayların düzgün bilinmesi lazım ki kocan yaptığını mazur gösterir tek bir olay tutamasın elinde.

pişman olsa, daha doğmamış bebeğinizle sizi döven adamı affedeceksiniz yani?
ben de nasıl kadınlar çocuklarının şiddete maruz kalmasına seyirci kalabiliyor diyordum.
böyle sevgi dolu kadınlarmış.
allah muhabbetinizi arttırsın o zaman o 9 yaşındaki çocuğun şakası için 7 aylık hamile karısını dövsün siz de özür bekleyip affedin, ben sadece doğacak çocuğa acıyorum...

Yahu gerizekalı adam karin senin cocugunu tasiyor nasil onu doversin.Bir de vurma bile degil anladigim kadariyla baya bi dovmus.Senin icincok uzuldum canım
Ama sen kendini niye ezik hissedip dönmesini istiyorsunki bu adamin.yalniz su da var,demekki aranızda gorumcemi sevmiyorum, sisman falan dediniz ki bu cocuk ta bublardan etkilenip boyle bir sey yapti.Daha dikkatli olmaliydiniz onun yaninda.

Benim eşimin saçları 2 sene öncesine kadar dolu dolu güzel saçları vardı. 2 senedir ciddi sıkıntılardan saçı epey döküldü.
12 yaşında kız kardeşim var telefonda görüntülü konuşurken, eniştemin fotoğrafını gördüm kel olmuş abla deyip güle güle bir hal oldu eşim diğer kanepedeydi.
Bende bayağı güldüm komikti.
Telefonu kapattım alındın mı şekerim dedim eşime
Saçmalama küçücük kızın Nesin'e alınayım dedi...
Ki eşim saçları konusunda çok hassas kimseye bişey dedirtmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…