artık nefes alamıyorum

Yani size satasmayan bulasmayan gorumcenizin arkasindan sallamak ne kadar ahlakli bir davranis. Dayak olayina kadar esinize hak vermistim yani ailesini savunmasi cok guzel. Ama dayak hem de hamile kadina. Ne kadar haksiz olsa da asla kabul edilcek bsey degil. Resmen bir canavarla evlisiniz.

Kusura bakmayın ama bu kadar sacma bir muhabbetten bu kadar olay olmus bi daha konusmayın böyle, konuya gelirsek kardesin cok kucuk daha anlamamıs olabilir kendince seni eğlendirmeye calısmıs olabilir 9 yasında bi cocuktan bahsediyoruz keza eşinizin onun arkasından leş demesi bile hatalı bi davranıs. Cekip karsısına böyle deme bi daha olurmu yapma deseydi zaten utanır bir daha da yapmazdı. Aynı şekilde hamile bir bayana el kaldırması da affedilir bir davranış değil

karsılıklı zaten bırbırınızın aılesıne saygı duymuyorsunuz bu bır ıkıncısı halı hazırda bır sısddet olayı gecmıstede var sanırım ıkıncı evı terkedısın bu galıba eşin sana deeger vermıyor pısman oldugunu soylememıs sen oyle hıssedıyorsun ama reelde bırsey yok ıcraatta bırsey yok bence hamıle bır kadına sıddet zaten dusunulemez bebek daha dogmadan sıddet ıle karsılasmıs cok üzücü durum dusuncem ayrılman yönde..

Eşin karaktersiz bi adam bi kere. Babanada helal olsun, çok güzel yapmış, içime su serpti resmen.
9 yaşındaki çocuğun lafına bakılır mı ya ? Hadi baktın, leş gibi falan nedir ? Gülsem mi kızsam mı bilemedim.
Hadi insan kırılır anlarım. Gelir söyler böyle böyle diye. Sorar tamam ama, dövmek nedir ya ?
Büyük konuşmak gibi olmasın ama ileride olurda eşim elini kaldıracak olursa o elini kaldırdığı an benimle olan bütün ilişkisi biter. Ben ailemden görmediğim şeyi kocam olacak adamdan görmeye tahammül edemem.
Öyle kolay kolay affetme sakın. Anlasın hatasını ki bi daha ağzını açarkende elini kaldırmaya kalkarkende değil 2 kere 12 kere düşünsün.

Bu arada benim tek takıldığım bi nokta oldu, o da kilosunun benzemesi olayı. Bu genetik bi şey değil benzemez kilosu falan. Çok manasız geldi bana bu konuşmalar. Gereksiz yani. Çok boş laf.

Boşa. Çok ciddiyim. Kesinlikle boşa.

Bence gorumcenizle konuşun bi. Hayat dolu neşeli biriyse sizi anlar ve eşinize de net bi şekilde anlatır diye düşünüyorum. Aynı bize anlattığınız gibi anlatın
Görümcesi '' niye seninle olan mesajlaşmalarımızı ailenle konuşuyorsun ki, çok manasız değil mi, bana art niyetli geliyorsun artık '' dese ne cevap vericek

Siddet ne olursa olsun goz yumulacak bisey degil zaten. Kaldi ki bi de onun bebegini tasiyosun.
9 yasindaki cahil bi cocukla gorumceni cekistirmissin. Iyi niyetli veya degil. Iki tarafida haksiz buluyorum. Ama ne olursa olsun siddet olmamaliydi.

9 yaşındaki ergen bile olmayan çocukla görümcenin dedikodusunu yapmak kadar saçma bir muhabbetten karnınızdaki bebeğinizle dayak yemişsiniz, iyi misiniz Allah aşkına? Kendinize gelin. O babanıza yatın kalkın dua edin sizi koruduğu için, o da olmasa küçücük kardeşinizi de yanınıza alıp eşinizin ayaklarına kapanıp özür dilerdiniz herhalde. Kardeşinize de suç falan bulmayın, kocaman kadınsınız 9 yaşında çocukla dedikodu yapmak sizin probleminiz.

Eşinize hayvan diyenler olmuş, ben onu da diyemiyorum, hayvanlar en azından eşleri hamileyken dokunmaz ve korur. Bu hayvana hakarettir. Reziller rezili bir eşiniz var, hamileyken dayak yediğiniz halde boşanmazsanız bundan sonrasına hazır olun. Gelip de burada "Geri barıştım ama kocam beni dıdının dıdısı yüzümden çocuğumla beraber dövdü." konusu açarsınız. Şiddetin gerisi gelir, affı maffı olmaz.

Kardesiniz 9 yasinda kucucuk bi cocuk daha. Siz de 7 aylik hamilesiniz. Esiniz asla bu kadar ileri gitmemeliydi el kaldirmamaliydi 9 yasindaki cocugun yazdiklarina inanmadan once size sorup size danismaliydi. Cok buyuk bi yanlis hamile olmasaniz bile cok buyuk fakat hamilesiniz. En kisa zamanda bin pisman olsun da alsin sizi ibsallah bidaha da tekrarlanmasin

Baba sahip çıksa nolucak? Konu sahıbı eşinden en ufak sinyal alsa koşa koşa dönecek, onu bekliyor zaten... Geçmiş olsun diyelim bari.

Aferim babana. Eşinde pişman falan değil boş yere kendini kandırma. Hamile halinle seni döven insan olamaz. Kardeşin zaten küçük çocukmuş baban onu uyarmış kızmış vs. Eşinde babanla konuşabilirdi dövmek nedir ? Hemde ilk değil bunu unutma

R roseistan
Ağlayıp uyandırıyormuşum kendisini.
Sonra akıllandı. Artık süper bir baba. Aramızda sorun yok. Ama pek sevmiyorum. Annemle de aramızda sorun yok. Gideriz geliriz, sohbet eder güleriz. Ama onu da öyle çok sevmiyorum.

Günahını almıyım ama eşiniz sanki zaten doluymuş,
Bahaneyi ordan bulmuş gibi geldi..
Yoksa ortada hamile kadını acımadan dövecek bi mesele yok

sizin yaptığınızda kötü eşinizin yaptığı da . zaten kadıncagız uzülmüş kilolarından dolayı neden hakkında konusutnuz kı , kocanızla da ayrılığa kadar gıtmeli bu , dayak affedılemez , sizin yaptıgınızın karsılığı dayak olmamalıydı , bebeğinizi düşünün ve geri dönmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…