- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
Ayrılık stresi tamam bebeğine iyi gelmiyor olabilir ama dayak yemek de pek iyi değildir sanırım.
Doğar doğmaz onu da dövmeye başlar.
Babam beni dövmeye kırkım çıkmadan başlamış.
Annemi hiç affedemedim.[/QUOTEsiz ciddi misiniz ya nasıl dünyadan bi haber olan meleğe şiddet uygulanır ki, kusura bakmayın ama konudan çok sizin durumunuza üzüldüm yanlış okudum heralde diye kaç kere okudum yazınızı
Boşa. Çok ciddiyim. Kesinlikle boşa.az once konustuk bana demedigni birakmadi .aileme bile sayistirdi anneme babama kiz.kardesime.bu ofke ne anlamiyorum ailemin arkasindan demedigi kalmadi su an.bebegede onlar baksin filan dedi.inanamiyorum boyle biri oldugna ya benmi taniyamadim yoksa boyleydide ben gormekmi.istememisim.ben ailesine tek hakaret etmemisken her zaman karsilarinda susmusken.benim.ailemlik.bi durum olmadigi halde kufurler saydi anneme babama arkadan.cildiracagim
Görümcesi '' niye seninle olan mesajlaşmalarımızı ailenle konuşuyorsun ki, çok manasız değil mi, bana art niyetli geliyorsun artık '' dese ne cevap vericekBence gorumcenizle konuşun bi. Hayat dolu neşeli biriyse sizi anlar ve eşinize de net bi şekilde anlatır diye düşünüyorum. Aynı bize anlattığınız gibi anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?