artık nefes alamıyorum

Bütün bu ...... yaparken cevap olarak tepkin ne oldu?
(Boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz. Ben doldurursam yine ban yiyeceğim yoksa)

boşan.

Bence burada haklı olmak için dayak yedim diyorsunuz çünkü sonuna kadar haksız olduğunuzu biliyorsunuz. Eğer ki ben o halimle dayak yesem babam o adamı ne yapardı bilemiyorum eşya almaya da tek başıma yollamazdı yani.

Yaptığınız çok çirkin bir şey. Ne demek kilosu benzemesin de etmesin de bunun muhabbetini ailenizle yapmanız çok çirkin ne var kiloluysa ne alaka kilonun benzemesi ayrıca. Ve evet kardeşiniz onu yazınca haklı olarak delirmiş Ne bayağı bir muhabbet. Sizin eşiniz kardeşiniz anneniz hakkında kardeşiyle o şekilde konuşsa ne yapardınız.

Off ya cok uzgunum okumasaydim keske
Senin olan bitenle hicbir alakan yokken
Niye boyle olaya maruz kaliyosun.
Ne yazacagimin bilemiyorum kotu oldum ben cook.

Diğer herşey Arada konuşularak halledilir ama 7 aylık karısını döven adama üzülmeyin bence. Babanız çok haklı. Karısını dövmek zaten başlı başına bi mesele birde hamile kadın . Ne merhametsiz ne vicdansızmıs!

Kardeşinin yaptığı hata ama eşinizin yaptığı daha büyük hata
Şu an sakin 10 gün kadar sonra her şey konuşulur
birde kardeşiniz başka ne yazmış

kizardim bagirirdim.ama siddet uygulamazdim.babam.asiri sabirli bir insan ve zaten yerimde baskasi olsa saldirirdi kocana dedi babam.yani yalan soylemiyorum siddet gordum.ayrica kimseyle bsey konusmadim anneme iki cumle soyledim.kardesim abartmis bunu.bence diyerek.yorum.yapmayin hele hele burda yazana inanmayip ne yasandigni bilmeden hic yorum yapmayin.merakli.degilim.su an baba evinde olmaya siddet girmeseydi araya gekmezdim zaten bunu cok iyi biliyor.ona dedin dovmek yerine beni dinleseydin kardesimi beraber kizardik dedim.su an hersey ustume ustume geliyor zaten birde boyle yargisiz infaz tarzi yorumlar dahada geriyor.

Kardeşinin yaptığı hata ama eşinizin yaptığı daha büyük hata
Şu an sakin 10 gün kadar sonra her şey konuşulur
birde kardeşiniz başka ne yazmış
baska hicbisy yazmamis zaten daha ben bisi anlamadan once bagirdi ayni andada vurmaya basladi.sinir krizine girdim dogal olarak ayni anda aglaya aglaya babami.aradim yapacak.birseyim.yoktu cunku.karnimda bebekle o evde duramazdim

Bence gorumcenizle konuşun bi. Hayat dolu neşeli biriyse sizi anlar ve eşinize de net bi şekilde anlatır diye düşünüyorum. Aynı bize anlattığınız gibi anlatın

Off ya cok uzgunum okumasaydim keske
Senin olan bitenle hicbir alakan yokken
Niye boyle olaya maruz kaliyosun.
Ne yazacagimin bilemiyorum kotu oldum ben cook.
bilmiyorum yemeden icmeden kesildim...en son konustugmuzda bi cok sey soyledi hakaretler asagilamalar.en sonda tum heosini ablam yazmis diye dalga gecti.bunlardan sonra benim icimde sogudu buyuk ihtimal.bosaniriz cunku artik eskisi gbi olmaz.hayirlisi olsun

sen bebegin için iyinolmaya calış canım.hiç suçun yokken yaşadığın sıkıntı canını yakacak mutlaka ama ne olursa olsun bebekten daha önemli birsey yok.esinle bosanmazsın bence ama bosanırsanda üzülme hamile kadına el kaldırmayı haklı çıkaracak bir mazeret olamaz

Sizin konuşmalarınız çok gereksiz olmuş hiç hoş değil ama Eşiniz tam bir öküzmüş hamile karısına nasıl el kaldırır bi insan

Ayrılık stresi tamam bebeğine iyi gelmiyor olabilir ama dayak yemek de pek iyi değildir sanırım.
Doğar doğmaz onu da dövmeye başlar.
Babam beni dövmeye kırkım çıkmadan başlamış.
Annemi hiç affedemedim.

Koskocaman adam 9 yasindaki cocugun yazdigi kelimeler kurdugu devrik cumleler ile hamile karisina mi vuruyor.tukurseymis babaniz yuzune keske.

baska hicbisy yazmamis zaten daha ben bisi anlamadan once bagirdi ayni andada vurmaya basladi.sinir krizine girdim dogal olarak ayni anda aglaya aglaya babami.aradim yapacak.birseyim.yoktu cunku.karnimda bebekle o evde duramazdim

Haklısın gulum ama barışın demiyorum barismayinda ofkenizde dinince düşünün bu adam ezelden böyleyse net derim ayril

kusura bakma ama aptal bi kardesin okuz bi kocan var..
kimden o cesareti alip boyle msj atabiliyor ki kardesiniz? bi kere mi sahit oldu bu tarz bi konusmaya yoksa arada gorumcenin arkasindan konusuluyor mu?
dayak yediginiz halde hatasini anlasa donerim diyorsunuz ya, o zaman kardesin yaptigi essekligi telafi edecek, kocanda ailene ve sana birdaha siddet gostermeyecegine dair garanti verecek ozur dileyecek ki bi ihtimal bu is boyle duzelir yoksa bosanmaya gider..

Hamile kadina şiddet mi:/ ya Allah yardimcin olsun bu kadar bos bir seyin bunlara sebep olmasina cok uzuldum icim parcalandi..

İnsan küser, kızar, trip atar anlarım da dövmek nedir ya? Kendi kızkardeşini bu kadar önemsiyor iyi güzel ama aynı hassasiyeti bir insan evladı olan size gösteremiyor. Çok yazık..

Senin yaptığın veya söylediğin hiçbir şey eşinin hamile halinle sana şiddet göstermesine sebep değildir.Kaldı ki kardeşin de olsa bir başkasının hal ve hareketinden sorumlu değilsin.EVVELİ DE VARSA KARNINDAKİ MELEĞE KIYIP O CANİYE GERİ DÖNME.Bi kere yapan gene yapar.Hayatı kendine zindan etme . Kolay değil boşanmak başına gelmeyen anlamaz.Baktın ki çok pişman atlar sürdü af dilemesi,aileler girdi araya vs. Bebeğin hatrına bir kere daha şans ver ama yok burnundan kıl aldırmıyorsa adam hiç bakma arkana yolun açık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…