- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Bütün bu ...... yaparken cevap olarak tepkin ne oldu?az once konustuk bana demedigni birakmadi .aileme bile sayistirdi anneme babama kiz.kardesime.bu ofke ne anlamiyorum ailemin arkasindan demedigi kalmadi su an.bebegede onlar baksin filan dedi.inanamiyorum boyle biri oldugna ya benmi taniyamadim yoksa boyleydide ben gormekmi.istememisim.ben ailesine tek hakaret etmemisken her zaman karsilarinda susmusken.benim.ailemlik.bi durum olmadigi halde kufurler saydi anneme babama arkadan.cildiracagim
boşan.iyi gunler herkese.ne yapacagimi bilmez bir durumdayim anlatmak fikir almak düsuncelerinizi ogrenmek istiyorum.
7 aylik hamileyim.görumcem 31 yasinda bekar ogretmenlik.yapan baya hayat dolu biri bir gun mesajlaşırken gorumcem kizin bana benzemez insallah senin gibi olur gibisinden mesaj atti.gorumcem guzel bi bayan ama kilolu.bende benzesin halasida guzel yazdim.o.sirada annem ve 9yasindaki kiz kardesim yanimdaydi.anneme -gorumcem bana benzemesin diyo kiz anne dedim.annemde gorumcen cirkin degil niye oyle demiski felan dedi.bende aynen ama kilosu benzemez anne insallah ya kiz halaya benzer derler o kisim benzemez insallah sevmiyorum kilo milo filan dedim.ki bunu esimlede konusmustuk hadi kilosu benzerse filan diye sakalasmistik oda benimle.ayni sekilde dusunuyordu.ha kilolu olsa.sevmicemmi.yine benim.cocugum tabiki ama hani derler kiz halaya benzer ordan konusu aciliyodu .neyse bu tarz konusmalar gecti.iki gun once esim is seyahatinden eve dondugunde ben mutfakta yemek hazirliyordum kiz kardesim mesaj atmis telefonuma gorumcemle ilgili.iste yazmiski 'abla bi kiz var photoshopun kralini yapiyor tahmin et bakalim sevmedigin ve kizinin benzemesini istemedigin biri .yaninda kimse yoksa.atacam cunku cok.gizli' yazmis.ben mutfaktayken tlf salondaydi esim bu mesaji gorunce benim adima mesajlasiyor kiz kardesime at bakalim.kimmis filan yaziyor.kardesimde gorumcemin sosyal medyadan iki uc fotosunu atmis shoplanmis.
neyse mutfaktan hevesle geldim esim dellenmis vaziyette.sen benim ailemin dedikodusunumu yapiyorsun sevmiuorum felanmi.diyorsun kendi.ailenin yaninda.senin salak kardesin kimki bunlari yaziyor senin kardesin les gibi biz ona bisey diyozmu derken benim konusmama.firsat vermeden dovmeye basladi beni. ne oldu bitti anlayamadim kardesim konusmami farkli yorumlamis ve olan bana oldu.babamlari aradim durumu anlattim hemen geldiler babam evde kiz kardesime.baya kizmisti kardesim geldiginde agliyordu daha 9 yasinda.ama yaptigi yanlisti hemde cok.babam siddeti ogrenince esimle.hic.konusmadan kalk cabuk.gidiyoruz dedi. esimde aileme.kimse laf edemes felan deyince babam senin ailen kizim.ve karnindaki.bebegindir dedi.ben sana daha once kizima.vurma dedim dahada.gelip isteme.kizimi benden dedi babam
esimde tamam.istemem.dedi.o geceden sonra.ertesi gun eve gittim tek.basima .esyalarimi almaya esim evden cikmak uzereydi beni.gorunce.hemen.parmagindan yuzugunu cikardi cebine koydu.gormedigimi.zannetti.sonrada gitti
ben su an annemlerl kaliyorum yarin esim is seyahatine gidecek tekrar 1gunluk .ona cok.kizginim ne yaparsa yapsin icimde sevgi.var.ama.siddete.goz.yumamiyorum onun bebegini tasirken.su an evimde olmayi cok.isterdim gunlerce memlekete donmesini bekledim dondugu gun bunlari yasamak.oyle zoruma gittiki.galiba bu kez duzelmeyecek yaptigindan pisman oldu biliyorum kavga esnasinda babami.aradigimda pisman sekildeydi ama olanlari.degistirmiyor bu.su an oyle stresli ve skntlymki bebege bisey olacak.diye korkuyorum artik.vucudumda yaralar.atiyor uzuntuden.kusura bakmayin uzun oldugu icin
kizardim bagirirdim.ama siddet uygulamazdim.babam.asiri sabirli bir insan ve zaten yerimde baskasi olsa saldirirdi kocana dedi babam.yani yalan soylemiyorum siddet gordum.ayrica kimseyle bsey konusmadim anneme iki cumle soyledim.kardesim abartmis bunu.bence diyerek.yorum.yapmayin hele hele burda yazana inanmayip ne yasandigni bilmeden hic yorum yapmayin.merakli.degilim.su an baba evinde olmaya siddet girmeseydi araya gekmezdim zaten bunu cok iyi biliyor.ona dedin dovmek yerine beni dinleseydin kardesimi beraber kizardik dedim.su an hersey ustume ustume geliyor zaten birde boyle yargisiz infaz tarzi yorumlar dahada geriyor.Bence burada haklı olmak için dayak yedim diyorsunuz çünkü sonuna kadar haksız olduğunuzu biliyorsunuz. Eğer ki ben o halimle dayak yesem babam o adamı ne yapardı bilemiyorum eşya almaya da tek başıma yollamazdı yani.
Yaptığınız çok çirkin bir şey. Ne demek kilosu benzemesin de etmesin de bunun muhabbetini ailenizle yapmanız çok çirkin ne var kiloluysa ne alaka kilonun benzemesi ayrıca. Ve evet kardeşiniz onu yazınca haklı olarak delirmiş Ne bayağı bir muhabbet. Sizin eşiniz kardeşiniz anneniz hakkında kardeşiyle o şekilde konuşsa ne yapardınız.
baska hicbisy yazmamis zaten daha ben bisi anlamadan once bagirdi ayni andada vurmaya basladi.sinir krizine girdim dogal olarak ayni anda aglaya aglaya babami.aradim yapacak.birseyim.yoktu cunku.karnimda bebekle o evde duramazdimKardeşinin yaptığı hata ama eşinizin yaptığı daha büyük hata
Şu an sakin 10 gün kadar sonra her şey konuşulur
birde kardeşiniz başka ne yazmış
bilmiyorum yemeden icmeden kesildim...en son konustugmuzda bi cok sey soyledi hakaretler asagilamalar.en sonda tum heosini ablam yazmis diye dalga gecti.bunlardan sonra benim icimde sogudu buyuk ihtimal.bosaniriz cunku artik eskisi gbi olmaz.hayirlisi olsunOff ya cok uzgunum okumasaydim keske
Senin olan bitenle hicbir alakan yokken
Niye boyle olaya maruz kaliyosun.
Ne yazacagimin bilemiyorum kotu oldum ben cook.
sen bebegin için iyinolmaya calış canım.hiç suçun yokken yaşadığın sıkıntı canını yakacak mutlaka ama ne olursa olsun bebekten daha önemli birsey yok.esinle bosanmazsın bence ama bosanırsanda üzülme hamile kadına el kaldırmayı haklı çıkaracak bir mazeret olamazbilmiyorum yemeden icmeden kesildim...en son konustugmuzda bi cok sey soyledi hakaretler asagilamalar.en sonda tum heosini ablam yazmis diye dalga gecti.bunlardan sonra benim icimde sogudu buyuk ihtimal.bosaniriz cunku artik eskisi gbi olmaz.hayirlisi olsun
Ayrılık stresi tamam bebeğine iyi gelmiyor olabilir ama dayak yemek de pek iyi değildir sanırım.iyi gunler herkese.ne yapacagimi bilmez bir durumdayim anlatmak fikir almak düsuncelerinizi ogrenmek istiyorum.
7 aylik hamileyim.görumcem 31 yasinda bekar ogretmenlik.yapan baya hayat dolu biri bir gun mesajlaşırken gorumcem kizin bana benzemez insallah senin gibi olur gibisinden mesaj atti.gorumcem guzel bi bayan ama kilolu.bende benzesin halasida guzel yazdim.o.sirada annem ve 9yasindaki kiz kardesim yanimdaydi.anneme -gorumcem bana benzemesin diyo kiz anne dedim.annemde gorumcen cirkin degil niye oyle demiski felan dedi.bende aynen ama kilosu benzemez anne insallah ya kiz halaya benzer derler o kisim benzemez insallah sevmiyorum kilo milo filan dedim.ki bunu esimlede konusmustuk hadi kilosu benzerse filan diye sakalasmistik oda benimle.ayni sekilde dusunuyordu.ha kilolu olsa.sevmicemmi.yine benim.cocugum tabiki ama hani derler kiz halaya benzer ordan konusu aciliyodu .neyse bu tarz konusmalar gecti.iki gun once esim is seyahatinden eve dondugunde ben mutfakta yemek hazirliyordum kiz kardesim mesaj atmis telefonuma gorumcemle ilgili.iste yazmiski 'abla bi kiz var photoshopun kralini yapiyor tahmin et bakalim sevmedigin ve kizinin benzemesini istemedigin biri .yaninda kimse yoksa.atacam cunku cok.gizli' yazmis.ben mutfaktayken tlf salondaydi esim bu mesaji gorunce benim adima mesajlasiyor kiz kardesime at bakalim.kimmis filan yaziyor.kardesimde gorumcemin sosyal medyadan iki uc fotosunu atmis shoplanmis.
neyse mutfaktan hevesle geldim esim dellenmis vaziyette.sen benim ailemin dedikodusunumu yapiyorsun sevmiuorum felanmi.diyorsun kendi.ailenin yaninda.senin salak kardesin kimki bunlari yaziyor senin kardesin les gibi biz ona bisey diyozmu derken benim konusmama.firsat vermeden dovmeye basladi beni. ne oldu bitti anlayamadim kardesim konusmami farkli yorumlamis ve olan bana oldu.babamlari aradim durumu anlattim hemen geldiler babam evde kiz kardesime.baya kizmisti kardesim geldiginde agliyordu daha 9 yasinda.ama yaptigi yanlisti hemde cok.babam siddeti ogrenince esimle.hic.konusmadan kalk cabuk.gidiyoruz dedi. esimde aileme.kimse laf edemes felan deyince babam senin ailen kizim.ve karnindaki.bebegindir dedi.ben sana daha once kizima.vurma dedim dahada.gelip isteme.kizimi benden dedi babam
esimde tamam.istemem.dedi.o geceden sonra.ertesi gun eve gittim tek.basima .esyalarimi almaya esim evden cikmak uzereydi beni.gorunce.hemen.parmagindan yuzugunu cikardi cebine koydu.gormedigimi.zannetti.sonrada gitti
ben su an annemlerl kaliyorum yarin esim is seyahatine gidecek tekrar 1gunluk .ona cok.kizginim ne yaparsa yapsin icimde sevgi.var.ama.siddete.goz.yumamiyorum onun bebegini tasirken.su an evimde olmayi cok.isterdim gunlerce memlekete donmesini bekledim dondugu gun bunlari yasamak.oyle zoruma gittiki.galiba bu kez duzelmeyecek yaptigindan pisman oldu biliyorum kavga esnasinda babami.aradigimda pisman sekildeydi ama olanlari.degistirmiyor bu.su an oyle stresli ve skntlymki bebege bisey olacak.diye korkuyorum artik.vucudumda yaralar.atiyor uzuntuden.kusura bakmayin uzun oldugu icin
baska hicbisy yazmamis zaten daha ben bisi anlamadan once bagirdi ayni andada vurmaya basladi.sinir krizine girdim dogal olarak ayni anda aglaya aglaya babami.aradim yapacak.birseyim.yoktu cunku.karnimda bebekle o evde duramazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?