artık nefes alamıyorum

Canım o biraz boşanmak için mana aramış yaa tamam evet çok kizabilir ama dövmek nedir tatlım çok ayıp ya ve sen hamilesin bu arada babani çok taktir ettim herkese böyle bir baba nasip eder rabbim ayakta alkışlıyorum koca yürekli adam kendisi üzülme derim dayak kötü şey ya hele böyle bı konu adı altında peygamber efendimiz bile en fazla kötü yola giderse bı tokat belki anlamında hadisi var ki sen aldatmasına hırsızlık yapmamassin adam yüzünü yere egmemissin bucne öfke boyle

Yuhh hamile kadına el kadıran bir adama babanız sakin bile davranmış.

valla canım kendini çok masumca anlatmışsın yanlış anlaşıldım falan diye ama sanki bana kardeşinin yanında annenle görümcen hakkında dedikodular yapıp epey bi alay etmişsin gibi geldi. yoksa kardeşinin bu kadar aklında kalıpta görümceni sana fotoşoplayıp atmazdı.

Sinirlerine hakim olamamak işte böyle haklıyken haksız duruma düşürüyor insanı
Adamın gözünde ailesinin dedikodusunu yapan kardeşini çocuğun diline düşürüp dalga konusu eden kadın durumundasınız.
Geri adım atacağını sanmam.

bilmiyorum cok kotuyum ufak.adim.atsa pismanligni.gosterse tsmam.dicem oda yok.....cuma gunu doktora gitmem lazim .gelecekmi bilmiyorum.normalde kendi olmadan gitmeme.kizar. heralde sildi.beni tamamen
Silmemiştir merak etme babandan biraz korkuyor bence.. sen dus et cumayı bir bekle bakalım arayacaktır

Esimiz bizim kardesimiz icin boyle birsey yapsa biz esimizi dovermiydik dovmezdik kizar kuser trip atar uc gun sonra unuturduk.
Dovmek ne .babaniz zulme engel olmus sevaba bile girmistir.sizi kurtarmis.kardesineze de kizmayin cocugun psikolojisini bozmayin.esinizin gercek yuzunu gormus oldunuz bu vesileyle.

canım üzülme ama çok pişman olana kadarda dönme ,inan bana kendi ayağınla gidersen yine dayak yerdin erkek alışınca bırakmıyor şiddeti.

Çok üzüldüm. Ama sana paşalar gibi sahip çıkan baban var. Onun kıymetini bil. Böyle şeyler yaşayıp ailesindende destek göremeyen o kadar çaresiz kadın var ki.

Eşinde sana, hemde hamileyken vurması affedilir bir durum değil. Onlar ailesi de sen ve karnındaki ne oluyor. Senin çok güzel bir ailen var. Daha iyilerini hakediyorsun.

Tam bir okuz ile evliymissiniz ,
Ortada bir cocugun densizliginden baska bir sey yok ,
9 yasinda bir neden bu kadar abuk subuk davranir ki ,anbeniz babaniz ona bir ceki duzen versin ,
Esinize pes diyorum kadina birak hamile bir kadina vurulur mu ,bosanin serefsizden

Ah be konu sahibi, daha once de sana siddet uygulayan bir mahlukattan neden hamile kaldin?
Cok uzuldum halinize.
Muhtemelen geri doneceksiniz ama ya sonra? Size ya da evlatlariniza bir daha siddet uygulamayacagi ne malum?

teaaduf fotolari.gormus farketmiski.shop var bana o sekilde yollamis.iste.konusilacak.bisey.yokki.gorumcemle ilgili.o an.konusulmus.kapanmis.bi konu iki uc cumleyi.gecmez yani. kardesim biraz abartir .simartilmis bir cocuk aslinda. simarikca bir haraket bu yaptigida.esimin ailesi hakkinda olumsuz bi konusma yapmadim yani.beni dinlemeliydi esim.gorumcemi fazla da gormem.zaten icli dislida degiliz.o yuzden aklima.gelmez bile cogu zaman.yani o anlik.ufak.konusma bu hale geldi.nasil.oldu anlamiyorum.

9 yaşındaki çocuk ne yaparsa yapsın, eşinin seni dövmesinin hiçbir bahanesi, özrü olamaz. Üstelik hamileymişsin. Sakin dönme, pişman olsun, burnu sürtsün iyice dicem ama yine ilerde bir gün aynı şeyi yapacak gibi geliyor.

Silmemiştir merak etme babandan biraz korkuyor bence.. sen dus et cumayı bir bekle bakalım arayacaktır
az once konustuk bana demedigni birakmadi .aileme bile sayistirdi anneme babama kiz.kardesime.bu ofke ne anlamiyorum ailemin arkasindan demedigi kalmadi su an.bebegede onlar baksin filan dedi.inanamiyorum boyle biri oldugna ya benmi taniyamadim yoksa boyleydide ben gormekmi.istememisim.ben ailesine tek hakaret etmemisken her zaman karsilarinda susmusken.benim.ailemlik.bi durum olmadigi halde kufurler saydi anneme babama arkadan.cildiracagim

Neden bi çocugun lafını bukadar büyüttü anlamadım ki. Kim aradı sen mi? Sen ona bir cocugun lafını kaldıramadıgını ama koca adamın ailesi için demediğini bırakmadıgını haklı bile olsa bu kelimelerden sonra haksız duruma düştüğünü bi söyle. Ailesi mi doldurdu acaba. Genelleme tapmak istemiyorum ama bir çok erkek sinirlenince gözü dönüyor küfüre vuruyor zaten o haklılığını sana vurarak kaybetti burnu sürtsün biraz bırak

Ya yuh senin ağzından nasıl konusur özel denen bişey var artı kardeşin daha 9 yaşında nasıl ciddiye alıyor ve seni hamile halinle dövüyor öküzün önde gideni yani yazık ya sende üzülme bebeğin var karnında Allah korusun bişey olur

9 yaşında çocuk yani ne kadar büyütmüş olayı,haksız kesinlikle

daha önce şiddet var mıydı? bende 7 aylık hamileyken benze bir muamele görüp evi terk etmiştim. ki bizde ailesinin bana yaptıklarını eşime kızgın bir şekilde anlatıp annem şunu dedi baban bunu dedi şeklinde o da üste çıkmak için bizimkiler uzakta olmalarına rağmen sizinkilerde böyle diyince ben çıldırıp ağzıma geleni saymıştım. sonuç eşim bana vurdu. ben evi terk ettim. memleketime gittim. sonra çok yalvardı ama dönmedim anneannemin evinde yaptım doğumumu. hala içimdedir. sonrasında affetsemde içimden çıkmadı çıkmayacakta ne yapmış olursa olsun bi insan böyle bir muameleyi haketmez. hamile insana el kaldırmak vicdansızlıktır. üzülme bebeğini düşün çünkü yaşadığın her sıkıntı ona yansıyor. benim kızım o gerginlikler yüzünden çok huysuz bir bebeklik geçirdi. şu an yine hamileyim ve inanın yazınızı okuduğumda ağlamaya başladım hala da ağlıyorum. allah yardımcınız olsun. ama geri adım atmayın lütfen. şanslısınızki sahip çıkan bir babanız varmış. benim babam da yok. sağolsaydı o da beni çeker alırdı

daha önce de dövmüş belli ki. şimdi de pişman biliyorum diyosun. dövüp dövüp pişman olmak neyin kafası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…