Ne zaman bu çocuğun konusu açılsa nefret ediyormuşum gibi davranıyorum.Bana ne anasından babasından hiç de umrumda değil nefret ediyorum ondan diyorum.Gece olduğunda tek başıma kaldığımda dürüst oluyorum oturup ona dediklerim ve onun yaşadıkları için dakikalarca ağladığım günleri biliyorum.Sadece şunu düşün çocuğun baba demesiyle baban onun babası olmuyor ya sen kimsen olmadığı için birine baba demek zorunda kalsaydın o boşluğu doldurmak için ve onun çocuğu seni kıskansa ne şımarık bir çocukmuş keşke benim öz babam olsa da on kişi baba dese derdin seni anlıyorum sende ilgi alaka gezmek birlikte vakit geçirmek istiyorsun ama senin hiç yoktan bir annen var o çocukta o da yok ben olsam abim gibi görürüm hep beraber gezeriz bu zamana kadar hala iletişim içinde olduklarına göre çocuk nankör bir tip değil değer bilen biri
bak seni ruhen hiç iyi bulmadım lütfen biraz daha insani düşün halanın onun bunun ne dediğinin ne önemi var seni yakında üniversiteye gidecek olgunlukta biriysen eğer böyle durumlarda karşındaki insana cevap vermeyi bilmelisin evet demekki bir kız bir erkek istemiş gönlü temiz allah verdi diyip geç sen sinir oldukça her şey sana batar gerçekten yetime sahip çıkmak büyük erdemdir ne ana babalar görüyoruz kendi çocuğunu boğarak öldürüyor senin baban kan bağı olmayan birine sahip çıkıyor babanla ne kadar övünsen azNe zaman bu çocuğun konusu açılsa nefret ediyormuşum gibi davranıyorum.Bana ne anasından babasından hiç de umrumda değil nefret ediyorum ondan diyorum.Gece olduğunda tek başıma kaldığımda dürüst oluyorum oturup ona dediklerim ve onun yaşadıkları için dakikalarca ağladığım günleri biliyorum.
Bir de belirtmek istemedim feminen bir yapım olduğu için söylemeye dahi utanıyorum.Babam bu çocuğu halamlarla tanıştırmış sizin yeğeniniz benim oğlum diye.Halamlarla aram hiç iyi olmadı.Sırf canımı yakmak için demek ki erkek çocuk istiyormuş abimiz dediler bana.Yani birlikte gezeip dolaşamam asla yapamam bunu.Ne zaman görsem selam bile vermiyorum
Yani Allah aşkınıza bu nasıl bir üsluptur? Babam çocuğu bile tanımıyordu annem tutup da bizim eve getirmeyene kadar.Annemin arkadaşının oğlu.Kandırmış falan ne kadar hoş değil mi?Seni ve anneni baban iyi kandırmış. Kesinlikle oğlu. Yoksa başkasının oğluna kimse kalkıp da uzaktan aileden habersiz gizli saklı babalık etmez!
Tabii ki duyuyorum hatta bu kadar çok sevdiğimden böyle davranıyorumTek cocuk musunuz? Bana babanizi ilk defa paylasmak zorunda kaldiginiz icin boyle tepki veriyorsunuz gibi geldi. Bir 5 sene sonra babanizin cok yuce gonullu bir insan oldugunu anlayip, gurur duyacaksaniz :)
Elbette yardımcı olması kıvanç duyulacak bir durum.İsterseniz siz biraz empatin kurun dışarıdan birinin sizin babanızla daha çok vakit geçirdiğini daha çok baba dediğini bir düşünün bakalımAnnesi-babası sahip çıkmamış bir sabiye babaniz kol kanat germis,sahip çıkmış bundan kıskançlık değil övünç duymalısınız..
O hayata siz de sahip olabilirdiniz,az empati !!
Zaten her şey üst üste geldi okb tanısı sınav tekrarı bir de bu durum tuz biber oldu.bak seni ruhen hiç iyi bulmadım lütfen biraz daha insani düşün halanın onun bunun ne dediğinin ne önemi var seni yakında üniversiteye gidecek olgunlukta biriysen eğer böyle durumlarda karşındaki insana cevap vermeyi bilmelisin evet demekki bir kız bir erkek istemiş gönlü temiz allah verdi diyip geç sen sinir oldukça her şey sana batar gerçekten yetime sahip çıkmak büyük erdemdir ne ana babalar görüyoruz kendi çocuğunu boğarak öldürüyor senin baban kan bağı olmayan birine sahip çıkıyor babanla ne kadar övünsen az
Canım bak bende okb yim bu hastalığı gözünde ne kadar büyütüp ne kadar okb yim dersen o kadar takıntılı olursun okb yim ama temizlik sayı sayma kaygı bozukluğu sürekli takıntılı düşünceler bende yok ama inan senin yaşında vardı sonra baktım ilaçla tedaviyle yenemiyorum bak ben ayağımi bir yere çarpsam dönüp diğerini de vuran insandım eşitlik olsun diye yatakta bir dua okumaya başlardım bir saat sürerdi yolda biri bana baksa neden baktı diye 3 gün kafamda kurardım baktım olacak gibi değil bıraktım gitti inan o kadar rahat bir tipim ki şu an kim ne yaparsa yapsın aklıma bile gelmez aman der geçerim sürekli kendine hatırlatma takıntılı olarak tekrar ettiğin şeyler varsa yapma bir süre sonra unutuyorsun zaten yapmaya devam ettikçe alışkanlık oluyor kafana uyurken düşünceler kurgular gelirse dizi aç izleyerek uyu her şeyi çok ince düşünmeZaten her şey üst üste geldi okb tanısı sınav tekrarı bir de bu durum tuz biber oldu.
İnşAllah ben de düzelirim.Kafamda neler neler kuruyorum bir bilsenizCanım bak bende okb yim bu hastalığı gözünde ne kadar büyütüp ne kadar okb yim dersen o kadar takıntılı olursun okb yim ama temizlik sayı sayma kaygı bozukluğu sürekli takıntılı düşünceler bende yok ama inan senin yaşında vardı sonra baktım ilaçla tedaviyle yenemiyorum bak ben ayağımi bir yere çarpsam dönüp diğerini de vuran insandım eşitlik olsun diye yatakta bir dua okumaya başlardım bir saat sürerdi yolda biri bana baksa neden baktı diye 3 gün kafamda kurardım baktım olacak gibi değil bıraktım gitti inan o kadar rahat bir tipim ki şu an kim ne yaparsa yapsın aklıma bile gelmez aman der geçerim sürekli kendine hatırlatma takıntılı olarak tekrar ettiğin şeyler varsa yapma bir süre sonra unutuyorsun zaten yapmaya devam ettikçe alışkanlık oluyor kafana uyurken düşünceler kurgular gelirse dizi aç izleyerek uyu her şeyi çok ince düşünme
Bildiğime emin olabilirsin aynı yerden geçtimİnşAllah ben de düzelirim.Kafamda neler neler kuruyorum bir bilseniz
Dalga mı geçiyorsun? İnanıyorsan bize ne? Ne gibi bir yardım bekliyorsun bizden peki?Yani Allah aşkınıza bu nasıl bir üsluptur? Babam çocuğu bile tanımıyordu annem tutup da bizim eve getirmeyene kadar.Annemin arkadaşının oğlu.Kandırmış falan ne kadar hoş değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?