- 25 Aralık 2020
- 5.971
- 21.470
- 298
- 41
farklı farklı ülkelerden, haliyle farklı farklı para birimlerinden farklı sistemlerle gelen onlarca ödemem oluyor her ay, türkiye'de de benim aldıklarım ödediklerim, (2 ayrı şehirde ev düzenim var, kirada evim var, memlekette ayrı işler var var da var) yine her ay onlarca işlemim var...bu ay bir de taşınma etme işleri on yirmi otuz değil yüz işlem olmuştur... eşyalar filan satıldı alındı, uygulamalar vs vs. yani bunun bu kadar stres olacak nesi var çözemedim. üstelik size tüm ödemeler bankadan olmuş. en fazla oturur bakarsın 10 dakikalık bir iş. tüm bir akşam boyunca bunu konuşacak ne var ben hiç anlayamadım.
sizin çocuk zaten kolay bir çocuk değil, artık biz bile biliyoruz. (zor çocuk ne demek biliyorum) ama hani birbirinizi dha da germek yerine çocuğu uyuttuktan sonra neyse ne bakarız, şimdi nefes allaım parkta deyiverseydeniz.
bazı insanların stres yönetimi aşırı kötü oluyor ama siz yeni evli değilsiniz, yeni tanışıyor değilsiniz. birbirinizi boşa üzmüşsünüz. eşiniz stresini daha iyi yönetmeli siz de çocuğu biraz salmalısınız.
neyse olur böyle kazalar diyelim, geçmiş olsun.
sizin çocuk zaten kolay bir çocuk değil, artık biz bile biliyoruz. (zor çocuk ne demek biliyorum) ama hani birbirinizi dha da germek yerine çocuğu uyuttuktan sonra neyse ne bakarız, şimdi nefes allaım parkta deyiverseydeniz.
bazı insanların stres yönetimi aşırı kötü oluyor ama siz yeni evli değilsiniz, yeni tanışıyor değilsiniz. birbirinizi boşa üzmüşsünüz. eşiniz stresini daha iyi yönetmeli siz de çocuğu biraz salmalısınız.
neyse olur böyle kazalar diyelim, geçmiş olsun.