- 26 Temmuz 2016
- 338
- 228
- 103
- Konu Sahibi baharguzeli
-
Eveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum
+1000Yaş kaç bilmiyorum ama sağlıklı olduğuna, regl olabildiğine şükretmelisin.
Madem cocuk istemiyorsun hormonli spiral diye bisey var hic adet olmuyorsun ciktigi anda aynen devam ediyor adetEveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum
Bi arastirayim tesekkur ederimmMadem cocuk istemiyorsun hormonli spiral diye bisey var hic adet olmuyorsun ciktigi anda aynen devam ediyor adet
Doğum kontrol hapı, spiral? Hem miktarı hem ağrıyı azaltır dene istersen bir doktora danışıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?