- 15 Aralık 2009
- 8.459
- 19.247
- 773
- Konu Sahibi baharguzeli
-
Sen böyle diyince korktum şimdi bende 40 gündür regl olmuyorum acaba bende mi kesildimDeme öyle.
Bir arkadaşım var. Hiç adet olmuyor.
Dolayısıyla çocuğu da olmayacak
Gitmediği doktor kalmamış ama nafile.
Sırf bunun için ebe oldu.
Picama benim bir değil bir sürü bebeğim var derdi bana.
Keşke derdi, keşke adet olsam da ağrısını çekmeye bile razıyım.
40 gündür dediğine göre sen olmuşsun sanırım.Sen böyle diyince korktum şimdi bende 40 gündür regl olmuyorum acaba bende mi kesildim
Bu arada arkadaşına çok üzüldüm canım doğuştan gelen bi rahatsızlığı mı var?
Çok üzüldüm canım kıyamam,umarım evlat sahibi olmanın kısa bir yolu vardır onun için.40 gündür dediğine göre sen olmuşsun sanırım.
Arkadaşım hiç olmamış.
O duyguyu bilmiyor yani.
Evet, doğuştan.
kız öyle deme yaEveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum
sorunu Allah 'a yöneltiyomuşsun gibi hissettim adasdasdÖmür boyu 2-3 tane çocuk yapacağız diye her ay neden regl oluyoruz ki? Yılda 10 yavru yapan hayvanlar bile regl olmuyor bizim gibi .
Çok üzüldüm canım kıyamam,umarım evlat sahibi olmanın kısa bir yolu vardır onun için.
Allah yardımcısı olsun.
İşte kiminin duası,kiminin bedduası..
Herkesin farklı bir derdi var..
Sadece çocuk yapmak için regl olmuyoruz ki..Ömür boyu 2-3 tane çocuk yapacağız diye her ay neden regl oluyoruz ki? Yılda 10 yavru yapan hayvanlar bile regl olmuyor bizim gibi .
Aynen mevrouw un dediğini yap canım o zaman rahat edersin.Madem cocuk istemiyorsun hormonli spiral diye bisey var hic adet olmuyorsun ciktigi anda aynen devam ediyor adet
allah allah ağrı kesici işe yaramıyor mu, doktora gidin, her ağro kesici her ağrıya iyi gelmez.Eveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?