- 23 Temmuz 2014
- 3.846
- 16.920
- 408
- 33
- Konu Sahibi baharguzeli
-
Biran için gençliğimdeki asi blueberry canlandı gözümde, aynı kafa aynı cümlelerEveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum
Bende 30 yasindan sonra agrili adet olmaya basladim. 47 yasindayim hala duzenli olarak geliyor. Ilk 2 gun hem asiri geliyor hemde cok agrili geciyor. Beni goren dusuk yapiyor sanir. 2 gun evde hapsolurum artik. Agri kesiciyi gunde 2 kere iciyorum mecburen.Takvim tut sancı başlamadan ağrı kesicini al. Ay içinde belini ayaklarını ayak bileklerini her zaman sıcak tut. Beslenmene dikkat et. Yaşla birlikte o sancılar azalıyor. Evvelden her ay hastanelik olurdum, ilaç almıycam diye o ağrıyı çekerdim. Şimdi o Gündenlerde 3-4 tane içiyorum, rahatlatıyor. Bi de kendini sıcak tutarsan acı hafifler.
Kafamda deli sorular :))Ömür boyu 2-3 tane çocuk yapacağız diye her ay neden regl oluyoruz ki? Yılda 10 yavru yapan hayvanlar bile regl olmuyor bizim gibi .
Bende senin gibiyim canim malesef. Seni cok iyi anliyorum. Hatta gecenlerde konu acmistim bende. Ben serum takiyom parol um serum seklinde olanlari. Bir sise serumu 2 tablet parol ediyor. En azindan parol diger agri kesicilerden daha mahsumEveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum
Bugün ağrıdan evden çıkamamış birisi olarak ben de destekliyorum !!!Konuyu eğlenceli bulan tek ben miyim
Her ay etraf batıyor hele yolculuk varsa şenlik
Kınu sahibesini destekliyorum
Aynılarını yasadım o dort bes gunler gecmıyordu ama agrı kesici de mi gecırmıyor istersen ismini ozelde yazabilirim.Eveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm
Allah akıl fikir versin böylelerine. Yaşı küçük kesin bu yazanın . Millet ilaçlar olmak için deliriyor.ben her ay regl olduğumda rabbime binlerce şükür ediyorum. Genç kızlığımda olmadığım için beyin ameliyatı oldum bu sebepten.Konu Sahibi sana yazıyorum iyi oku! Geçmişte adet olduğum için çok soylenirdim. Şimdi ne oldu biliyormusun 30 yaşımda menopoza girdim
Adet olmuyorum 2 senedir. Yan etkileri öldürüyor beni. Ne diye o cümleleri kurdum. Adet olmak ne kadar çok önemli imiş. Keşke olsamda agrilarim olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?