Hayır gene ayıp yapan ben oldumAh canım ya kıyamam üzülme
Başka kursa gidersın ..
Evet edemiyorum doğru tespit,çünkü karşımdakiler bende büyük diye birşey demek saygısızlık etmek istemiyorum kuzenimle ilk kavgamız oldu kavgayı sevmediğimden susuyorum içime atıyorum taştı artıkCok alingansiniz..biraz güclü olun..hayat böyle iste..toz pembe degil..karsinizdakilere kendinizi ifade edemiyorsunuz bence
Canım sende alınganlık yapacağına kuzenıne o an kızsaydın keşkeHayır gene ayıp yapan ben oldumHocada sağolsun tuz biber oldu moralime
Evet öyleHayat insani goz yaslariyla olgunlastirir.
Kızdım zzatenCanım sende alınganlık yapacağına kuzenıne o an kızsaydın keşke
Boşverdim ablam artık vadesi dolmuştu sabrımın iyi oldu bitti gitmicemOyy canım kıyamam sana yaüzülme ne olur.. boşverr.. sıkma canını.. hiç bir şey için üzülmeye değmez bu dünyada senden önemli hiç birşety yok.. kuzeninde çok ayıp etmiş.. ama salla..boşver canım..
Sende bana ayıp ettin deyip tavrını koy neden hep üzülen sen oluyorsun kı .sKızdım zzatensöyledim ona kaç kere bugünde telefonda tartıştık beni arıyor üstümü giydim çıkarıcam mı diyor bende ben çıkardım sende çıkarabilirsin dedim ayıp ediyormusum ben heyy allahım
canım sonradan pişman olmuyacağını düşünüyorsan bence hemen kestirip atma...ama hakikaten de artık dayanamayacğım diyorsan karar senin.. sen daha iyi bilirsin kendini..Pireye kızıpta yorganda yakma derimBoşverdim ablam artık vadesi dolmuştu sabrımın iyi oldu bitti gitmicem
Evet yaSende bana ayıp ettin deyip tavrını koy neden hep üzülen sen oluyorsun kı .s
Sanırım gerçek hayatta çok naif birisin ve kuzenınde bunu kullanıyor.
Aynen dişe diş , kana kan :))Evet yadur bende mesajına cevap yazıcam sende ayıp ettin diye :)
Yok abla bu ilk değil 3 aydır sabr çekiyorum buraya kadarcanım sonradan pişman olmuyacağını düşünüyorsan bence hemen kestirip atma...ama hakikaten de artık dayanamayacğım diyorsan karar senin.. sen daha iyi bilirsin kendini..Pireye kızıpta yorganda yakma derim
Aynen :)Aynen dişe diş , kana kan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?