Artık sabrım bitti :(

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.902
82.700
798
Çok büyük bi dert değil ama o kadar sinirli,üzgün ve moralim bozuk ki sabah erkenden kalktım güzelce kahvaltımı hazırladım,müzikler dinleyerek hazırlandım herşey buraya kadar süper hatta yeni bir güne başlamak için muazzam.normalde saat tam sekizde buluşuyoruz kuzenimle bende hazırlandım çıktım aradım telefonla evin önündeyim dedim(her zaman bana aynı şeyi yapar beni 1 dk beklemez ama ben bekleyince öyle olmuyor) neyse bana dediki'olsun,geç gideriz'ya ben hazırlandım kapıdayım zaten hastayım hava buz gibi neyse bana bunu her seferinde yapıyorbende ağlayarak eve geldim ve asıl patlama babamdan oldu bana etmediği hakaret kalmadı nefret ediyorum ağzımı bile açamıyorum çünkü neden o ERKEK bana gücü yeter neyse ben agladım içli içli patlamama neden olan 2.hususta kurs hocamın bana olan isteksizliği,işimi görmek istememesi bana sinir oluyor,geçen haftada onun yüzünden eve gelince saatlerce ağladım kursu bırakma niyetim vardı zaten..Vakit gelince kuzenim aradı 'gelmiyorum,hocaya dersin ben artık gelmicem dedim,ve ilk tartışmamızıda yaptık telefonda yaptığın cok ayıp diye mesaj atmış ayy çok üzgünüm hersey üst üste geldi sabrım taştı aylardır hocayı idare et kuzeni idare et bitti artık

şimdi hoca yada kurstan birileri arayınca ne dicem?

Son düzenleme:
Ah canım ya kıyamam üzülme
Başka kursa gidersın ..

Cok alingansiniz..biraz güclü olun..hayat böyle iste..toz pembe degil..karsinizdakilere kendinizi ifade edemiyorsunuz bence
Evet edemiyorum doğru tespit,çünkü karşımdakiler bende büyük diye birşey demek saygısızlık etmek istemiyorum kuzenimle ilk kavgamız oldu kavgayı sevmediğimden susuyorum içime atıyorum taştı artık

Oyy canım kıyamam sana yaüzülme ne olur.. boşverr.. sıkma canını.. hiç bir şey için üzülmeye değmez bu dünyadasenden önemli hiç birşety yok.. kuzeninde çok ayıp etmiş.. ama salla..boşver canım..

Sende bana ayıp ettin deyip tavrını koy neden hep üzülen sen oluyorsun kı .s
Sanırım gerçek hayatta çok naif birisin ve kuzenınde bunu kullanıyor.

ne kursuna gidiyorsunuz?
olaylara çok duygusal bakmayın. hocanızın tavrı yüzünden kursunuz dan geri kalmayın. hele ki bu eğitimin için gittiğin bir kurs ise..

Her bitis bize yeni kapilar acar. O yuzden ne kursuna ne de kuzeninin umursamazliklarina uzulme guzelim. Yillar sonra bunlari dusunup niye bu kadar uzulmusum ki diyeceksin. Sen o guzel kalbini kimsenin kirmasina izin verme. Herkesin gelisine gidis.

ay canım ya kusura bakma siley üzgün yapmıştım nasıl öyle gülmüş.. yanlış olmuş sakın yanlış anlama benioff yaa..
bu arada karar senin canım.. dayanamıyorsan boşver o zaman.. seni mutlu etmedikten sonra oraya gitmek değmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…