Okulada devam ediyorum açıktan bütün gün evde olduğumdan gitmek istedim kursaNiye nakis kursu?okula niye devam etmiyorsun.
Her insan bir değil..anlamadan bilmemed böyle konusmanda hiç doğru değilKursa gitmeyecegin varmis yarim saati bahane etmissin gibi geliyor..cok alingansin..böyle devam edersen kendini de karsindakileri de yipratirsin..
Walla ben hic yapamam mesela senin gibilerle
Kadın derdi benim :) bana zor isler veriyor mesela gidiyorum yardım almak için yüzünü ekşitip herkese daha iğne tutmayı bile bilmiyor diyor benim için herkes yaptıklarıma hayran o hep suratsız bana karşıhiç bi işime aferin güzel olmuş demedi bana laf sokuyir falan melanet bişey ya
Yapma güle güle yolun açık olsun napim simdiNeyi anlayip bilmem lazim ki?anlattiklarinda hic bir sey yok..kücük de degilsin..20 yasindasin ama alingansin
Alingan insanlarla yapamam yani..yapmam mi lazim?
Manyak abartıyo olabilirmiyim sende kadiss aylardır kadınla ısınmaya çalışıyorum zıt bana amaanladım.sen abartıyo olabilir misin peki yani ne bileyim manyak değilse derdi ne olabilir ki
AynenBence git baska birseyle ugras su moddan bi kurtul önce yoksa sinirlenecek baska şeyler bulacaksın
Madem umrunda degil basta niye tepkili konusuyorsun?elestiriye acik degilsin..senin de yolun acik olsunYapma güle güle yolun açık olsun napim simdi
Evet canım bunlar 3 aydır sabrın sonu patlaması olduevet yani ben yanlış birşey yapmadım bana ayıp ediyorsun,gelmessen gelme diyor ahh babam gibi bi kocam olucagına öliyim daha iyi
SağolasınMadem umrunda degil basta niye tepkili konusuyorsun?elestiriye acik degilsin..senin de yolun acik olsun
Ahh canım ya ben mi güçlüyüm nerem güçlü ki allasen evet beni çok iyi anladın insanları kırmaktan hep kaçınırım ama herkes ezer geçer ablamda öyle diyor bana konuş,ezdirme kendini diyor haklısın ilerde çok pişman olucam böyle giderseValla bende babam gibi kocam olacagina hic olmasa daha iyi diye dusunuyorum
Bu arada yazdiklarina dikkat ettimde sanki sende biraz kendimi gordum belli ki hep baskalari kırılmasin diye kendi kırılanlardansın niyeyse aile yapımızida benzer gördüm tek bi farkla senin güçlü bir yapin var gibi geldi bana yaşın daha çok genc daha cok kırılıp ezilmeden icindeki güçlü insani ortaya cikar
Yanlis anlama insanlafa bagir cagir incit sirtini don demiyorum ama kendinide ezdirme derim
Bunlari niye soyluyorum cunku yasadigim seyleri yasamani istemiyirum istemiyorum ilerde gecmis yillarinı keskelerlerle pismaiklarla anmani istemem
Benim gibi cok gec yasta kendinj ifade etmeye calisirsan zor olur insanlar cok degistin sudur budur bi suru sey diyecekAhh canım ya ben mi güçlüyüm nerem güçlü ki allasen evet beni çok iyi anladın insanları kırmaktan hep kaçınırım ama herkes ezer geçer ablamda öyle diyor bana konuş,ezdirme kendini diyor haklısın ilerde çok pişman olucam böyle giderse
O nasıl bi arladas yaBenim gibi cok gec yasta kendinj ifade etmeye calisirsan zor olur insanlar cok degistin sudur budur bi suru sey diyecek
Bak ornek vereyim gecen bi arkadasim bana bir durumdan soz etti bende durum acisindan fikrimi soyledim bak belki karsi taraf boyle boyle dusundugu icin o sekilde hareket etmustir dedim yani sırf arkadasimin soylediklerini teyyid edip onaylamadim diye bekledigi cevabi vermedim diye bana dedigi sey ne oldu biliyomusun
Ayy nazenin benim senin gibi bi arkadasim vardi oda oyle hep fesat dusunurdu dedi
Bi gun psikologum bana dediki sen olması gerektigi gibi davran eger insanlar seni boyle oldugun gibi kabul etmeyrcekse varsin yaninda kimse olmasin
Saglıksiz bi sekilde yaninda birileri olacagina saglikli bi sekilde yalniz kal daha iyi simdi dedikletini dusunuyorum da o kadar hakliymis ki
Gecen buraya konu acmistim denk geldiysen arkadaşımla ilgili
En yakin arkadasim dedigim insan destekleyecegi yerde bir cok konuda beni bildigin psikolojik olarak sindirmis ben burada konuyu yazdigim zamsn herkes onunla arkadaslik etme gibisinden seyler yazmisti ilkin mantigim almadi kabullenemedim ama simdi bakiyorumda insanlar hakli
O yuzden bos ver kırılan taraf niye hep sen olasin ki onlar incinmesin diye sen incin falan sonradan cok pisman olursun yol yakinken kendini ifade etmeye hakkini korumaya bak
Yengen niye geliyormus ki?O nasıl bi arladas yaevet piskologun haklı biz olması gerektiği gibi davranmıyoruz evet kırılan taraf hep ben oluyorum şimdi hoca arıcak,yengem gelicek muhakak ben kendimi savunucam durumu anlatıcam yeter artık susmamalıyım kenmimi ofade etmeliyim
İşte tartıştık ya ama bilmiyorum belkide gelmez ben şimdi atıyorum kendimi çarşıya gezip tozucam :ad kafamı dağıtıcam çok sağol beni anladığın jçinYengen niye geliyormus ki?
Bence gelirse falan uygun bi dille ikimizde kucuk degiliz kendimiz konusarak halledebiliriz deİşte tartıştık ya ama bilmiyorum belkide gelmez ben şimdi atıyorum kendimi çarşıya gezip tozucam :ad kafamı dağıtıcam çok sağol beni anladığın jçin
Vallaha bu kadar benzerlik olmazBence gelirse falan uygun bi dille ikimizde kucuk degiliz kendimiz konusarak halledebiliriz de
Bu ne ya cocukmusunuz sankide yengen olaya mudahil oluyo valla sanki bizim aileyi goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?