Artık sabrım bitti :(

Kursa gitmeyecegin varmis yarim saati bahane etmissin gibi geliyor..cok alingansin..böyle devam edersen kendini de karsindakileri de yipratirsin..
Walla ben hic yapamam mesela senin gibilerle
Her insan bir değil..anlamadan bilmemed böyle konusmanda hiç doğru değil

Neyi anlayip bilmem lazim ki?anlattiklarinda hic bir sey yok..kücük de degilsin..20 yasindasin ama alingansin
Alingan insanlarla yapamam yani..yapmam mi lazim?

Bence git baska birseyle ugras su moddan bi kurtul önce yoksa sinirlenecek baska şeyler bulacaksın

anladım.sen abartıyo olabilir misin peki yani ne bileyim manyak değilse derdi ne olabilir ki

anladım.sen abartıyo olabilir misin peki yani ne bileyim manyak değilse derdi ne olabilir ki
Manyak abartıyo olabilirmiyim sende kadiss aylardır kadınla ısınmaya çalışıyorum zıt bana ama kursta en kücük benim ilk işlerimi yapıyirum süper olamaz ki

Evet canım bunlar 3 aydır sabrın sonu patlaması oldu evet yani ben yanlış birşey yapmadım bana ayıp ediyorsun,gelmessen gelme diyor ahh babam gibi bi kocam olucagına öliyim daha iyi

Valla bende babam gibi kocam olacagina hic olmasa daha iyi diye dusunuyorum

Bu arada yazdiklarina dikkat ettimde sanki sende biraz kendimi gordum belli ki hep baskalari kırılmasin diye kendi kırılanlardansın niyeyse aile yapımızida benzer gördüm tek bi farkla senin güçlü bir yapin var gibi geldi bana yaşın daha çok genc daha cok kırılıp ezilmeden icindeki güçlü insani ortaya cikar

Yanlis anlama insanlafa bagir cagir incit sirtini don demiyorum ama kendinide ezdirme derim

Bunlari niye soyluyorum cunku yasadigim seyleri yasamani istemiyirum istemiyorum ilerde gecmis yillarinı keskelerlerle pismaiklarla anmani istemem

Ahh canım ya ben mi güçlüyüm nerem güçlü ki allasen evet beni çok iyi anladın insanları kırmaktan hep kaçınırım ama herkes ezer geçer ablamda öyle diyor bana konuş,ezdirme kendini diyor haklısın ilerde çok pişman olucam böyle giderse

Benim gibi cok gec yasta kendinj ifade etmeye calisirsan zor olur insanlar cok degistin sudur budur bi suru sey diyecek

Bak ornek vereyim gecen bi arkadasim bana bir durumdan soz etti bende durum acisindan fikrimi soyledim bak belki karsi taraf boyle boyle dusundugu icin o sekilde hareket etmustir dedim yani sırf arkadasimin soylediklerini teyyid edip onaylamadim diye bekledigi cevabi vermedim diye bana dedigi sey ne oldu biliyomusun

Ayy nazenin benim senin gibi bi arkadasim vardi oda oyle hep fesat dusunurdu dedi

Bi gun psikologum bana dediki sen olması gerektigi gibi davran eger insanlar seni boyle oldugun gibi kabul etmeyrcekse varsin yaninda kimse olmasin

Saglıksiz bi sekilde yaninda birileri olacagina saglikli bi sekilde yalniz kal daha iyi simdi dedikletini dusunuyorum da o kadar hakliymis ki

Gecen buraya konu acmistim denk geldiysen arkadaşımla ilgili

En yakin arkadasim dedigim insan destekleyecegi yerde bir cok konuda beni bildigin psikolojik olarak sindirmis ben burada konuyu yazdigim zamsn herkes onunla arkadaslik etme gibisinden seyler yazmisti ilkin mantigim almadi kabullenemedim ama simdi bakiyorumda insanlar hakli

O yuzden bos ver kırılan taraf niye hep sen olasin ki onlar incinmesin diye sen incin falan sonradan cok pisman olursun yol yakinken kendini ifade etmeye hakkini korumaya bak

O nasıl bi arladas ya evet piskologun haklı biz olması gerektiği gibi davranmıyoruz evet kırılan taraf hep ben oluyorum şimdi hoca arıcak,yengem gelicek muhakak ben kendimi savunucam durumu anlatıcam yeter artık susmamalıyım kenmimi ofade etmeliyim

Yengen niye geliyormus ki?

İşte tartıştık ya ama bilmiyorum belkide gelmez ben şimdi atıyorum kendimi çarşıya gezip tozucam :ad kafamı dağıtıcam çok sağol beni anladığın jçin
Bence gelirse falan uygun bi dille ikimizde kucuk degiliz kendimiz konusarak halledebiliriz de

Bu ne ya cocukmusunuz sankide yengen olaya mudahil oluyo valla sanki bizim aileyi goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…