Artık sabrım bitti :(

Her bitis bize yeni kapilar acar. O yuzden ne kursuna ne de kuzeninin umursamazliklarina uzulme guzelim. Yillar sonra bunlari dusunup niye bu kadar uzulmusum ki diyeceksin. Sen o guzel kalbini kimsenin kirmasina izin verme. Herkesin gelisine gidis.
Ahh çok iyi geldin çok doğru söylüyorsun

Ayy ablam benim nolcak hiç farketmedim bile aynen değmez

Anlasilan bugun modunda değilsin. Belki de baska bi gun aynisi olsa gulup gececegin konulardır. Ters tarafindan kalkmis diyolar ya sen de demekki duygusal tarafindan kalkmissin.

20 canım öyle evet
yaşın okadar gençkki birgün bunu diyebileceğim hiç aklıma gelmezdi. yaş geçiyor demek
eğitim durumun ne alemde bilmiyorum ama oraya yoğunlaşmanı tavsiye ederim.
diğer olaylar küçük şeyler. yarın hayatında olmayacak kurs hocası için bu kadar hırpalama kendini..

çok mu alıngan ve duygusalsın acaba?

bunlarda ağlanacak bir şey yok.kuzenine ben gidiyorum sen sonra gel deyip çekip gidecektin.kurs hocan da umrunda olmasın çünkü o bir öğretmen sen öğrencisin,bırak nasıl istiyosa öyle davransın anan baban değil ya.

Canim okudugumda bana aglamana neden olan sebepler bunlar gibi gelmedi dolup birikmissin buda patlamana sebep oldu

Kavgayi sevmem yazmissin bi yorumda dert etme kavga etmemissin ki sonucta bazi konularda o kadar susul kalmisiz ki hakkimizi aramayi kavga etmek gibi goruyoruz artik

Baban konusunda birsey diyemiyorum kelin merhemi olsa once kendi basina surer hesabi bi sure dusunmemeye calis eee kotu birseyde yapmamissin sonucta kudulecek bi durumda yok ortada kuzeninle falan....

Kadisimm bünye bir yere kadar dayanıyor 3 aydır hocaya direniyorum cevabını veriyorum ama o yılmıyor bana bulaşmakta kuzenlede son zamanlarda soğuktuk belliydi bu olucağı işte uzak o yüzden tek gidemem

Kadisimm bünye bir yere kadar dayanıyor 3 aydır hocaya direniyorum cevabını veriyorum ama o yılmıyor bana bulaşmakta kuzenlede son zamanlarda soğuktuk belliydi bu olucağı işte uzak o yüzden tek gidemem

hocanın derdi ne? kadın mı erkek mi?

Evet canım bunlar 3 aydır sabrın sonu patlaması oldu evet yani ben yanlış birşey yapmadım bana ayıp ediyorsun,gelmessen gelme diyor ahh babam gibi bi kocam olucagına öliyim daha iyi

hocanın derdi ne? kadın mı erkek mi?
Kadın derdi benim :) bana zor isler veriyor mesela gidiyorum yardım almak için yüzünü ekşitip herkese daha iğne tutmayı bile bilmiyor diyor benim için herkes yaptıklarıma hayran o hep suratsız bana karşı hiç bi işime aferin güzel olmuş demedi bana laf sokuyir falan melanet bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…