Nakış kursu canım ama cidden çok yoruldum sabretmektenne kursuna gidiyorsunuz?
olaylara çok duygusal bakmayın. hocanızın tavrı yüzünden kursunuz dan geri kalmayın. hele ki bu eğitimin için gittiğin bir kurs ise..
Ahh çok iyi geldinHer bitis bize yeni kapilar acar. O yuzden ne kursuna ne de kuzeninin umursamazliklarina uzulme guzelim. Yillar sonra bunlari dusunup niye bu kadar uzulmusum ki diyeceksin. Sen o guzel kalbini kimsenin kirmasina izin verme. Herkesin gelisine gidis.
Ayy ablam benim nolcak hiç farketmedim bile aynen değmezay canım ya kusura bakma siley üzgün yapmıştım nasıl öyle gülmüş.. yanlış olmuş sakın yanlış anlama benioff yaa..
bu arada karar senin canım.. dayanamıyorsan boşver o zaman.. seni mutlu etmedikten sonra oraya gitmek değmez..
yaş kaçtı feraceli. nedense gözümde hep küçük gibi durdun.Nakış kursu canım ama cidden çok yoruldum sabretmekten
20 canım öyle evetyaş kaçtı feraceli. nedense gözümde hep küçük gibi durdun.
okadar basit şeylerki bunlar. keşke hayatta sabretmemiz gereken sadece bunlar olsa..
AynenAnlasilan bugun modunda değilsin. Belki de baska bi gun aynisi olsa gulup gececegin konulardır. Ters tarafindan kalkmis diyolar ya sen de demekki duygusal tarafindan kalkmissin.
yaşın okadar gençkki20 canım öyle evet
Canim okudugumda bana aglamana neden olan sebepler bunlar gibi gelmedi dolup birikmissin buda patlamana sebep olduÇok büyük bi dert değil ama o kadar sinirli,üzgün ve moralim bozuk kisabah erkenden kalktım güzelce kahvaltımı hazırladım,müzikler dinleyerek hazırlandım herşey buraya kadar süper hatta yeni bir güne başlamak için muazzam.normalde saat tam sekizde buluşuyoruz kuzenimle bende hazırlandım çıktım aradım telefonla evin önündeyim dedim(her zaman bana aynı şeyi yapar beni 1 dk beklemez ama ben bekleyince öyle olmuyor) neyse bana dediki'olsun,geç gideriz'ya ben hazırlandım kapıdayım zaten hastayım hava buz gibi neyse bana bunu her seferinde yapıyor bende ağlayarak eve geldim ve asıl patlama babamdan oldu bana etmediği hakaret kalmadı nefret ediyorum ağzımı bile açamıyorum çünkü neden o ERKEK bana gücü yeter neyse ben agladım içli içli patlamama neden olan 2.hususta kurs hocamın bana olan isteksizliği,işimi görmek istememesi bana sinir oluyor,geçen haftada onun yüzünden eve gelince saatlerce ağladım kursu bırakma niyetim vardı zaten..Vakit gelince kuzenim aradı 'gelmiyorum,hocaya dersin ben artık gelmicem dedim,ve ilk tartışmamızıda yaptık telefonda yaptığın cok ayıp diye mesaj atmış ayy çok üzgünüm hersey üst üste geldi sabrım taştı aylardır hocayı idare et kuzeni idare et bitti artık
Tamam de gülücük koy bence ve bidaha mesajlarina cevap atma bak görürsün kendisi gelir o zamanAynen( bana gelmessen gelme diye mesaj atmış ya
Kadisimm bünye bir yere kadar dayanıyor 3 aydır hocaya direniyorum cevabını veriyorum ama o yılmıyor bana bulaşmaktaçok mu alıngan ve duygusalsın acaba?
bunlarda ağlanacak bir şey yok.kuzenine ben gidiyorum sen sonra gel deyip çekip gidecektin.kurs hocan da umrunda olmasın çünkü o bir öğretmen sen öğrencisin,bırak nasıl istiyosa öyle davransın anan baban değil ya.
Yok kursa gitmicem artık hevesim mevesim kalmadı zatenTamam de gülücük koy bence ve bidaha mesajlarina cevap atma bak görürsün kendisi gelir o zaman
Kadisimm bünye bir yere kadar dayanıyor 3 aydır hocaya direniyorum cevabını veriyorum ama o yılmıyor bana bulaşmaktakuzenlede son zamanlarda soğuktuk belliydi bu olucağı işte uzak o yüzden tek gidemem
Evet canım bunlar 3 aydır sabrın sonu patlaması olduCanim okudugumda bana aglamana neden olan sebepler bunlar gibi gelmedi dolup birikmissin buda patlamana sebep oldu
Kavgayi sevmem yazmissin bi yorumda dert etme kavga etmemissin ki sonucta bazi konularda o kadar susul kalmisiz ki hakkimizi aramayi kavga etmek gibi goruyoruz artik
Baban konusunda birsey diyemiyorum kelin merhemi olsa once kendi basina surer hesabi bi sure dusunmemeye calis eee kotu birseyde yapmamissin sonucta kudulecek bi durumda yok ortada kuzeninle falan....
Kadın derdi benim :) bana zor isler veriyor mesela gidiyorum yardım almak için yüzünü ekşitip herkese daha iğne tutmayı bile bilmiyor diyor benim için herkes yaptıklarıma hayran o hep suratsız bana karşıhocanın derdi ne? kadın mı erkek mi?
Kursa gitmeyecegin varmis yarim saati bahane etmissin gibi geliyor..cok alingansin..böyle devam edersen kendini de karsindakileri de yipratirsin..Kavga etmekten nefret ediyorumEki Görüntüle 1724750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?