- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
Canım kuzenin kapısına kadar gitmişsin,neden demedi "Feraceli yukarı gel"diye,telefonla sonra gideriz diyor. Bende olsam bende kızarım buna. Ayıp yani.Çok büyük bi dert değil ama o kadar sinirli,üzgün ve moralim bozuk kisabah erkenden kalktım güzelce kahvaltımı hazırladım,müzikler dinleyerek hazırlandım herşey buraya kadar süper hatta yeni bir güne başlamak için muazzam.normalde saat tam sekizde buluşuyoruz kuzenimle bende hazırlandım çıktım aradım telefonla evin önündeyim dedim(her zaman bana aynı şeyi yapar beni 1 dk beklemez ama ben bekleyince öyle olmuyor) neyse bana dediki'olsun,geç gideriz'ya ben hazırlandım kapıdayım zaten hastayım hava buz gibi neyse bana bunu her seferinde yapıyor bende ağlayarak eve geldim ve asıl patlama babamdan oldu bana etmediği hakaret kalmadı nefret ediyorum ağzımı bile açamıyorum çünkü neden o ERKEK bana gücü yeter neyse ben agladım içli içli patlamama neden olan 2.hususta kurs hocamın bana olan isteksizliği,işimi görmek istememesi bana sinir oluyor,geçen haftada onun yüzünden eve gelince saatlerce ağladım kursu bırakma niyetim vardı zaten..Vakit gelince kuzenim aradı 'gelmiyorum,hocaya dersin ben artık gelmicem dedim,ve ilk tartışmamızıda yaptık telefonda yaptığın cok ayıp diye mesaj atmış ayy çok üzgünüm hersey üst üste geldi sabrım taştı aylardır hocayı idare et kuzeni idare et bitti artık
şimdi hoca yada kurstan birileri arayınca ne dicem?
Evet canım beni sinir edende o ,o olunca bana nefes aldırmıyor kaç kere öyle telefonumu unuttum telaştan..gitmicem herkese söyledim tabi kimse anlamıyorum beni annem mırın kırın etti ama benim hiç hevesim kalmadı artıkCanım kuzenin kapısına kadar gitmişsin,neden demedi "Feraceli yukarı gel"diye,telefonla sonra gideriz diyor. Bende olsam bende kızarım buna. Ayıp yani.
Baban niye kızdı ki,durup dururken anlamadım.
Kursa da gitmek istemiyorsan açıkća soylemelisin ben ayrılıyorum diye.
Birde üzülme lütfen, neden bu kadar harap ettin kendini. Rabbim sağlık versin gerisi için bu kadar yıpranmaya değmez
Boşver haketmiş bu kez kuzenin. Sende sıkma canını, kursu da istemiyorsan gitme,dediğin gibi başka kurs bakarsın.Evet canım beni sinir edende o ,o olunca bana nefes aldırmıyor kaç kere öyle telefonumu unuttum telaştan..gitmicem herkese söyledim tabi kimse anlamıyorum beni annem mırın kırın etti ama benim hiç hevesim kalmadı artıkbaşka bi kurs bakıcam..ben en son raddeye gelmedikçe tartışmayı sevmiyorum ama artık susmamaktan patladım
Piskolokluk bi durum yok ki siz anlamadınız 3 aydır her hafta aynı mevzuyu yaşı yorum kuzenim erkenden geliyor ben kostur koştur hazırlanıyorum 3 dk bekletince bana üşüdüm hadi diye elli kere zile basıp beni arıyor kaç lere telefonumu cantamı unuttum ben saygıdan büyüğümdür diyorum tama abla diyorum bu hafta biraz erken gittim aradım bana amaaan gec gotsek olir dedi,insam bi eve çağırır o soğukta ben tekrar eve gittim bence sozde bi piskolağa gidin beni yanlış anlamayın empati kurmayı öğrenmeniz gerekYani kuzeniniz geç gidelim dedi diye ağlayarak eve. G mi döndünüz??? Sakın beni yanlış anlamayın, hakaret ettiğimi düşünmeyin ama sizin bir psikologa ihtiyacınız var. Sağlıklı bir psikolojiye sahip birey, iyi geç gidelim der teklifi kabul eder ya da ben beklemek istemiyorum sen arkadan gel madem der ve kursa gider. Bunun için ağlayarak eve gitmek, psikolojinizin sağlıklı olmadığının nir göstergesi bence. Bu kadarcık bir olayda 'demek ki beni umursamıyor' anlamı çıkarmak doğru değil.
Aynı şekilde kurs hocanızla ilgili tutumuz da geçerli. Hocanın size bir garezi niye olsun? Ayrıca diyelim ki var,, eee? Hocam benle ilgili problem mi var dersiniz en fazla. Benim umrum bile olmaz gerçi. Hoca beni takdir etse nolur, etmese ne olur...
çok da uzatıp bir ağlamaya da ben sebep olmak istemiyorum, psikologa gitmenizde fayda görüyorum.
Aynen haketti onu..Boşver haketmiş bu kez kuzenin. Sende sıkma canını, kursu da istemiyorsan gitme,dediğin gibi başka kurs bakarsın.
Adam değil nakış kursu canımhocayı niye taktın kafana canım benim
adam ders veriyor görevi o
ben direk öyle ilgisiz olunca diyorum
hocam benimle niye ilgilenmiyorsunuz on dakikadır burada sorum için bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz vs
sitemkar böyle de bak ilgilenmeme gibi bir lüksü yok yani
ama adamın da tüm tenefüsünü kaplama yazık
tamam:)Adam değil nakış kursu canım
Canım anlatıäı bağırarak döver gibitamam:)
kadına söyleyin o zaman benimle ilgilenir misiniz hocam yapamadım hiç diye:)
Ne kursuna gidiyorsun?Çok büyük bi dert değil ama o kadar sinirli,üzgün ve moralim bozuk kisabah erkenden kalktım güzelce kahvaltımı hazırladım,müzikler dinleyerek hazırlandım herşey buraya kadar süper hatta yeni bir güne başlamak için muazzam.normalde saat tam sekizde buluşuyoruz kuzenimle bende hazırlandım çıktım aradım telefonla evin önündeyim dedim(her zaman bana aynı şeyi yapar beni 1 dk beklemez ama ben bekleyince öyle olmuyor) neyse bana dediki'olsun,geç gideriz'ya ben hazırlandım kapıdayım zaten hastayım hava buz gibi neyse bana bunu her seferinde yapıyor bende ağlayarak eve geldim ve asıl patlama babamdan oldu bana etmediği hakaret kalmadı nefret ediyorum ağzımı bile açamıyorum çünkü neden o ERKEK bana gücü yeter neyse ben agladım içli içli patlamama neden olan 2.hususta kurs hocamın bana olan isteksizliği,işimi görmek istememesi bana sinir oluyor,geçen haftada onun yüzünden eve gelince saatlerce ağladım kursu bırakma niyetim vardı zaten..Vakit gelince kuzenim aradı 'gelmiyorum,hocaya dersin ben artık gelmicem dedim,ve ilk tartışmamızıda yaptık telefonda yaptığın cok ayıp diye mesaj atmış ayy çok üzgünüm hersey üst üste geldi sabrım taştı aylardır hocayı idare et kuzeni idare et bitti artık
şimdi hoca yada kurstan birileri arayınca ne dicem?
Piskolokluk bi durum yok ki siz anlamadınız 3 aydır her hafta aynı mevzuyu yaşı yorum kuzenim erkenden geliyor ben kostur koştur hazırlanıyorum 3 dk bekletince bana üşüdüm hadi diye elli kere zile basıp beni arıyor kaç lere telefonumu cantamı unuttum ben saygıdan büyüğümdür diyorum tama abla diyorum bu hafta biraz erken gittim aradım bana amaaan gec gotsek olir dedi,insam bi eve çağırır o soğukta ben tekrar eve gittim bence sozde bi piskolağa gidin beni yanlış anlamayın empati kurmayı öğrenmeniz gerek
Çok ağır sözlerdiCanim benim , hocaya kuzene bakip kursunu birakma sen. Boyle dusuncesiz insanlar hayatin her alaninda karsimiza cikar ve cikmaya devam edicek malesefBabanin hangi sebeple kizdigini anlamadim ama sebep her ne olursa olsun soylenilenler hakaret boyutuna ulasmamaliydi. Eger agir sozler degilse bi anlik galeyan deyip gec ,erkekler bazen gereksiz yere parlayabiliyor ,Allah sabir hidayet versin ne diyeyim
Nakış kursu birşeyler öğrenmek falan ama gitmicemNe kursuna gidiyorsun?
Kursu sevmiyorum zor is veriyor hoca sadece kurs arkadaşlarımı seviyorum ahhh evet öyle maalesef büyühüm diyip sustum hepBen birsey diyeyim mi kursada sevmiyorsan eger kursu bırak baska kurs yada etkinlik bul hatta o kuzeninle olamayacak ortam olsun yalniz basina birseyler yapabilecegin bi yer olsun daha rahat edeceksin emin ol
Birde su durum var bazen insan akrabalarinin oldugu ortamda rahat edemiyor ya azarlanirsam kirilirsam falan diye yabancilarin oldugu ortamda isterse sizi ezsinler azarlasinlar bi tanidiginiz olmadigi icin baskalarinin da duymayacaginin verdigi rahatlikla bir iki ezilirsin ama sonra daha rahat hareket etmeyi ogrenirsin
Ama eger kursu seviyorsa devam et kursa hatta kuzenini almadan cık ben erken cikiyorum falan de gerekirse o hocaya cevap ver ezdirme boyle boyle daha rahat hareket edeceksin
Hayır kızmam ama 3 aydır ben halledemedim bu sorunlarıBen psikologa giderim canım, hiç gocunalacak bir şey olarak görmüyorum ama zaten mesajımın tamamı empati içeriyor. Ben şöyle davranırdım, böyle tepki verirdim dedim hep.
Bu kadar sorun oluyorsa birlikte gitmek, yine diyorum buna ağlamak yerine çözüm bulmanız gerekir. Saat belirlersiniz, o saatten önce gelen bekler, geç kalan da haber verir diğeri de onu ya bekler ya da kendisi gider. Bu işin çözümü bu kadar basit. Ağlamak, küsmek çocukça hareketler buncacık olayda.
Hocanız ile dediklerimi tekrar etme gereği duymuyorum. Gıcık hocalar olabiliyor evet ama onunla konuşurum çözerim ya da umursamam. Ağlayarak çözüm bulmak normal değil yani. Kızsanız da düşüncem bu ama sizi kızdırmak için demiyorum inanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?