- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
Evli misin bekar mi anlayamadim .. sevgiliyseniz bi evde yaşamak nedir yani ben asla doğru bulmuyorum aileleri duşa ne derdi acaba . (evliyseniz lafim size degil)Bu kez bu çok aşina olduğum kelimeleri duyma sebebim işten çıkarılmam ve bir ay içinde yeni işe giremediğim için fazla uyumam, sorumluluk duymamam, ev hanımlığına heveslenmemmiş. Bu laflar üzerine korkma ben iş bulur çalışırım. Bir erkeğe kendimi besletecek yaaşatacak biri değilim gururum kaldırmaz bi kere dedim diye bir ay konuşmadık. Bir ay boyunca enkaz şeklinde ders çalıştım ve dün çok önemli bir sınavım vardı. Nasıl geçti diye mesaj atınca da pişman oldu sanıp döndü dedim ama duyduğum söz artık sevilmediğim oldu.
Kalan ömrümde kaç kişiden daha bu sözü duyacağım artık kestiremiyorum. Dünyanın tüm sevgisiyle önce göklere çıkaran, sonra bir anda aşağıya bırakıp "ağlıyo musun?? neden ki? Ağlanacak bir durum yok" diyen erkeklerini bulma kurumu oldum.
Erkeklere zerre güvenim yok, hiç inanmadım tam manasıyla zaten sözlere, eylemlere ama hep vazgeçilmek, sevilmediğimi duymak beni değersiz, çirkin, asfalt hissettiriyor yere yapışmış gibiyim. Yemek yiyemiyorum. Mecbur kalmasam hiçbir hayati ihtiyacımı bile gidermek istemiyorum. Benim yaşam motivasyonum sevdiğim insanın beni sevdiğini 'sanmak'. Başka türlü değil mutlu, normal bile hissedemiyorum, basit ve sığ biriyim belki de..
Sevildiğimi hissetmeden bir saniyem bile iç huzuruyla geçmiyor. Hep aklımda acil durumda ilk terk edilecek kız olduğum dönüp duruyor. Sevgisizlikten içten içe ölüyorum. Herkes eşini bulmak zorunda değil, ondan çocuk sahibi olmak, ortak bir hayat yaşamak zorunda değil. Hatta herkes mutlu bile olmak zorunda değil, farkındayım. Zaten bu farkındalıklarım yüzünden artık bu sözlerden etkilenmemek, yaşama dönebilmek istiyorum.
Maşallah umarım hep böyle devam edersiniz siz de. Ağlamakla, üzülmekle zaman kaybetmeden..Çok beğendim tarzınızı, anladığım kadarıyla evlilik yolundaymışsınız- hemüz evlenmemişsiniz. Üzülmeyin, isabet olmuş. Bunu boşanmış biri olarak söylüyorum. Böyle böyle insan daha da güçleniyor.
Ben eskiden çok ağlardım, evlenmeden-evliyken-boşanma arefesinde... şimdi öyle bi noktadayım ki ya herşey nasıl bu kadar yolunda olabilir? Nasıl olurda taş çatlasın yılda 1-2 kere ağlamışım inanamıyorum.. farkettim ki neredeyse her şey benim düşüncelerime göre değişiyor; enerjimidir nedir; bişey yayıyoruz ve o çevremizdekileri bile etkiliyor ve zararlılar uçup gidiyor , yararlılar geliyor. İzin verin; gitmelere özellikle..
Ve Mutlu olun,çoğu insanın beş para etmediği bu dünyada hissediyorum ki siz değerli birisiniz. Umarım değer bilecek biri girer hayatınıza ve hep sevildiğinizi hissedersiniz...
O Empire State'den bırakılan ben olabilirim, tanışıyoruzdur belki :) Ben de buna inanmak istiyorum ve inanıyorum. Yalnız yaşamak, yaşlanmak bir tercihtir asıl. Herkes eşli yaratılmıştır bana göre de. Asıl eşini bulamayan ama vefalı, geçim bilen insanların da hayat arkadaşlarıyla mutlu olabileceğine inanıyorum. Yani neresinden tutturursam tutturayım eşli yaşamı destekliyorum. Sevgimi, ilgimi paylaşıp geri dönüşünü alabileceğim, sevgisi küt diye bitmeyen birini istiyorum.senin gibi 3 tane kız arkadaşım var, hemen hemen her akşam saatlerce konuşuyoruz telefonda.. 3 ü de erkeklerden bir hayli darbe yemiş, yüzlerine karşı "senden nefret ediyorum" demişler, hatta biri duygusal olarak önce göklere çıkarılıp sonra Empire State binasının tepesinden yere bırakılmış.. konuşuyoruz, konuşuyoruz en sonunda birbirimizi çok iyi anladığımıza kanaat getirip evlenelim dedik ama olmadı :) şaka bir tarafa, ne yaşadığını - ne hissettiğini kelimesi kelimesine biliyorum.. geçer mi bilmiyorum, ama her insanın bir ruh eşi olduğuna inanıyorum.. sanırım doğru zaman gerekiyor bunun için, inşallah senin zamanın gelmiştir artık :)
Bi yerden sonra kötü anların bile bir sebebi olduğu gerçeğini kabulleniyor insan. Hayatta en önemli şey kendimiziz, dışarısı gelip geçici. Elbet sevgisiz kaldığınız günler de geçecek..Maşallah umarım hep böyle devam edersiniz siz de. Ağlamakla, üzülmekle zaman kaybetmeden..
Değerimi bilemiyorum ama hep otokontrollü biri oldum. İyi bir insan, iyi bir evlat, iyi bir sevgili olmak adına. Böyle ortada bırakılınca o iyi ve sağduyulu olmaya çalıştığım anlar tokat gibi çarpıyor yüzüme. Nefesimi, iştahımı kesen daha çok bu..
Umarım hepimizin karşısına artık değer bilen, gerçekten seven birisi çıkar.
Yanlış anlamakta haklısın. Yazdıklarımı tekrar okudum da adam beni sanki kendi besliyormuş, benim parasal ihtiyaçlarımı giderip, geç uyandığımı gözüyle görüyormuş gibi konuşmuş.Evli misin bekar mi anlayamadim .. sevgiliyseniz bi evde yaşamak nedir yani ben asla doğru bulmuyorum aileleri duşa ne derdi acaba . (evliyseniz lafim size degil)
Ertesi gün soluğu bir psikologta aldım. O da karşı tarafın haksızlığını kabul edip asıl sorunun benim fikirlerimin, değersiz hissedişimin olduğunu söyledi. Bunu çözmeye yönelik ilerleyeceğiz sanırım gelecek terapilerde.Merhabalar, anladigim kadariyla sorunun birazi erkeklerdeyse birazi da sizin dusunce biciminizde.Dusuncelerimiz bizi hasta eder, dusuncelerimiz hayata yonumuzu belirler bunu hic unutmayin ve size bunu bir psikolog olarak soyluyorum.Hayatta pek cok kisi pek cok kez sevilmedigini duyabiliyor gerek karsi cinsten gerek arkadaslardan bazen akrabalardan aileden..Ama her insan bunu duydugunda hayat mucadelesini birakacak duruma gelmiyor.Hayal kirikliklariyla basedebilmek icin de guclu bir mekanizma gerekir.Bir uzmandan yardim almanizi oneriyorum.Sevgiler
Sevgili iken mesafe koysaydin arana kesinlikle bunları yaşamazdin bir kadin sevgilisinin parasini asla kabul etmemeli bence madem okuyorsunuz lütfen okuyun mesleğinzi alır öyle evlenirsiniz hem nikahı durmak kadar günah bir şey yok kimseye midare etmeyin en güzel para baba parasidir mesleğinizi elinize alınca siz de babanıza bakarsinizYanlış anlamakta haklısın. Yazdıklarımı tekrar okudum da adam beni sanki kendi besliyormuş, benim parasal ihtiyaçlarımı giderip, geç uyandığımı gözüyle görüyormuş gibi konuşmuş.
Bekarım ve babamın evinde mecburen babamın parasıyla geçinmek durumundayım. Adam benden evli gibi rahatsız olmuş resmen.
Özür dilerim ama siz kabul etmeyip gururlu davransaydiniz o da sizi karişi gibi görmez idi canimYanlış anlamakta haklısın. Yazdıklarımı tekrar okudum da adam beni sanki kendi besliyormuş, benim parasal ihtiyaçlarımı giderip, geç uyandığımı gözüyle görüyormuş gibi konuşmuş.
Bekarım ve babamın evinde mecburen babamın parasıyla geçinmek durumundayım. Adam benden evli gibi rahatsız olmuş resmen.
Kendimi yataktan kazıyabildiğim sürece ben de kendimi sokağa atıp unutmaya çalışıyorum. Beni de pek yıkmaz sözler, eylemler kolay kolay. Ama bu adam benim dediğim kişiden kırıcı sözler duymak anında nakavt ediyor.balık burcumısun ? bende oyleyım... Kendı ayaklarımın ustunde durup kımseye muhtac olmam guru yaparım sevdıklerım arkamda okduktan snra onları korumak ıcın dunyayı devırırım ama sevdıgımın (baskalarının degıl, asık okdugum adamın) senı sevmıyorum demesı benı bıtkısel hayata sokar...
Boyle bır durumda kalsam (Allah korusun) yapacak sey bellı yuzunu grmem yuzumu gremez mumkun mertebe tek basıma kalmam cunku yalnızken sureklı aglayacagım ıcın kalmam gercek sevgıye gıderım yanı aıkeme onlarla ve arkadaslarımla vakıt gecırırım sureklı gezer tzarım sınemaydı pıknıktı konserdı unutmaya calısırdım senın sorunu cevaplar mı bılmıyorum ama ben byle yapardım
Gurur konusunda benim diyenle kapışırım lakin, konu da benim davam da bunlar değil. Belki de senin gibi olmam lazım idi canım :)Özür dilerim ama siz kabul etmeyip gururlu davransaydiniz o da sizi karişi gibi görmez idi canim
Tabiki canım ne kadar mesafe o kadar sevgi saygiGurur konusunda benim diyenle kapışırım lakin, konu da benim davam da bunlar değil. Belki de senin gibi olmam lazım idi canım :)
Kendimi yataktan kazıyabildiğim sürece ben de kendimi sokağa atıp unutmaya çalışıyorum. Beni de pek yıkmaz sözler, eylemler kolay kolay. Ama bu adam benim dediğim kişiden kırıcı sözler duymak anında nakavt ediyor.
Aslında çok kötü ünlü bir burcun mensubuyum. İkizlerim ben :) Sevilmemek ve sürekli haksızlığa uğramak bu kadar hassas ve sevgiye aç bir hale getirdi beni. Balık yengeç karışımı bi şey oldum.
Ben de bunların benzerini deniyorum hep. En azından elim var aa ne güzel ayağım var çok şükür demeye kadar vardırıyorum ama ben işi..Ikızler olmanın avantaJıda var bugun uzgunsen yarın neselı olabılıyosun :) ınsallah neselı tarafı cabuk gelır ınsanız dunyadakı hersey ınsanlar ıcın Allah beteeınden korusun bazen kendımı frenlemek ıcın daha kotu seyler olabılırdı ve olmadı derım mesela bırıne kızıp bagırıp cagıracakken o kısının basına kotu bısey geldıgını dusunurum ve ona o kadar cok uzulurum kı kızgınlıgım hemencık gecer sende buna benzer bıseyler ıygula yattıgın yerdendaha kotu ne olabılırdı bı hayal ey gercekmıs gıbı dusun ve sonra gozlerını ac su halde oldugun ıcın sevın
Ben de bunların benzerini deniyorum hep. En azından elim var aa ne güzel ayağım var çok şükür demeye kadar vardırıyorum ama ben işi..
Arkadaşımla gayet güzel eğlenirken çıkan bir şarkıyla ağlamak krizine girdim bugün. İkizlerlik mi yoksa beyin artık terk mi ediyor emin değilim :)
Abartma özelliği ikizlerlikten default geliyo zaten :)Merak etme beyın durdugu yerde duruyrdurhem hangımız normalız ben bagcıgım cozuldu dıye bır kere de elımdekı anahtar yere dustu dıye hogure hogure agladım aslında abartmayarak cekılmesı gereken acı cekılırse daha guclu kalkıyor ayaga ınsan ama sende bıraz abartı potansıyelı var gıbı, sen acımdır cekeerım ulen tarafına gırme hıc cık gez kafa dagıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?