"Artık seni sevmiyorum" sözüyle nasıl baş edilir?

Evli misin bekar mi anlayamadim .. sevgiliyseniz bi evde yaşamak nedir yani ben asla doğru bulmuyorum aileleri duşa ne derdi acaba . (evliyseniz lafim size degil)

Maşallah umarım hep böyle devam edersiniz siz de. Ağlamakla, üzülmekle zaman kaybetmeden..
Değerimi bilemiyorum ama hep otokontrollü biri oldum. İyi bir insan, iyi bir evlat, iyi bir sevgili olmak adına. Böyle ortada bırakılınca o iyi ve sağduyulu olmaya çalıştığım anlar tokat gibi çarpıyor yüzüme. Nefesimi, iştahımı kesen daha çok bu..
Umarım hepimizin karşısına artık değer bilen, gerçekten seven birisi çıkar.

O Empire State'den bırakılan ben olabilirim, tanışıyoruzdur belki :) Ben de buna inanmak istiyorum ve inanıyorum. Yalnız yaşamak, yaşlanmak bir tercihtir asıl. Herkes eşli yaratılmıştır bana göre de. Asıl eşini bulamayan ama vefalı, geçim bilen insanların da hayat arkadaşlarıyla mutlu olabileceğine inanıyorum. Yani neresinden tutturursam tutturayım eşli yaşamı destekliyorum. Sevgimi, ilgimi paylaşıp geri dönüşünü alabileceğim, sevgisi küt diye bitmeyen birini istiyorum.

Bi yerden sonra kötü anların bile bir sebebi olduğu gerçeğini kabulleniyor insan. Hayatta en önemli şey kendimiziz, dışarısı gelip geçici. Elbet sevgisiz kaldığınız günler de geçecek..

Merhabalar, anladigim kadariyla sorunun birazi erkeklerdeyse birazi da sizin dusunce biciminizde.Dusuncelerimiz bizi hasta eder, dusuncelerimiz hayata yonumuzu belirler bunu hic unutmayin ve size bunu bir psikolog olarak soyluyorum.Hayatta pek cok kisi pek cok kez sevilmedigini duyabiliyor gerek karsi cinsten gerek arkadaslardan bazen akrabalardan aileden..Ama her insan bunu duydugunda hayat mucadelesini birakacak duruma gelmiyor.Hayal kirikliklariyla basedebilmek icin de guclu bir mekanizma gerekir.Bir uzmandan yardim almanizi oneriyorum.Sevgiler

Evli misin bekar mi anlayamadim .. sevgiliyseniz bi evde yaşamak nedir yani ben asla doğru bulmuyorum aileleri duşa ne derdi acaba . (evliyseniz lafim size degil)
Yanlış anlamakta haklısın. Yazdıklarımı tekrar okudum da adam beni sanki kendi besliyormuş, benim parasal ihtiyaçlarımı giderip, geç uyandığımı gözüyle görüyormuş gibi konuşmuş.
Bekarım ve babamın evinde mecburen babamın parasıyla geçinmek durumundayım. Adam benden evli gibi rahatsız olmuş resmen.

Ertesi gün soluğu bir psikologta aldım. O da karşı tarafın haksızlığını kabul edip asıl sorunun benim fikirlerimin, değersiz hissedişimin olduğunu söyledi. Bunu çözmeye yönelik ilerleyeceğiz sanırım gelecek terapilerde.

balık burcumısun ? bende oyleyım... Kendı ayaklarımın ustunde durup kımseye muhtac olmam guru yaparım sevdıklerım arkamda okduktan snra onları korumak ıcın dunyayı devırırım ama sevdıgımın (baskalarının degıl, asık okdugum adamın) senı sevmıyorum demesı benı bıtkısel hayata sokar...

Boyle bır durumda kalsam (Allah korusun) yapacak sey bellı yuzunu grmem yuzumu gremez mumkun mertebe tek basıma kalmam cunku yalnızken sureklı aglayacagım ıcın kalmam gercek sevgıye gıderım yanı aıkeme onlarla ve arkadaslarımla vakıt gecırırım sureklı gezer tzarım sınemaydı pıknıktı konserdı unutmaya calısırdım senın sorunu cevaplar mı bılmıyorum ama ben byle yapardım

Sevgili iken mesafe koysaydin arana kesinlikle bunları yaşamazdin bir kadin sevgilisinin parasini asla kabul etmemeli bence madem okuyorsunuz lütfen okuyun mesleğinzi alır öyle evlenirsiniz hem nikahı durmak kadar günah bir şey yok kimseye midare etmeyin en güzel para baba parasidir mesleğinizi elinize alınca siz de babanıza bakarsiniz

Özür dilerim ama siz kabul etmeyip gururlu davransaydiniz o da sizi karişi gibi görmez idi canim

Kendimi yataktan kazıyabildiğim sürece ben de kendimi sokağa atıp unutmaya çalışıyorum. Beni de pek yıkmaz sözler, eylemler kolay kolay. Ama bu adam benim dediğim kişiden kırıcı sözler duymak anında nakavt ediyor.
Aslında çok kötü ünlü bir burcun mensubuyum. İkizlerim ben :) Sevilmemek ve sürekli haksızlığa uğramak bu kadar hassas ve sevgiye aç bir hale getirdi beni. Balık yengeç karışımı bi şey oldum.

Ikızler olmanın avantaJıda var bugun uzgunsen yarın neselı olabılıyosun :) ınsallah neselı tarafı cabuk gelır ınsanız dunyadakı hersey ınsanlar ıcın Allah beteeınden korusun bazen kendımı frenlemek ıcın daha kotu seyler olabılırdı ve olmadı derım mesela bırıne kızıp bagırıp cagıracakken o kısının basına kotu bısey geldıgını dusunurum ve ona o kadar cok uzulurum kı kızgınlıgım hemencık gecer sende buna benzer bıseyler ıygula yattıgın yerden daha kotu ne olabılırdı bı hayal ey gercekmıs gıbı dusun ve sonra gozlerını ac su halde oldugun ıcın sevın

Ben de bunların benzerini deniyorum hep. En azından elim var aa ne güzel ayağım var çok şükür demeye kadar vardırıyorum ama ben işi..

Arkadaşımla gayet güzel eğlenirken çıkan bir şarkıyla ağlamak krizine girdim bugün. İkizlerlik mi yoksa beyin artık terk mi ediyor emin değilim :)

Kitap okuyarak el işi yaparak kısaca birseylerle meşgul olup boş durmayarak... Hayatın sonu değil demek doğru insan değil karşındaki...

Merak etme beyın durdugu yerde duruyrdur hem hangımız normalız ben bagcıgım cozuldu dıye bır kere de elımdekı anahtar yere dustu dıye hogure hogure agladım aslında abartmayarak cekılmesı gereken acı cekılırse daha guclu kalkıyor ayaga ınsan ama sende bıraz abartı potansıyelı var gıbı, sen acımdır cekeerım ulen tarafına gırme hıc cık gez kafa dagıt

Abartma özelliği ikizlerlikten default geliyo zaten :)
Gündüz kimseye çaktırmıyorum. Hayırlısı, kısmet diye diye geziyorum amaa gece olunca bi dizi karakteri vardı kendi kendini gaza getirip ağlardı. Onun gibi 'ne çektim be, ne sevilmedim be' diye ağlamaya başlıyorum. Bunu da kazasız belasız atlatırsam sevgisizliğe karşı titanyum kaplama olurum artık.

L Ladyhappy burçdaşım seni böyle üzenler ölsün be, böyle nükteli hatun sevilmez mi hiç
Konuyu baştan sona okudum kendini çok güzel ifade ediyorsun maşallah.

Ben ruh eşinden çok uyum seviyesinin yüksek olduğu insan kavramını benimserim. Yani mutlu bir birlikteliğinin olabileceği birden fazla insan var, birden çok ruh eşi diyelim onlara kimi insan uyumlu olduğu kişiyi erkenden bulur, kimi de önce saçma sapan insanlarla tanışır hayal kırıklıkları yaşar öyle bulur. Aradaki saçma insanlar kendini sana bu kadar kötü hissettirmesin hani sevilmeye layık değilim gibi, doğru değil bu. Seni mutlu eden insanla birbirinizi bulacaksınız siz de ama önce bu depresyondan çıkman lazım, kendimle mutluyum demişsin ama şu aralar pek öyle değil gibisin. Geçer bu da. Sevmek sevilmek de ihtiyaç, bu isteğinde yanlış olan tek bir şey bile yok. Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…