"Artık seni sevmiyorum" sözüyle nasıl baş edilir?

Bu vesveseler ile bir yere varamazsınız yazık etmeyin kendinize ben hiç de kendinizi ifade ettğiniz şekilde bir kişi olduğunuzu sanmıyorum
Haklı olabilirsiniz. Üst üste özgüven ve gurur kırıcı olaylarla, ümit verip ortada bırakan gereksiz tiplerle karşılaşmasam ben de çok normal bir insanım. Eğlenceliyim ve çok eğlendiririm hatta. Evet, yine çok ağlarım ama sokaktaki kediye, yaşlı bir amcaya bakınca ağlarım. Uğradığım haksızlıklar için, bahtım için üzülmem.

Pozitif ve enerji dolu bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Yaşadığınız kötü olaylar ve karşılaştığınız talihsizlikler sizi hep böyle geldi böyle gidecek moduna sokmasın buna izin vermeyin.Dünya bir gün bir gece değil bakalım hayat kimleri ne şekilde çıkaracak karşınıza.Umarım herşey gönlünüzce olur

Bence en en en öncelikli yapmaniz gereken gidip bir psikoloğa ya da psikiyatr a görünmek şöyle birşey dinlemiştim. İnsanlarn ailesinde halledemediği doyumlar yüzünden hayatnda hep ayni şeye takilir. Sizin gbi hep sevilme ihtiyaci mesela, belliki bir yerlerde bir eksik var,onu bulun çözün o zaman bunlari yaşamazsniz emin olun.Belliki bir cok şeyi de aileniz takdir etsin sevsin diye yapyorsunuz. Ama bunlar ailede koşulsuz olmali ailesi insani her şekilde sevebilmeli.Örneğn ben hep cok çaliskan ve hirsli bir öğrenciydim. Cocuklarmin da öyle olacağni hayal ederdm ancak oğlum bir o kadar rahat ve hayati eğlenmek için yaşayn neşe dolu bir çocuk.Sinif derecesi de yok ancak kötü de değil ben onu derece yapmalisin diye zorlamiyorum ki zorlasam yapacak kapasitesi var. Mutlu ve huzurlu olsun yeter.

Konuşmayı sonlandırırken "hadi sana da bana da geçmiş olsun" demesi beynimde dönüp duruyor. Bunu nasıl dedirtiyorum bir zamanlar bana yalvaran birine, nerede yanlış yapıyorum bilmek istiyorum. Sevinç içinde seke seke uzaklaştı benden.. Kendime çok üzülüyorum. Aklıma getirmemeye çalışıyorum başka şeylerle ilgileniyorum hep.
Bir de laf arasında "sen bu işlerden anlarsın, kurumda bi kız dik dik bakıp duruyo nasıl yaklaşmam lazım" demişti. Çünkü ona iyi benim de umrumda değil şeklinde konuşup kuyruğu dik tutmuştum. Ah etmek, mutsuzluğunu görmek istiyorum.

Eğer geçmiste takili kalirsan mutsuz olan tek kişi sen olursun. Ve karşina aynen öyle bir adam daha çıkar burada psikologlar var onlar bu durumu daha iyi anlatabilirler. Onun mutluluğu ya da mutsuzluğu seni ilgilendirmesin sen hayatina ve içsel yolculuğuna bakmalisin.

Haklısın. Mutsuzluğunu bile istememen lazım umrumda olmamalı böyle bir yaratık. Bu hislerden kurtulurum inşallah birkaç güne. Dua ederken kendimi ona bela okuyarak bulmak istemiyorum. Kendimden utanıyorum zaten o an.

Bende benzer seyleri evliligimde yasadim önce deli gibi sevildim sonra asagi birakiödim.. ama birseyimi hic bozmadim 1. önce kendini sev kendine saygi duy.. 2. kimseyi onsuz yapamazmis gibi hava verme.. 3. hep bakimli güzel ol... ben cogu zaman evde haykira haykira aglar süslenir disari cikardim.. kendine deger ver önce sonra emin adimlarla ilerle birak senle olmak isteyen senle gelsin.. o ask konusuna gelince bende o inancimi yitirdim hatta bi konu actim dün... hakkimizda hayirlisi duamizi eksik etmeyelim Allah büyüktür sevgiyle kal

Agziniza saglik aynen öyle

bende seni sevmiyorum diyerek
hayatını bir erekeğe endeksleme bir erekeden daha önemli şeyler var sağlığüın gibi saçların gibi sen gibi hayat güzel gez yoz yaşamana bak

çoğu şeyin neden içimizde kaldığını neden bize dert olduğunu sanki anlar gibiyim... asıl neden ayrılırken içimizde bizi acıtan bize zarar veren her ne yaptılarsa bunu o esnada şöyle okkalı bi tokat gibi yüzlerine PATLATAMADIĞIMIZ için böyle böyle içimizde patlıyo herşey galiba ... o kuyruğu diK tutma muhabbeti yüzünden içimde öyle şeyler kaldı ki dönüp dolaşıp beynimi yiyoo.. neden o esnada suratlarına YILDIZLARI SAYDIRACAK CİNSTEN tokat patlatmıyoruz kiiii yada elimize geçen her ne varsa atıcaksın kafasına gözüne içinde bişi bırakmıycaksın şerefsizse şerefsiz diyceksin vs.vs. beddua edeceksen yuzune edeceksin , edeceksin ki bu ayrılışı o düşünecek kafasından o atamıycak İÇİNDEN ...kendini suçlayan o olacak ... ama bizler oyle yapmıyoruz ayrılık esnasında pisikolojik olarak kendimizi suçlu bulduğumuz için söylenmesi gerekenleri söyleyemiyor bide kuyruğu dik tutmaya çalışıyoruz ... sonra kafamızda bize yapılanlar söylenenler dönüp dönüüüüp dönüüüüp duruyoooorr hazmedemiyoosuuuun bi türlü ... bence önce kendi içini rahatlatmalısın içindekileri bi kusmalısıııınn bence ... seninle "sen bu işlerden anlarsın kurumda bi kız dik dik bakıyo ne yapmam lazım " diye değil pişkince sormak seni gördüğünde yerin dibine girmeli , girecek delik aramalı onun gururu kırılmalı kendini o sorgulamalı ... sonucta sana evlenelim diye umit verdi hayal kurdurdu güvendirdi ve sonra artık bitti sevmiyorum diye yarı yolda bıraktı .. insanın duygularıyla böyle böyle kolay oynanmamalı ..

tabiki hazmedemezsin ama suç sende değil umut verip yarı yolda bırakanda ..bence o pisliğe iyi bi ders vermeliymişsin canım ...sonra böyle hazmedemezsin işte...asıl içini acıtan şeyler bunlar zaten ; içinde söylemek isteyip de kendini suçlu gördüğün sevilmeyi haketdiğini düşündüğün için söyleyemediklerin ve kuyruğu dik tutmaya çalışman ....

Basit ve sığ değilsin. Ben nasıl sevilmiyorum bir bilsen... Dersin ki bir insandan ancak bu kadar nefret edilebilir. Yüzüme yüzünü ekşiterek bakıyor daha ötesi olabilir mi? Senin konuna gelince insan sosyal varlık sevgiye muhtaç bir varlık. Bu anne baba aile sevgisi olduğu gibi tabiki karşı cinsin sevgisi de dahildir. Elbet seni seven hayırlı biri çıkacak. Sabır dua dua dua...

Haklısın. Mekanik bir insan olamıyorum fizyolojik ihtiyaçlar giderildi, başımı sokacak evim de var diyemiyorum. Sokakta yaşasaydım aç kalsaydım ama keşke gerçekten sevilseydim. Olduğum gibi değiştirilmeye çalışılmadan.. Sabretmekten başka seçenek yok maalesef önümde. Duaya sığınıyorum. Sen de kendine lütfen öyle baktırma. Sevilmemek belki bir kader ama karşındakinin sana bunu yapmasına üzin vermek kaderin değil. Umarım şartların değişir senin de, sevilir ve mutlu olursun.

kendinizle mutlu olmayı öğrenin. ömür boyu sevgi garantili kişi-adam bulamazsınız ki.
Benim sorunum biraz da burada başlıyor aslında. Kendimle çok iyiyim hatta aşık olduğum adamlarla olmadığım kadar iyiyim kendimle. Ama ben yalnızlıkla baş edebiliyorum diye hep mi böyle yaşayacağım? Bunun sonu yok ki.. Sevileyim iki kişilik yaşayalım hayatı biriyle diye diretiyorum ben. Bilsem ki böyle bir ihtimal ortada yok belki dünyanın en mutlu insanı yine ben olurdum. Ama ümit ediyorum hala mutlu bir beraberlik beklentim var.

Aslında ben bunu yaptım. Geçmiş ilişkilerimden edindiğim tecrübeler yüzünden artık kim bana ne yaşattıysa çatır çatır yüzüne söylüyorum bitirirken. Bana yalan söyledin, demek hep rol yaptın, duygularla oynamak basit bir günah değil korkmalıydın, seni başka kim çeker acaba vs. ne varsa saydırıyorum yani. Can acıtmaya ve biraz olsun suçlu hissettirmeye çalışıyorum ama bunları yapan adamların ne canı yanar ne suçlu hisseder. Ben bunları söyleyip rahatladım sanırken sabaha kadar ağladım. Ama o bunları duyup dönüp kıçını fosur fosur uyumuştur.

Çok beğendim tarzınızı, anladığım kadarıyla evlilik yolundaymışsınız- hemüz evlenmemişsiniz. Üzülmeyin, isabet olmuş. Bunu boşanmış biri olarak söylüyorum. Böyle böyle insan daha da güçleniyor.

Ben eskiden çok ağlardım, evlenmeden-evliyken-boşanma arefesinde... şimdi öyle bi noktadayım ki ya herşey nasıl bu kadar yolunda olabilir? Nasıl olurda taş çatlasın yılda 1-2 kere ağlamışım inanamıyorum.. farkettim ki neredeyse her şey benim düşüncelerime göre değişiyor; enerjimidir nedir; bişey yayıyoruz ve o çevremizdekileri bile etkiliyor ve zararlılar uçup gidiyor , yararlılar geliyor. İzin verin; gitmelere özellikle..

Ve Mutlu olun,çoğu insanın beş para etmediği bu dünyada hissediyorum ki siz değerli birisiniz. Umarım değer bilecek biri girer hayatınıza ve hep sevildiğinizi hissedersiniz...

senin gibi 3 tane kız arkadaşım var, hemen hemen her akşam saatlerce konuşuyoruz telefonda.. 3 ü de erkeklerden bir hayli darbe yemiş, yüzlerine karşı "senden nefret ediyorum" demişler, hatta biri duygusal olarak önce göklere çıkarılıp sonra Empire State binasının tepesinden yere bırakılmış.. konuşuyoruz, konuşuyoruz en sonunda birbirimizi çok iyi anladığımıza kanaat getirip evlenelim dedik ama olmadı :) şaka bir tarafa, ne yaşadığını - ne hissettiğini kelimesi kelimesine biliyorum.. geçer mi bilmiyorum, ama her insanın bir ruh eşi olduğuna inanıyorum.. sanırım doğru zaman gerekiyor bunun için, inşallah senin zamanın gelmiştir artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…