Artık sıkıldım bu durumdan

Kucukartanesi

🤍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
107
16
13
Merhabalar. Canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum. 7 aylık bebeğim var. Bugün sabah onunla oynarken kafasını kafama çarptı ikimizin de kafası acıdı. Ben ve eşim onunla ilgilendik. Sonra benim ki de acıdı dediğim de onun ki de acıdı dedi. Sanki bilmiyorum. 😑 Sonra da kafasını çarpacağını görmedin mi diye sordu. Ben de gördüm bilerek yaptım dedim. Bu laflarına aşırı kırıldım ya ne bu umursamazlık ve suçlar tavırlar. Kendi bebekle ilgilenirken ben de ağladım hüngür hüngür ağlayasım geldi nedense. Kendi de bir süre sonra bana baktı ama hiçbir şey demedi hiçbir şey. İşine hazırlanıp gitti. Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum kızlar ya. Zaten doğumdan sonra ne oldu böyle bize hiç bilmiyorum. Sabahtan beri aynı tavırdayım ona karşı işten geldiğinde kısa kısa cevaplar gerektiği zaman konuşuyorum sadece. Tavırlı olduğumu biliyor ama hiç konuşmak bile istemedi umrunnda değil çünkü. Ne yapmalıyım sizce?

Ben de doğumdan sonra bu tarz sorunlar yaşadım taktım da kafaya. Baktım arkası gelmiyor akışına bıraktım.

Merhabalar. Canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum. 7 aylık bebeğim var. Bugün sabah onunla oynarken kafasını kafama çarptı ikimizin de kafası acıdı. Ben ve eşim onunla ilgilendik. Sonra benim ki de acıdı dediğim de onun ki de acıdı dedi. Sanki bilmiyorum. 😑 Sonra da kafasını çarpacağını görmedin mi diye sordu. Ben de gördüm bilerek yaptım dedim. Bu laflarına aşırı kırıldım ya ne bu umursamazlık ve suçlar tavırlar. Kendi bebekle ilgilenirken ben de ağladım hüngür hüngür ağlayasım geldi nedense. Kendi de bir süre sonra bana baktı ama hiçbir şey demedi hiçbir şey. İşine hazırlanıp gitti. Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum kızlar ya. Zaten doğumdan sonra ne oldu böyle bize hiç bilmiyorum. Sabahtan beri aynı tavırdayım ona karşı işten geldiğinde kısa kısa cevaplar gerektiği zaman konuşuyorum sadece. Tavırlı olduğumu biliyor ama hiç konuşmak bile istemedi umrunnda değil çünkü. Ne yapmalıyım sizce?
Abarttığınızı düşünüyor bence eşiniz oyüzden böyle umursamaz size değer vermediği için değil

Oğluşla bu günlerin tadını çıkar
Bi daha 7 aylık elleri tombul tombul mini minik olmayacak
Zaman geçtikçe nelere takılmışım neleri kaçırmışım ahhh be deme

Evet ona göre zaten ben her şeyi abartıyorum. Her konuda hep ben abarttığım için büyüyor her şey
Erkeklerin çoğu eşlerine karşı böyle ne yazık ki üzücü bi durum sizi anlayabiliyorum o an muhtemelen ilgi beklediniz ama o bebeğinizle ilgilendi bu konuda da bi tık büyüttüğünüzü düşünüyorum ben akşam geldiğinde de sürdürdüyseniz bu durumu surat asma soğuk davranarak abarttığınızı düşünerek konuşmamıştır. Bence çok üstünde durulcak bir mevzu değil

Cidden abartmışsınız ,eşimde bebeğin kafasına vursa ben de dikkat et diye kızarım yani.Bir de benimki de acıdı demişsiniz çocuk gibi.
Öncelikle yazdığımı iyi okuyun. Bebeğim kafasını bana çarptı ve bunu ilk defa yapmıyor sürekli çarpıyor bir yerlere eşimin de burnuna başka yerine çarptı kaç defa. Ki bu normal bir şey çarpacak her çocuk gibi . Eşimin görmedin mi demesini saçma buldum ben ister miyim çarpsın canı acısın.

Benzer bir şey yaşadım. Bence istediğimiz ilgiyi görmeyince hatta hissettiklerimiz görmezden gelinince bu hale geliyoruz.
Mesele kafanızın acıması değil sadece bebeği sorması sizi sormaması. Halbuki oy senin de mi kafan acıdı bakim deyip bir öpücük kondursa o an içinize ferahlık gelecek. Bazen o bebek olası geliyor insanın ben sizi çok iyi anlıyorum. Eşinizle konuşun anlatın içinize atmayın. Hem babalık hem eşlik durumuna tam uyum sağlayamıyorlar bazen. Sadece görülmek istiyorsunuz o kadar da haklısınız ki. Bazı erkeklerin empati yapma yeteneği yok asla bir anne nasıl hissediyor anlayamıyorlar. Konuşun ve ebeveyn olduğunuz kadar eş olduğunuzu hatırlatın o ilgiyi kesmesinin sizi nasıl etkilediğini anlatın. Evladınızı sağlıkla mutlulukla büyütün.

Öncelikle yazdığımı iyi okuyun. Bebeğim kafasını bana çarptı ve bunu ilk defa yapmıyor sürekli çarpıyor bir yerlere eşimin de burnuna başka yerine çarptı kaç defa. Ki bu normal bir şey çarpacak her çocuk gibi . Eşimin görmedin mi demesini saçma buldum ben ister miyim çarpsın canı acısın.
Sizin uslubunuz itici ya.

Back
X