- 18 Şubat 2025
- 107
- 16
- 13
- Konu Sahibi Kucukartanesi
-
Nasıl akışına bıraktınızBen de doğumdan sonra bu tarz sorunlar yaşadım taktım da kafaya. Baktım arkası gelmiyor akışına bıraktım.
Yani yaşadığınız tarzda bir olayda benim de kafam acidi vs diye soylemleri bıraktım beklenti içinde olmayı bıraktım.Nasıl akışına bıraktınız
Abarttığınızı düşünüyor bence eşiniz oyüzden böyle umursamaz size değer vermediği için değilMerhabalar. Canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum. 7 aylık bebeğim var. Bugün sabah onunla oynarken kafasını kafama çarptı ikimizin de kafası acıdı. Ben ve eşim onunla ilgilendik. Sonra benim ki de acıdı dediğim de onun ki de acıdı dedi. Sanki bilmiyorum.Sonra da kafasını çarpacağını görmedin mi diye sordu. Ben de gördüm bilerek yaptım dedim. Bu laflarına aşırı kırıldım ya ne bu umursamazlık ve suçlar tavırlar. Kendi bebekle ilgilenirken ben de ağladım hüngür hüngür ağlayasım geldi nedense. Kendi de bir süre sonra bana baktı ama hiçbir şey demedi hiçbir şey. İşine hazırlanıp gitti. Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum kızlar ya. Zaten doğumdan sonra ne oldu böyle bize hiç bilmiyorum. Sabahtan beri aynı tavırdayım ona karşı işten geldiğinde kısa kısa cevaplar gerektiği zaman konuşuyorum sadece. Tavırlı olduğumu biliyor ama hiç konuşmak bile istemedi umrunnda değil çünkü. Ne yapmalıyım sizce?
Beklenti için de olmayı geçtim. Görmedin mi gibi saçma sorular sorması ne manaYani yaşadığınız tarzda bir olayda benim de kafam acidi vs diye soylemleri bıraktım beklenti içinde olmayı bıraktım.
Evet ona göre zaten ben her şeyi abartıyorum. Her konuda hep ben abarttığım için büyüyor her şeyAbarttığınızı düşünüyor bence eşiniz oyüzden böyle umursamaz size değer vermediği için değil
evet abartıyorsunuz.Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum kızlar ya.
Tamamevet abartıyorsunuz.
Erkeklerin çoğu eşlerine karşı böyle ne yazık ki üzücü bi durum sizi anlayabiliyorum o an muhtemelen ilgi beklediniz ama o bebeğinizle ilgilendi bu konuda da bi tık büyüttüğünüzü düşünüyorum ben akşam geldiğinde de sürdürdüyseniz bu durumu surat asma soğuk davranarak abarttığınızı düşünerek konuşmamıştır. Bence çok üstünde durulcak bir mevzu değilEvet ona göre zaten ben her şeyi abartıyorum. Her konuda hep ben abarttığım için büyüyor her şey
Cidden abartmışsınız ,eşimde bebeğin kafasına vursa ben de dikkat et diye kızarım yani.Bir de benimki de acıdı demişsiniz çocuk gibi.
Gecistir. Ya da yapabiliyorsan düzgün cevap ver görsem iyiydi ama göremedim de. Gibi gibi. Sanırım onlarda da sendrom oluyor galiba .Beklenti için de olmayı geçtim. Görmedin mi gibi saçma sorular sorması ne mana
Öncelikle yazdığımı iyi okuyun. Bebeğim kafasını bana çarptı ve bunu ilk defa yapmıyor sürekli çarpıyor bir yerlere eşimin de burnuna başka yerine çarptı kaç defa. Ki bu normal bir şey çarpacak her çocuk gibi . Eşimin görmedin mi demesini saçma buldum ben ister miyim çarpsın canı acısın.Cidden abartmışsınız ,eşimde bebeğin kafasına vursa ben de dikkat et diye kızarım yani.Bir de benimki de acıdı demişsiniz çocuk gibi.
Ay kızım isilik oldu eşimde ben de isilik oldum diye gösteriyorCidden abartmışsınız ,eşimde bebeğin kafasına vursa ben de dikkat et diye kızarım yani.Bir de benimki de acıdı demişsiniz çocuk gibi.
Sizin uslubunuz itici ya.Öncelikle yazdığımı iyi okuyun. Bebeğim kafasını bana çarptı ve bunu ilk defa yapmıyor sürekli çarpıyor bir yerlere eşimin de burnuna başka yerine çarptı kaç defa. Ki bu normal bir şey çarpacak her çocuk gibi . Eşimin görmedin mi demesini saçma buldum ben ister miyim çarpsın canı acısın.
Eşime öyle söyledim diye miSizin uslubunuz itici ya.
Bebişin kafasının acimasiyla seninki bir degilki , o hassas minik. Sizde sevgi ilgi beklemissiniz ama yanlış zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?