Artık soğudum

Öyle dicem gerçekten bende bişeyler yapmak istiyorum en azından küçük bişey de olsa elimde mesleğim olsun isterim . Gerçekten çok teşekkür ederim çok motivasyon verdiniz bana:)

Yani ne bileyim işte insanlar ne der bide ben ayrılmak isteyince karşı çıkarsa ve sonraki hayatım için korkularım. Ailem bana destek ama barış falan diye konuşurlar

Valla haklısınız dedim kaç kere biraz yüzünü fln asıyor ozaman ne zaman olcak diyor falan ama işte anlamıyor

Aynen öyle valla aynı ya isteğim gitmek ama bir yanım hep kalmakta.. aynen valla insanları görünce diyorum ne güzel seviliyorlar

İstemiyorum zaten ama sonuçta şimdiye kadar tanıdım yani öyle zannettim en azından, aynen öyle ama napabilirim

Ya haklısınız ama gerçekten bizim ailede gençlerle gezip dolaşmakta biraz zor yani evlenmesem bile gezemezdim istediğim gibi , yaptım bi hata maalesef

Evliliğiniz oturana kadar çocuk düşünmeyin şu anda birbirinizin isteklerini anlamıyorsunuz ilişkiniz biraz daha otursun hem zaten sen de çok küçüksün biraz daha evliliğini düzene sokmaya bak ikiniz de küçüksünüz birkaç sene sonra inşallah onun da huyları törpülenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…