Suan son durum nedir?
Bir avukat olarak cevap vereyim ki is ev araba ustune olmasa da sahitle ispat ettiginiz taktirde hepsinden payinizi alirsiniz ondan hicbir supheniz olmasin
Simdi bir bayan olarak cevap veriyorum

Oncelikle anlatim tarziniza hayata bakis aciniza bayildim. Ben olsam sanirim bu surecten sonra yipratma politikasi uygulardim maddi manevi ki en cok da maddi. Varsa kredi kartini alir bi guzel yuklenirdim veya coxuklarin sunu yok bunu yok diye ona surekli masraf cikarirdim. Bu arada ondan kopardiklarimi da kendime guvence yapmak adina ondan gizli koseye atardim. Sizin kendi geliriniz olmasi buna engel degil ve hic de gurursuz falan olmazsiniz bunu yaparak. Cunku onun kazanip da o zikkim ickiye verdigi para da sizin ve cocuklarinizin hakki var. Al cocuklarini disarda yemekler ye ona yemek hazirlama. Kiyafetlerini yikasan bile utuleme yetismiyor de. Yani ona hem evli olup da hem de bekar hayati yasmaasina izin verme. Bekar hayati yasayacaksa kendi yemeginin camasirinin utusunum derdine de dussun bi zahmet.
Maalesef erkekler boyle. Cok yakin bi tanidigim da ayni seyi yasadi ve ona da ayni taktigi verdim dedim parayi nereye harcasam diye dusunup senden kopacagina parayi hangi birca yatirsam diye dusunsun de evden burnunu disari cikaramasin. Ne oldu onlarda? Adam ilk dustugu sikintida aman karim canim karim bu hayatta senden baska kimse yok bana destek. Ama kadin da o saatten sonra affetti ve herseyin ustune sunger cekti uzatmadi eskileri acmadi hic. Cunku onun maddi hicbir geliri yoktu ve torun torba sahibiydi.