Kızlaaaar dün kızım resmen sinir krizi geçirdi. Babasının ilgisizliği niye böyle olduğu falan ağla ağla içi dışına çıktı.
Ben biraz konuştum. Açıkladım anlayacağını bildiğim dilden anlattım. Neyse zor güç bela uyuttum. Sonra bizim üç numara yok ortada evi ara tara üstüne getirdim yok yok yok. Çıldırdım resmen balkonun kapısında öylece kaldım aşağı eğilip bakamadım bile.
Sonra bi ağlama sesi kızımın odasından sen kızın yatağının altına gir uyu döneyim derekende kafanı çarp.
Kızımla uğraşırken farketmemişim bile geldiğini oraya girdiğini çok üzücü çok yıkıcı oldu benim için
Sonra babalarını bekledim benden vazgeçebilirsin ama bu çocuklardan vazgeçemezsin demek için
Neyse baya içmiş konuşalım dedim olayı olduğu gibi anlattım. Ben onların psikolojisini düzelticem tamam bundan sonra iyi bir baba olucam dedi sonra bi sinir krizine de o girdi Kuman'da fırlatma yastık tekmeleme saç yolma vs vs dur dedim napıyorsun çocuklar uyanacak deli misin sonra ağlama krizine girdi sen haklıydın sen haklıydın diyo başka bi söz yok
biraz oturdum bekledim sakinleştin mi dedim. Evet dedi kalk dedim bi sigara içelim balkonda hava alalım.
Çıktık neyse ben konuşucamtımki birden seni aldatsaydım napardın dedi
Uzun bir hımmmmmmmm çektim. Bilmiyorum gerçekten dedim. Naparım bilmiyorum sanırım çok yıkılırdım dedim. Bana sarıldı sıkı sıkı beni de koklaya koklaya öptü. Direndim ama lütfen sadece sarıl dedi ve ağlamaya başladı. ( yalandan direndim de çaktırmadım çünkü ben de kokusunu özlemişim nasılsa son kez sarılıyorum dedim)
Velhasıl beni aldatmak istediğini böyle fırsatlarında çıktığını ama her defasında vazgeçtiğini beni üzmekten çok korktuğunu anlattı. Dediği şu ben seni hayatımdan çıkartmaya karar verip yine de senden vazgeçemediğim halde sen Benden nasıl bu kadar kolay vazgeçtin.
Ben bi hönk,ney,nasıl, ne diyon, bu iyi bişey mi ben bi halt anlamadım türü zirilton tane cümle kurdum

)
Sonra yine ağladı çok ağladı herşeyi düzeltmek istediğini ama nasıl yapacağını bir türlü bilemediğini bocaladığını ve içkiyle rahatladığını söyledi.
Sabah altıydı yattım. Beraber uyumak istediğini söyledi
Uyudukta uyurken bile sıkıca sarılıydı bu sıcakta
Şimdi kafa bi milyon
Ne oldu şimdi