mesafenizi baştan koysaydınız ..
çocuğumla yorucu bi hayatım var falan deyin ..
kayınvalideniz de anlayışsızmış kime diyeceksiniz ki ..işiniz zor ..
Hastalik olur dugun bisey olur tamam da keyfe keder kucuk bebegi olanlarin evine gidip kalanlara o kadar sinir oluyorum ki.esine diyecegini demissin.yine olmazsa cok sert bir dille uyar,tehdit et hatta.illaki cekinip bir yolunu bulacak.Allah yardimcin olsun
Inanin hep mesafeliyim siz derim hatta hala.ama beceremedim bu kadar zor mu olmaliyidi ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim bildigim misafiler büyüklerde kalir. hem siz yeni evli hemde bebeginiz var. benden önce esim tahamül etmez. biraz yabanidir ve asiri kiskanc, kuzen gelicekte sinav icin, oda sizde kalicakta oooo insan kendi misafirinden bile 3gün sonra yoruluyor, Allah yardimciniz olsun, esinize tatli dille anlatin, rest cekerek degil
Esim herseyi biliyor hatta biz baska yere mi kacsak diyor.kac defa tatlilikla soyledim.ama soylemiyir onlara.dedim tatlilikla anneni ara kirmadan durumu anlat.ama ben resti cekmeden bir sey yapmiyor.pardon bana surat asiyor birtek...
anakuzusu olanlar yapamiyor pek! bende kv ve kp bir sorunum olsa esim karismaz, kendin halet der. Yani erkekler iki derede bir kalmayi sevmezler bu onlara sanki tercih yap ya annen ya ben gibi bir durum olusturuyor kafalarinda.
Esin magdem seni destekliyor, sen kayinvalidenle konus. Anne cocuk ztn durmuyor ona sinirleniyorum budefa misafir onlara surat astigmi düsünecek. Yetistiremiyorum artik. Bir süre sen idare edebilirmisin? en azlindan su cocuk biraz büyüyüp akli yetene kadar fln o tarz konusmaya calis. yoksa sizin huzurunuz kalmiyor
Bu ailelerin kafa degismez. Tepki verirsen de kocanla aran bozulur. Bence idare et. Allah rizasi icin yapiyorum diye dusun
Arkadaslar nerdeyse iki senedir evliyim.ikimizde calisiyorduk esimle adan z ye her seyimizi yaptik ilk senemde hamile kaldim. Basa bas borclari bitirdik kizim dogdu.kv bir ay yanimda kaldi.vurdum duymazligi rahatligi ile kendinden biktirdi.coookkk zor bir bebegim vardi ilk uc ay anamdan emdigim sutu burnumdan grtirdi.ama esimin ailesinden birileri ayda bir bucuk ayda biri bize gelip bir hafta iki hafta kalmaya devam etti hem cocuk baktim hem misafir.simdi kp ve kaynim var.konum var k.p cocuk yuzunden anami aglatti kaynim da evi otel gibi kullaniyor...birde dun memleketten sinav icin gelecek kuzeni geldi o da bizde kaliyor. Esimi cok seviyorum ama benim guxum kuvvetim kalmadi sabah dedim bu sondu bundan sonra arayip musait oldugumuzu sormadan gelmeyecekler.bir haftadan fazla onlar varsa ben yokum.selin misafir agirlayacak durumda degil de guzellikle dedim.arkadaslar evim otel ben hizmetci oldum...onlerinde.deyin ben ne yapayim niye boyle biktim artik
Arkadaslar nerdeyse iki senedir evliyim.ikimizde calisiyorduk esimle adan z ye her seyimizi yaptik ilk senemde hamile kaldim. Basa bas borclari bitirdik kizim dogdu.kv bir ay yanimda kaldi.vurdum duymazligi rahatligi ile kendinden biktirdi.coookkk zor bir bebegim vardi ilk uc ay anamdan emdigim sutu burnumdan grtirdi.ama esimin ailesinden birileri ayda bir bucuk ayda biri bize gelip bir hafta iki hafta kalmaya devam etti hem cocuk baktim hem misafir.simdi kp ve kaynim var.konum var k.p cocuk yuzunden anami aglatti kaynim da evi otel gibi kullaniyor...birde dun memleketten sinav icin gelecek kuzeni geldi o da bizde kaliyor. Esimi cok seviyorum ama benim guxum kuvvetim kalmadi sabah dedim bu sondu bundan sonra arayip musait oldugumuzu sormadan gelmeyecekler.bir haftadan fazla onlar varsa ben yokum.selin misafir agirlayacak durumda degil de guzellikle dedim.arkadaslar evim otel ben hizmetci oldum...onlerinde.deyin ben ne yapayim niye boyle biktim artik
türkiyede gelinlerin % 80 ı bunu yaşar..anadoluda gelin e gelen denirmiş zamanla gelin olarak değişmiş..anlayacağın gelen gelin hizmetçi uşaktır erkek tarafı için..yüz verme sen..
Bu durum bendede var eltimler 2 aydir bendeler eltim haftaya cuma dogum yapacak 1 ay kalacaklar ve kayinvalidem ile eltimin anneside neymis bebek hasta olursa dr yakinmis halbuki kayinvalide ile eltimn annesi 2 saat uzaklikta !! Bende sabah eltme sizi 15ine kdr misafir edebilirim sonrasinda annemler gelecek dedim suan mutfakta o lafima alinmis agliyor ama inanin bunaldm yemek temizlik herseyde tekim cok daginiklar bide dusunun
o kadar kızıyorumki böyle şeylere...bizdemi yaşlanınca gelinimiz kızımız olunca böyle davrancaz acaba.onların açısındanda düşünüyorum ama öyle gereksiz şeyler için öyle gereksiz hareketler yapıyolarki..
Subat ayinda 5 aylik tup bebek yontemiyle olmus bebegimi kaybettim karsimda guldu gectiler ki biz eltimle sorunluyuz rabbim beni aglattigi o akittigi gozYaslarmin hesabini sorsun !!! Suan gene herkesten gizli tedavi yaptk beklemedeyim bu hafta sonuc alacaz ama maalesef sancm oluyor bisey oluyor genede hareket halindeyim bende insanim yahu !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?