Artik susacagim...

Siz bebeginizi kaybettiniz size gelip gulen eltiniz suan evinizdemi kaliyor yani ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maalesef oyle tabi oda hamileydi sustum o acimda dogum sonrasi bekliyorum knusmak icin

bazen insanların vurdumduymazlığı şaşılacak derece çok oluyo işte.stres etkiler tabiki ama mecbur arada koca olunca yanyana geliniyo malesef

bazen insanların vurdumduymazlığı şaşılacak derece çok oluyo işte.stres etkiler tabiki ama mecbur arada koca olunca yanyana geliniyo malesef

malesef oyle.imtihan dunyasi.en azindan gidecekler az kaldi

malesef yapilari bu.niye boyle oluyor bilmiyorum ne safimdir ne cok iyi niyetli bu insanlar tahminimden cok yuzsuZ.NE yaptiysam kar etmedi

Benim patlamalarim hic iyi olmaz.sabrederim ama is oraya gelince son soylenecek olani ilk soylerim.korkum da bu zaten.

Benim patlamalarim hic iyi olmaz.sabrederim ama is oraya gelince son soylenecek olani ilk soylerim.korkum da bu zaten.

aynen oyle dilimin kemigi yok sonra uzuluyorum demeswydim o kadar diye.ama iste.kendi kendimivyiyecegime birazda onlari yesin

aynen oyle dilimin kemigi yok sonra uzuluyorum demeswydim o kadar diye.ama iste.kendi kendimivyiyecegime birazda onlari yesin

Soyleyince agir geliyo,pisman oluyorum ama gercekten dusuncelerim oyle oluyo.agir bi dille soyluyor olsam da icimi dokmus oluyorum.tabi bunu karsi tarafa soyleyemiyorum.. :) ikimizin de isi zor gorunuyo..kv ayri koca ayri dert bende...gorumceyle kaynimi saymiyorum bile...kp iyi,nispeten daha dusunceli biri..
Seninkileri de Allaha havale ediyorum.

senin isinde zor hangi biriyliyle basa cikacaksin.bunlarla zaman nasil gecer bilmiyirum hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…