Artik susacagim...

Neden sizin evde.doğum yapıyor ki. Ne saçma. Herşeyi geçtim insan kendi evinde doğumunu lohusaligini geçirmek ister. Ne garip insanlarmış...

genelde gelinin evine yatıya ve uzun süre kalmaya erkek tarafı gelir...akıllarınca geline doğumunda,çocuğa bakımında ev işlerinde,yemek vs yardım edecekler..ne yardımıııııı..
hazır çocuk doğmuş çocuğa bakarken gelin bize de bakar düşüncesi var..bir şey daha var..bu kaynana kayınbaba vs bak hizmet et ikramda bulun iğneleciği laflarını ye senelerce,senin sabrın taşıp ilgilenmeyi kes senden kötüsü olmaz..bir gün bir arkadaşımın osmaniyeli kaynanası arkadaşıma aynen şöyle demişti...gelin hasta olmaz,gelin yorulmaz,gelin acıkmaz..işte gelen gelinin bu kadar değeri vardır yanlarında..

Esim gunduz iste aksam geliyo masa hazirlama bulasik vs isler yapiyo tabi bide kaynim simdi izinde diye hergece esimi 1 e kdr zorla tutuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu düzen baştan böyle inşaa edilmiş geri kafalı insanlar yüzünden..hamile kalmaya çabalıyorum ama daha şimdiden bunun stresini yaşıyorum..

Neden sizin evde.doğum yapıyor ki. Ne saçma. Herşeyi geçtim insan kendi evinde doğumunu lohusaligini geçirmek ister. Ne garip insanlarmış...

Kaynim doguda gorev yapiyodu orda insanlar ve hastanr kotuymus buraya geldiler evi bosaltilar kayinvalimdelerin bos evleri var oraya tasindilar simdi orasida merkeze 2 saat uzaklkta

Esim gunduz iste aksam geliyo masa hazirlama bulasik vs isler yapiyo tabi bide kaynim simdi izinde diye hergece esimi 1 e kdr zorla tutuyor

mecburen böyle çekiliyor işte...söylesen bi dert söylemesen bi dert.karşındaki anlayışlı olcak önce.ağzın açılıncada kötü gelin oluyosun tabi

Ben böyle bir durumda annemde kalırdım en azından. Elti evinde kalmak çok garip.

Ben böyle bir durumda annemde kalırdım en azından. Elti evinde kalmak çok garip.

Maalesef oyle simdi annesigile gittiler sali geleceklermis bebege seker cikolata yapildi goturum bunlari burda kalmasn dedi bende iyi evimde cok fazla esyam var bunlarda yer kapliyordu ev rahatlar dedim

Part time calisiyirum ucretli ogtrtm.burda bir suru akrabalari var ama en yakin esim.yapmasam olmuyor ki.mecbur bizde yiyecegiz.

neden artık susacağım diyorsunuz. susmak çözmez hiçbir derdi.
eşinize üslubuyla anlatın.
anladığım kadarıyla bunu denediniz ve çözüm olmadı.
o zaman gelen misafire anlatacaksınız derdinizi güzellikle.
anlamıyorlarsa o zaman kötü gelin olacaksınız

çıngar çıkarıp olayı çözeceksiniz.
zor işler ama bazı insanlar iyi davranmaktan
halden
evlilikten anlamaz.

türkiyede gelinlerin % 80 ı bunu yaşar..anadoluda gelin e gelen denirmiş zamanla gelin olarak değişmiş..anlayacağın gelen gelin hizmetçi uşaktır erkek tarafı için..yüz verme sen..

vermedigim halde tepemdeler ama esime dedim benim limitim bir hafta sonrasinda kalirlarss sende burda olacaksin

yapiyor herseyi.durumun yanlisligininda farkinnda ama kardeslerine gelmeyin diyemezmis

bende ayni seyleri dusunuyorum.ama bu kadar anlayissizligi yaparsam gelinim ne dese hakli olur cok bunalticilar

ne kadar uzucu bir durum.esime dedim valla ne susunurse dusunsun.senin annenin yaptiklarini bana baska biri yapsa onu bir kasik suda bogarim ama simdi mecburen yuzyuze geliyoz arada

bu düzen baştan böyle inşaa edilmiş geri kafalı insanlar yüzünden..hamile kalmaya çabalıyorum ama daha şimdiden bunun stresini yaşıyorum..

canim yine de uzme canini her seye ragmen cocuk harika bir duygu allah en kisa zamanfa masip etsin

evet arada kocan var..aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...

canim yine de uzme canini her seye ragmen cocuk harika bir duygu allah en kisa zamanfa masip etsin

aminn inşallah..ama gelip 6 ay kalcaklarını düşündükçe stres yapıyorum nasıl rahat ederim naparım nasıl geçicek o kadar ay.şimdiden konuşulmaya başlandı bile ne olcagı.gecen ay düşük yaptım bkalım ne zaman kavuşabilcem

ayyyy...bu sorun herkeste var sanirim.4aylik hamileyim.gecen sene gorumcem hamileydi.hamile diye,bulantisi var diye onun dokunulmazligi vardi.ama benim sorunsuz geciyo diye 1 haftadir kaynim bende.cat kapi geldi.1haftadir da gitmiyo.anneleri de gorumceler de gelebilirmis.geline gelecek cok yani...esim konusuna hic girmiyorum.cagirip oturdugu yerden cay yemek sormasini anlatmayayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…